Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz
Milujem ju ale takto to dalej nejde....
fanfare ideeeees :) Presne tak, chlapce tebe by sa pacilo, keby si ty pribral a tvoja priatelka by to riesila na forach? :D
Pokial ti to vadi, tak asi najskor to riesim s partnerkou cez otvorenu komunikaciu a nevyplakavam na forach.
Pockaj ked tebe brucho narastie a nebude chciet s tebou ona spavat a bude ta odrbavat pred ludmi namiesto toho aby si ju lubil. Ludia sa pocas zivota menia priberaju chudnu. Nelubis ju lubis len jej telo teda lubil si kym bolo stihle.
neberie hormonalnu antikoncepciu...? po nej zvyknu dievčata dosť pribrať.. poznam dosť takých, ktore boli štihle a ked si nasli frajera, nasadili hak, pribrali 20kg,
ked si sportovec vymyslite spolu nejaku pravidelnu aktivitu ako spomina mesacny princ :-) i ked je naozaj pravda ze 80% je fakt strava... ja teraz tiez chudnem a aj ked sem tam to cvicenie opomeniem strava robi najviac...
a to kedy tak pribrala? začala jest nezdravo alebo?
Platí to čo napìsal Mesačný princ samozrejme .Ale napr .medzi 18-až viac rokov dievčatká zoženštievajù a zàroven priberajù Hlavne tie čo boli do vtedy chudè a cvičili len aby sa pretŕčali v posilke lebo aj tak by boli chudè od prìrody.......Vidìm to v posilovni stále.Chudà je prirodzene ..Taká dievčina čo to má vydretè to nenechá len tak (ak zdr.stav dovoluje)Čiže na to cvicenie a dietu .pred tým by som bral z rezervou.Ale...nič nieje stratenè začať sa dà vždy .
V tomto musíš byť diplomat. Veď na toto existuje celkom fajn riešenie. Začnite napríklad obaja behávať alebo vykonávať nejakú činnosť, ktorou spálite veľa tuku.
Začni niečo robiť a sa jej spýtaj či by do toho nešla s tebou. Ak nie tak to začni robiť sám a všetok voľný čas venuj tej činnosti. Ak bude chcieť byť s tebou, tak sa bude musieť zapojiť :) Kľudne aj turistiku, bicykel alebo iné. Len jej nedávaj pred oči rôzne obrázky alebo jej to nehovor priamo.
Ešte dodám, že ona predtým držala diety, jedla prevažne zeleninu a ovocie, sladké si dala rada ako čokolády a tyčinky ale také že pečené, vyprážané, pizza, hranolky, hamburgery,buchty, šišky, lokše, mäso, zemiaky, chlieb a pečivo nejedla skoro vôbec lebo drží dietu. Športovala tiež, chodila do posilky, behávať a na bike a teraz máločo. Už do posilky vôbec a ináč tiež sa nemá k činu. Neviem či je to tým že už má mňa istého a nemusí sa snažiť starať sa o seba alebo čo.