Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz
Milujem ju ale takto to dalej nejde....
Pozri. Pisal si, ze prv vyzerala tvoja priatelka inak (bola stihlejsia), mala aj iny styl stravovania (preferovala ovocie zeleninu nic vysmazane ai), sportovala a hybala sa. Teraz nie. Jedava uz tazsie kaloricke jedla a v podstate vsetko rad radom, uz sa tak nekontroluje, ked ju aj volas ist a tebou von hybat sa a sportovat, tak sa jej nechce. Proste spohodlnela.
Vies co je umenie? Vediet aj kritiku, ci zle nepekne podat druhej strane pekne slusne primerane, aby sa ta druha strana neurazila, nenahnevala, neuzavrela do seba, ale pochopila prijala, co si jej tym chcel vlastne povedat.
Ty si hlavne uvedom, preco si s nou. Lebo ak ju "milujes" iba kvoli vyzoru a vahe, tak to potom mozes chodit a "milovat" miliony dalsich zien z celeho sveta, ktore su stihle a chude. Ak ti prave toto staci ku stastiu ci k laske) No to sa s nou radsej potom aj rozid, lebo ak raz otehotnie ochorie, ci ostane po detoch "ina" a nebude uz vyzerat ako pri vasom zoznameni, nechas ju aj tak. To si radsej najdi daku vychrtlinku a s tou bud. Ak ju vsak milujes pre ine (aka je osobnost povaha natura, ze ta miluje je ti oporou pomocou, ze je dobra laskava mila mudra sikovna do voza i do koca, miluje ta, je verna, smejete sa spolu rozumiete si, viete prekonavat spolu nezhody tazkosti a zle), tak to je zena, s ktorou mozes pocitat do buducna. (len ci aj ty takym pre nu si...)
No a odporucam ti, aby si sa s nou uprimne porozpraval. Pekne jej povedz (neutoc, nezhadzuj ju a neurazaj) - ze ju velmi milujes a potrebujes. Ze je taka a taka - tu spomen co najviac jej kladov aka je. Ty si s nou, poznas ju najlepsie tak vies co si tam mas doplnit. Takze ked jej povies aka je a co na nej ocenujes a co sa ti na nej najviac paci - nasleduje ta tazsia cast.
V tejto casti jej povedz, ze sa ti paci, ale ze na zaciatku vasho vztahu, ked ste sa este len spoznali, sa ti ako zena pacila a pritahovala ta ako stihla vacsmi, a ze aj ked je stale velmi krasna, tak predsa len pribrala a uz to nie je ako prv. No utvrd uisti ju v tom, ze ju nadovsetko stale milujes a chces s nou byt (obim ju, pobozkaj pomojkaj si ju).
A nasledne jej navrhni, ci by ste spolocne nemohli zmenit a vylepsit vas stravovaci rezim a zivotny styl (je jar, tak co sa spolocne precistit, mozno zacat viac jest zeleniny ovocia, bezlepkove pecivo ryby ai, a zaroven sa viac hybat - fittko bicykel turistika beh ai).
Vies. Ak jej cokolvek budes hovorit, musis byt o tom aj sam presvedceny. Ukaz jej, ze si s nou, paci sa ti, stojis za nou, milujes ju potrebujes, ze je stale velmi krasna.
Musis ju motivovat a inspirovat
Ak sa na to da, tak ju chval a odmenuj ju. Motivuj. Ze ju budes chvalit, ze jej povies lichotky ako lepsie vyzera, ze jej to pristane, svedci. Tie odmeny moze byt kvet kino masaz ai
menonepoviem - nieje to preto, ze ta moze mat bez toho, aby sa snazila, ale ze jej odsavas energiu... lebo uz podla toho, co citam za vyplody od teba, by som lutoval kazdu zenu, co si s tebou zacne.
Graff to teleso čo si tu dal ma poriadne veľký kufor (zadok) a rokmi veľa žien zvykne pôrodmi aj hormonálnymi výkyvmi, prežieraním priberať tak si predstav ako tá tvoja krv a mlieko bude vyzerať o desať dvadsať rokov...
A fotka je fotka, a také dokonalé krásky na fotkách v skutočnosti nevyzerajú tak dokonale lebo existuje niečo ako retuš ak o tom nevieš.
Je si tebou az prilis ista a mysli si, ze sa uz nemusi snazit, nakolko uz chlapa ma a je s nim dost dlho :) Napada ma len: co keby si kupil nejaku rocnu kartu do fitka aj pre seba, aj pre nu? No a takto ju postavis pred hotovu vec a navrhnes jej, ze budete chodit cvicit spolu. Ty budes ten iniciator, ten motivator a ked uz budu karty kupene, tak asi sa uz na to chyti a mozes jej povedat, ze to robis pre vase zdravie, toto by mohlo zabrat. Inokedy mozes zase uvarit doma nieco zdrave, co nebude ani mastne, ani tucne, baba sa potesi, ze nemusi stale varit len ona a oceni tvoju snahu a ochotu :) Snad sa vsetko na dobre obrati :)
ide o to udrziavat si primeranu vahu svojej vyske...dnes su uz mlade baby cele celulitidove a maju vyraznu nadvahu... a potom ze tu mame neplodnost, vela cukrovky a hormonalne problemy...
par kil navyse neskodi, obezita je uz nieco ine ta skodi, pre zenu je lepsie mat par kil navyse ako mat podvahu
laska s podmienkami uz asi nebude tak celkom laska, takze bud milujes alebo sa strc
len neviem ci sa tvojej priatelke bude pacit ked bude mat z nadvahy hormonalnu nerovnovahu,cukrovku alebo neplodnost... nemusi byt kazda zena modelka ako z casopisu ale ide o to ze kila navyse skodia aj zdraviu...
pocuj ja to mam podobne, moja tiez pribera stale odkedy sme sa spoznali, mala asi 62 kil a bola akurat, teraz ma 72 a je taka bacula z nej makka obalena mne sa to paci a jej tiez. ona sa pri mne neobmedzuje a ja jej doprajem, skuste to aj vy nejak takto skombinovat aby ste boli obaja spokojni - aj priatelka syta aj priatel cely :D
Nie je dôležité to, že je človek plnoštíhly, oveľa dôležitejšie je, aby nebol sprostý!!!