Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale takto to dalej nejde....

Príspevok v téme: Milujem ju ale takto to dalej nejde....
menonepoviem

Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz

Sevrin

Bohužiaľ tak je to so ženami. Chlap musí byť pre ne dokonalý, musí byť vždy empatický, musí zvládať jej nálady (ona povinná zvládať jeho nálady nie je, je to proste egoista a hotovo), to že musí byť zabezpečený je samozrejmosť, ako u ženy dve prsia.
Ale ženám je už jedno, majú more chýb, ktoré nevidia ani nechcú vidieť. Ktorému to vadí, ten je netolerantný sebec. Ony samé môžu byť škaredé, chlap musí byť model. Ony aj keď majú nejaké kilá navyše, tebe to vadiť nesmie, niečo povieš, minimálne ťa prekľaje očami a zakaždým ti to dá najavo, čo za nehoráznu drzosť si jej povedal.
Potom sa netreba diviť, prečo toľko chlapov zostáva slobodných, lebo pri predstave, že s tými zamindrákovanými existenciami by mali stráviť zvyšok života, sa ani erekcia nedostaví. A čím ďalej tým je to horšie, za mojich mladých čias sa so ženami dalo normálne randiť, teraz nestačí aj keby prišiel PAN DOKONALÝ, ony sú schopné na ňom nájsť milióny chýb behom prvých piatich minút. Načo si také potom viazať na krk? To nie je žena, to je kríž, ktorý nosíme do konca života.

Takže keď tvoja priateľka je vyžratá a nemieni nič s tým robiť, ukáž jej kde sú dvere a nech zavrie z druhej strany.

Bubliii

To ako vážne, 4kg dole za necelý deň? Veď to je len voda.. naješ sa a máš to nazad..
zakladateľ sa nám tu už neozval, ale pokiaľ jeho priateľka sama nechce schudnúť, tak nútením jej určite nepomôže.. ja neviem, sama som odjakživa bacuľatá, som na seba zvyknutá, ľudia okolo tiež a nemajú to potrebu riešiť a ja detto.. cítim sa dobre, zdravotné problémy nemám, športu je možno pomenej ale stravujem sa zdravšie ako ľudia okolo mňa, no váha ostáva. Asi to tak má byť. Ke´d je ona sama so sebou spokojná, tak o čo ide? Ak chce zakladateľ modelky, nech chodí s modelkou alebo s obrázkom...

Pandrlacka

chapem ze ti vadi priatelkina vaha, kazdy chce mat pri sebe peknu polovicku. Zene to vsak nemozes vysplechnut narovinu, urazilo by ju to. Musis ist na to takticky, napr. V lete budete spolu casto chodit plavat alebo spolu behavajte sportujte. Napr. Ja som mala pri vyske 167 cm 52 kil, priatel ma zobral do tatier, dal mi sedak a prilbu a sli sme na lomnicak. Po 16 hodinach slapania a 2 vifonkach som mala 48 kil :-D takticke, ucinne a este aj zdraviu prospesne...

mirec111

Vsetci moralisti ruku na srdce vam by fakt nevadilo keby vasmu frajerovi ci frajerke brucho trci alebo rapidne priberie ci nafarbi si vlasy na modro? Nehambili by ste sa za neho/nu? ja myslim ze hej len ludia si to tazko priznavaju... Ved kazdy clovek je rad ked ma upravenu a peknu polovicku a dovolim si tvrdit ze vacsina muzov aj zien chcu mat pri sebe niekoho pre seba atraktivneho...chalan je len uprimny v tom co sa mu paci a co nie.. ..Popritom niekedy staci na upravu vahy fakt malo mozno nevysedavat tolko pri pocitaci vzdat sa sladkosti a nezdraveho jedla ist na bike, hory a spojit prijemne s uzitocnym... teraz ide leto slecna by mohla s frajerom vymysliet nejake sportove aktivity no ocividne nato serie...a tym nic nevyriesi...

Janusatko333

Ahoj uplne ta chapem mne takto pribral frajer je same nezdrave veci neskoro vecer a sladkosti :( lubim ho ale zacina mi to strasne vadit uz ma normalne dvojitu bradu a brucho velke... nic zo sebou nechce robit :/

zita 05

Pokojne jej ten obrázok daj. Aspoň dievča pochopí, s kým strácalo čas. To sa s ňou nevieš normálne porozprávať, že Ti to vadí? A čo ak náhodou ochorie a bez svojho zavinenia priberie možno aj 20 kíl?