Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale takto to dalej nejde....

Príspevok v téme: Milujem ju ale takto to dalej nejde....
menonepoviem

Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz

92Danka92

maloktora zena ci muz su stihly prirodzene a mozu jest stale vsetko... aj herecky ci spevacky ktore dobre vyzeraju vsetko je to udrziavani sa cvicenim,stravou a liposukciou... inak obdivujem baby ze tak spriemerneju vo vztahoch ze chodia neupravene nedavaju si pozor na postavu ....ja s mojim frajerom vyuzivame kazdu chvilu nato aby sme isli na bike,plavat, prechadzky turistika..... ja osobne mam napríklad velky sklon k nadvahe preto si davam pozor...

vaporwave

a nie je už náhodou tehotná? :D

mozno si si mal este predtym ako ste spolu zacali chodit vybrat radsej nejaku taku, kt je stihla aj bez drzania dakych diet :)

pomocnica

menonepoviem-Ahoj. Počúvaj, kľud. :-)
Daj fotku kľudne. Chápem, že ti to prekáža, lebo aj keď ju ľúbiš, tak chceš aby váš sex stál za to a bol príjemný aj tebe, chceš, aby bola tvoja priateľka vo forme, lebo predsa je to tvoja priateľka, ktorá ťa z časti reprezentuje...Myslím si, že asi spohodlnela. Ako hovoríš, má ťa istého a tak sa konečne nemusí trápiť držaním diét, stálym cvičením a sledovaním seba aby bola príťažlivá pre mužov...Konečne môže jesť to, čo jej chutí a koľko chce a nemusí sa obmedzovať...pochop ju...Ja chápem ju, ale zároveň aj teba. :) Pokús sa jej jemne vysvetliť, že by bolo fajn, keby ste spolu začali cvičiť, alebo tak ako sa tu proste písalo...Aj to keď jej povieš, že trošku pribrala ju môže dobre naštvať lebo ona to počuje akoby si povedal:,,Ty si dajaká tučná, nezdá sa ti?!"....Už ti to musí liezť na nervy, chápem...ale ak ju skutočne ľúbiš, tak sa k nej nezachováš ako jeden nevychovaný pubertiak, ktorý jej vmietne aj keď možno pravdu do tváre. Nehovorím ti zasa, že tu pravdu máš obaľovať až sa z toho nevymotáš. Len jej jemne navrhni, že by ste mohli začať spolu cvičiť, vyformovať si postavy na leto....;-)
Vidím, že si už doslova nasratý aj na týchto tu ľudí, čo ti radia, alebo ti niečo vyčítajú...A je pravda, že čo budeš robiť, keď ti porodí deti? Ak priberie 20 kg? Ak ju ľúbiš, tak to na veci nič nemení...budeš chcieť, aby schudla len pre jej zdravie, nie svoje pohodlie...
Porozmýšľaj. A hlavne sa daj popri tom aj na jógu alebo čo, lebo musíš tie nervy trochu nejako ventilovať....hmm...alebo skôr box. :D
Pekný deň a veľa šťastia. :-)
A pre účastníkov fóra prajem pekné veľkonočné sviatky. :-)

menonepoviem

www.funradio.sk
a to keď sa vyzlečie tak viete že ten tuk na stehnách a zadku sa rozleje a nedrží tak pokope ako v obtiahnutých nohaviciach
a teraz si predstavte že toto má na vás ležať pri sexe
feminity.zoznam.sk
no keby bola taká kosť ako tá baba na obrázku...ehm.....

menonepoviem

A keď tu už narážate na ten obrázok čo som v úvodnom texte dal tak áno nechcem sa chváliť ale starám sa o seba primerane. Nie, nevyzerám ako nafúknutý magor typu stallone a iný kulturisti, nieje to moja krvný skupina ale som toho názoru že žena by mala byť jemnejšich proporciií ako muž. Nie sme predsa nejaké kliešte kde samice sú väčšiích rozmerov ako samci :D

kiddo

Tak potom ti moc neverim, ze je tlsta. Jednoducho prestala chodit do fitka a uzkostlivo sledovat, co je. Z tip-top tela s minimom tuku a vypracovanymi svalmi sa stala priemerna zena priemernych rozmerov. Ak nedokazes akceptovat jej sucasny vzhlad, urob jej laskavost a daj jej sancu najst niekoho, kto ju bude milovat trosku viac ako to dokazes ty.