Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Dakujem Ti mascha. Len co budem na tom lepsie, sa ozvem.
pre peterfk - ja som si tiež vytrpela svoje, takže ťa chápem a mohla by som ti pomôcť, aj darovaním antiparazitárnych produktov. je to naveľa rozoberať tu,alebo písať, preto som chcela telefonicky,ale ohlás sa teda na mastiezavináčcentrumbodkask.ďakujem
Mascha, prepac, ale asi to nebudem mat energiu riesit. Posledne dni bol horor. Normalne sa neviem postavit z postele, ale aj ked chodim, chodim ako matoha. Hybe sa mi to v celom tele. Uplne stale. To MMS ich rozvirilo alebo co. Takze mi to vlastne vyziera, fyzicky nici, telo, tkaniva, ci ako to mam popisat.
Ale i tak, nerad by som daval niekomu svoje cislo, prepac. Radsej, keby si mi poslala kontakt na e-mail. Ja som dost vystraseny z toho, lebo mi je jasne, ze to s parazitmi robia zamerne. Nedoverujem nikomu. Aj minule sme to rozoberali s kamaratom, ktory je dost inteligentny, a ked som mu povedal vsetky informacie, ktore mam, zhodnotil, ze urcite o tom vedia v hornych kruhoch, ze ludia maju parazity, dokonca sa o to zamerne snazia. Cize, ja chcem byt opatrny, lebo ked sa z toho dostanem, ale az tak, ked budeme v pohode, chcem to riesit. Ja mobil vobec nepouzivam takmer, som antimobilovy typ. Nerad davam hocikomu kontakt, nemam rad, ked mi niekto vola. Som za normalne medziludske vztahy. Ak Ti mam pravdu povedat, najradsej by som bol, aby ziadne mobily neboli. Takze jedine ak e-mail ak mi das. Ja to skusim niekde poslat, ale uvidim, kolko energie bude. Ak mi dochadza energia, aj vsetko rusim, vypinam mobil a idem do postele. A iba vyliezam brat MMS, a tie antiparazitalne veci, vacsinu casu aj hladujem. Je to stav, ktory ked sa vymkne spod kontroly, je po mne. Hybu sa mi teraz vsade, doslova ich citim, ako maju take akoby mapy... doslova dlhe povlaky, ktore sa rozliezaju v tele ako popinava rastlina. A nejako spolu komunikuju... lebo sa hybu vzdy akoby naraz na viacerych miestach, tak zvlastne.
Inak, na CT a MRI ich moze byt vidno. To ze niekomu nebolo vidno parazity, moze byt aj tym, ze mal take male, tenke. Ale tieto co mam ja, podla toho ako sa hybu, musia byt velke, cize pasomnice alebo velke hlisty, nic ine to nemoze byt. A takisto, stav ktory mam, ze mi to nici az tkaniva, je tak vazny, ze to tam musi byt vidno. Mam ich doslova zaplavu. To si myslim, ze by tam bolo vidno.
Som na tom aj psychicky dost zle, z toho vsetkeho, co mi lekari nechali urobit, ze mi nepomohli ani najblizsi, nechali mi takto znicit zivot, a citil som, ze aj zomriet by ma nechali. Dost zle mi je z toho, trapim sa. Prepac, nemam asi energiu na ineho cloveka.
Jedine ak mi das e-mail a posles mi to tam, uvidim ako bude. Odpisem. Prosim, urob to tak, ako som povedal. Ja bojujem o zivot. Nemam energie nazvys, vsetko davam do liecenie choroby a do toho, aby som to vydrzal a nezrutil sa. Ono sa mi to 24 hodin denne hybe v tele, a to nieje prijemne, hlavne ked vies, ze nikto Ti neveri, ani ked to lekarovi hovoris, neveri Ti.
peterfk . prosím ťa, ozvi sa mi, veď sa potrebujem s tebou dohovoriť za to MRI
Na krčnu chrbticu pomáha jedine - termálna kupalisko, rašelinové zábaly, masáže a rehabilitácia - pilates, joga, cvičenie s dynabandom, čo je elastická guma alebo SM systém cvičenie s lanami. Doplnok výživy žraločia chrupavka alebo kryštalický kolagén.
Pozri na nete biorezonancia, je viac pristrojov na diagnostiku.
Ano, pochopil si to správne.
Prístrojom sa ti zmeria celý stav organizmu, zápaly, infekcie, no najmä parazity.
Potom by mala nasledovať samotná liečba - odporučenie produktov, ktorých užívaním by si sa mal pliagy zbaviť.
Zapper, ako už "vino" upozornil (a), je prístroj, ktorý by mal vedieť parazity zničiť - samozrejme nie naraz. Je to dlhodobá záležitosť, ale použijem slová mojej už niekoľkokrát spomínanej kolegyne - "Na doktorov som minula tisíce a bolo mi čoraz horšie. Ani toto nie je zadarmo, ale pozri, konečne žijem, pracujem, teším sa zo života..."
Najmä - skôr, než sa pre to rozhodneš, pozri si veci o tomto prístroji aj o meraní na nete. Stretneš sa síce aj s názormi lekárov, ktorí to celé považujú za šarlatánstvo a jednu veľkú somarinu, na druhej strane sú však ľudia, ktorí skúsili a cítia sa lepšie. Ja poznám osobne troch. Ja som tiež len v začiatkoch a verím tomu.
Určite si pozri videá o parazitoch na youtube. Podľa mňa by mohli byť príčinou, že sa ti niekde zahniezdili a množia sa a samozrejme tebe je zle.
Porozmýšľaj, skús.
Nie som lekár, ale vidíš, ani oni nevedia pomôcť. Veľmi ti prajem, aby sa podarilo nájsť pôvodcu tvojich problémov a úspešne ho zneškodniť :-)
Marosko-n
Kde sa da zohnat alebo kupit ta lieciva voda? Prosim odpis.
Stanka122
Nemam, rodicia myslia ze mi nic neni ked nemam diagnozu, kamarati to iste + oni nemaju peniaze ani pre seba, partnerka? Nemam, kto by aj chcel choreho cloveka.
Myslim ze s doktormi som nadobro skoncil, neverim im a farmaceutikam uz vobec. Skor ma zaujal ten zapper, takze zapper sa pouziva na parazity, skryte zapaly atd... a pristroj salvia mi ukaze ci nieco take nemam v sebe? Spravne som to pochopil?
Stanka asi si mala ba mysli pristroj Salvia.
Stači piť GGW-BLV liečivú vodu denne a máte po problémoch aj všetkých zápaloch a dodržať zdravé jedlo. Stojí to 0,8€ na deň.