Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?
panna po 40-tke, takmer pred 50
Mam dvoch mladsich surodencov - sestra a brat. Sestra zije v USA, brat v BA. Obaja maju rodiny, sestra dokonca vnucku...
a co surodenci?
Babka ma uz 96 rokov. Nikdy ma nemala rada a vzdy do mna hustila, no vekom je coraz protivnejsia.
Rodicia ma mali po 20-tke, takmer pred dosiahnutim 25 roku otca. Samozrejme, porovnavaju sa so mnou, pretoze oni mali v mojom veku uz davno dospele dieta.
babka este zije a aj rypat vladze? hm, to su mi veci.....tvoji rodicia ta mali asi v dost mladom veku
Oni sa nezmenia, s tym nepocitaj. Ty ich nezmenis. Tak si daj dokopy, co chces. Nepocuvat ich? Odstahuj sa. Nemas na to peniaze? Su prace aj s ubytovanim, najdi si taku. Ty netrvas na tom niekoho si najst. Tak ries svoj konkretny problem konkretnymi rozhodnutiami.
Tlacia na mna....Pripomienky, narazky.....Nedokazu pochopis moju situaciu....
O com sa tu vlastne bavime? Pripadas mi ako niekto, kto sa len potrebuje vystazovat. Ak si v problemoch, tento pristup ta nedostane vobec nikam. Nic konkretne, akoby si ani nevedela zadefinovat, co je tvoj problem. Doteraz to problem nebol? Nechapem, o co ti vlastne ide. Stazovat sa na zly, zly svet?
Aj ked by som sa so svojou situaciou mozno dokazala zmierit, nejde to, nakolko rodina na mna velmi tlaci, najma stara matka. Ta do mna dennodenne vrta a ma blbe pripomienky, narazky. Nedokazu pochopit moju situaciu, ale vobec.
lasku uz mozno nenajdes
Tvl :-o
nic atrasne nevidim na tom.minule som citala ze vela ludi ostava samo zit.len cisto zo zdravotneho hladiska je to trapne ked ideas ku gynekologovi a zalahnut na nemocnicne lozko.dalsia polovica zien zije v nestastnych manzelstvach a druha polovica je rozvedena a zivori z jednej vyplaty a stara sa o tri detu.vela zien by menilo s tebou.niwkto koli choribe nie je schopny sexu na chirrurgii ti pan blanu vedia odstrant aj ked je to trapne.robia to denne.si kralocnou volneho casu mozes na sebe zapracovat zit si svoh zivot.muza na sex nie je provlem najst.problem su tvoje ocakavania poziadavky a tvoja psychika.vsetko je o psychixkom nastavwni a tvojom rodinnom zazemi.co si citila zazila doma.vztah tvojich rodicov medzi nimi z coho si vyrastala a este mnoho inych veci preco si nepostupila v zivote Niekomu do zivota vstupila tazka choroba a nie je schopny intimneho vztahu.rozhodujuca je tvoja psychika a z coho si vyrastala ake dojmy ta postrehli aku mas povahu.na sex si chlapa lahko najdes len otazka ci to chces alebo mas iny problem.ano je to trapne ale na chirurgii ti to urobia.lasku uz mozno nenajdes ale chlapa na sex bezproblemov.v zoznamkach sje rozna haved od bezdomovcov cez pasakov a vsetko mozne.niekto sa rozhodne sam zit mozes sa venovat zuslachteniu svojej duse a tela.iny ludia sice ziju v partnerskom zvazku ale nie su stastny.tiez je dolezite ako to bolo u vas doma medzi rodicmi ci si nala stastnu matku ci to fungovali nedzi nimi a aky mali rodicia vztah k tebe ci nemas postihnutho surodenca a atd.vsetko so vsetkym zial spolu suvisi.Na sex aj za den si najdes do hdiny chlapa.
kamilasor, ty cely zivot bezuspesne zhanas chlapa a az na prahu 50-tky sa s tym chces zmierovat alebo si zacala hladat len nedavno a dovtedy mala ine zaujmy, ktore ti znemoznovali najst si ho?