Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela

Príspevok v téme: Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza

Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede

peterfk

wera - zatial zijem, ale bol to horor, hlavne posledne mesiace. Stale je to v dost vaznom stave.

Na tu mudrlantku soniu ani nebudem reagovat, to je zle citat. Prajem jej, aby sa jej nikdy nic take nestalo.
A parazity ide vycitit, v kritickych pripadoch urcite ano. Dokonca ich ide aj pocut. Ale to je skoda reagovat.

O MMS tiez nebudem pisat, zachranilo mi to zivot, vyrazne mi to pomohlo v najhorsich chvilach, ked som uz nevedel vyliezt z postele.

Nebol som tu odvtedy, nechcel som to riesit. Malokto vie, ako malo energie ma clovek, ktory ma telo niecim napadnute. Odobera mi to energiu, presne toto, handrokovat sa s ludmi, co to je a co to nieje. Ludia su velki odoberaci energie. A hlavne lekari. Viem co to je. Som si isty, ze som trafil diagnozu spravne. A budem to musiet vyliecit sam. Napisem, az si budem isty, ze som v stabilizovanom stave.

NA MRI to nepojde dokazat, uz mi to niekto vyvracal, ze nemaju na to kontrastnu latku, aby boli vidiet parazity (samozrejme si myslim, ze je uz davno vymyslena, ale zamerne ju lekarom nedali, ani o nej nepovedali, aby ich vidiet cez MR nebolo)

Zatial sa majte, napisem, az budem zdravy. Uz mi je jasne, po tych rokoch, ze nikto mi s tym nepomoze, po novom mi uz zobrali aj hmotnu nudzu, lebo som nevladal odpracovat aktivacne prace. Cize moj cisty prijem je 0. Samozrejme mi to neoznamili, proste hmotna nudza nedosla ,ked som s nou ratal. Cize uz si nemam ani za co kupovat palinu, klinceky, vitaminy. O vsetko musim zobrat cudzich ludi, o kazdy cent. Hladujem kazdy den, jem iba raz do dna. A modlim sa. To MMS pomaha, zabera to. Ludske zlo je neskutocne, uz mohli byt vsetci davno zdravy, keby nebolo ludskeho zla.

nika82

necitala som to cele, ale na zaklade tych dalsich priznakov si myslim, ze mas nejaku infekciu, ktoru nasi lekari nie su schopni odhalit. ocividne mas napadnuti traviaci trakt. si si isty, ze toho helicobactera mas prelieceneho? videl si vysledky na vlastne oci? lekari radi vyhlasia, ze je nejaka infekcia "preliecena" aj ked stale prebieha. mimochodom uz to slovo prelieceny mi robi husiu kozu, lebo to vyznieva alibisticky, ze " nieco sme ti na to dali, trosku sme to riesili, ale ci je to vyliecene, to mam na haku"
infekcii je strasne vela, traviaci trakt mozu napadnut yersinie, bartonella, borelioza, na tu by sedeli aj tie triasky. mozu to byt aj parazity, ale myslim si, ze ide o multisystemtove ochorenie, cize mas toho viacej, nielen jednu vec. chcelo byt lekara, kto je ochotny po tom patrat a takych v zdravotnictve nestretnes, ani v Procare (som tam, takze to poznam) ja chodim k Mudr. Durovskej (v BA), ona robi testy aj na rozne cudne infekcie, ktore posiela do Nemecka. ona mi diagostikovala boreliozu po tom, co som behala ako plasena srna mesiace po lekaroch a nikto mi nevedel pomoct.

Kaido

Citala si co som pisal? Ak by som sa dal na PN do tyzdna by ma vyhodili, tak aky to ma zmysel ked sa to prakticky ani neda.
Ani nevies ako rad by som diskusiu ukoncil a uz v zivote sem nemusel zavitat. Pytam sa ci mal niekto podobne problemy alebo symptomy, pretoze na vysetreni som nepochodil, behal som ako trkvas minuly rok po doktoroch, minul nemale peniaze na cestu, vysetrenia a nic z toho a aby to enbolo malo plati si este zdravotnu poistovnu a nic z toho, vsetko zbytocne. Chodil tu kedysi isty uzivatel RG a radil tu, mal lepsie znalosti ako vacsina dnesnich doktorov, preto sa napr pytam aj tu.

Sonie

Keď pracuješ a maródovať sa ti neoplatí, to znamená že to s tebou nie až také zlé ako opisuješ. Na záver len toľko, že nech by ti tu ktokoľvek poradil čokoľvek, budeš diskusiu rozvíjať ďalej, teda pokračuj a pýtaj sa ďalej čo ti je, možno na 50 strane sa ti niekto trafí do diagnózy.

Kaido

Kyfoza, len som sa zaregistroval. Nie este chodim do prace aj ked mi v nej byva zle a marodovat sa mi neoplati v skus dobe, to ma mozu vyhodit zo dna na den. A co neni tak ako popisujem? :D Ty si vazne myslis ze tu je 13 stran popisanych len z toho dovodu ze sa nudim a nemam co robit? Nechapem ako by to malo podla teba byt, na mojom mieste by si nevydrzala ani den, ani nikto iny.

Sonie

Ty si kyfoza alebo kaido? No nevadí niečo som prešla, píšeš že chodíš alebo si chodil do práce? Vyhodili ťa kvôli zdravotnému stavu? To by mohli sotva. Skôr ty by si mal maródovať ak si taký strašne chorý, mohol by si aj rok a potom žiadať invalidný dôchodok. Skôr si myslím že nie je to vôbec tak ako opisuješ, len ťa uspokojuje ako ti tu niekto háda diagnózu, čo by to asi mohlo byť. Najskôr asi tie parazity.....

Kaido

Kaido
Degeneracia tak vseobecne nazvane, pocit tlaku je len 1 z priznakov, mam 5 rokov zlte hnacky, nadmernu plynatost, obcas zapchu, tlak mam v hrdle, na zaludku, na hrudi, s tym spojene tazke dychanie, pocit na vracanie, som stale unaveny bez energie, niekedy sa trasiem. Tak keby si presla celu temu tak by si vedela, ze na gastre som bol uz davno minuly rok, nic mi tam nezistili, az na helicobactera ktory je vraj prelieceny uz, ale chapem ze 13 stran sa nechce citat asi nikomu.

Sonie

kyfoza, vlastne som si pohľadala tú tvoju tému o tvojom zdravotnom probléme. Aká degenerácia? Kvôli pocitu tlaku? Treba ísť aj na gastroenterologické vyšetrenie.

Sonie

peterfk,
to snáď nemyslíš s tými parazitmi vážne. Užívaš MMS kvapky? Aj z toho ti môže byť zle. Ale cítiť ako ti tie parazity lozia v tele, to je číry výmysel. Mimochodom pásomnica uvoľňuje články, v stolici by si ich videl. Náš organizmus má predsa nejaký imunitný systém, obranný. Čo je zvláštne že v súčasnosti ani malé deti už netrpia v škôlke a škole toľko mrlami alebo hlístami-škrkavkou ako v minulosti. Je to aj o hygiene. A to čo ukazujú ako reklamu na parazity je podobné iným reklamám napr. o Golden juke.
Choď na kolonoskopiu, tam ti tú pásomnicu iste zistia.