Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale takto to dalej nejde....

Príspevok v téme: Milujem ju ale takto to dalej nejde....
menonepoviem

Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz

menonepoviem

Nechcem tu uvádzať jej telesné proporcie aby ju tu náhodou niekto nezpoznal že o nej píšem. Anitikoncepciu neberie ideme s gumou. Ako som už v jednom príspevku písal keď sme sa zpoznali bola štíhla a jedla máločo. Normálne sme si šli niekam sadnúť ona len zeleninku alebo ovocné niečo. Poviem to doslova normálne sa nestravovala len tak úboho. Sem tam niečo zobla. Sladkosti zato jedla dosť ale normálne jedlo ani nie. Také že zemiakové niečo, mäso, polievky, cestoviny len občas, ryža to hej, ale pečené, vyprážané, alebo niečo z múky nie. A cvičila ako som písal. A ja ju volám keď idem športovať ale zlenivela jej sa nechce. Stále nechce sa mi, nejdem, choď sám a pod.
Aj na bike som ju volal nejde, na korčule nechce lebo neviem na nich, plávať tiež nie lebo ma mykózy z plavárni, na túru je problém už dotiahnúť lebo zase nechce sa mi. Lenivá ako voš už je. Len sadnúť niekam do kaviarni alebo reštiky to je jej. Ale hýbať sa to to nie.

kiddo

Napisal si niekde, kolko kil pribrala a odkedy zacala priberat? Celkom dolezita informacia skor, ako z nej zacneme robit tucibombu. Pretoze niekedy je priberanie v zdravych medziach prirodzenou telesnou zmenou, zvlast, ak v mladosti bol clovek uplne stihly. Nehovorim o nadvahe, ktoru za zdravu ani prirodzenu nepovazujem. No kedze neuvadzas vysku/vahu, tazko sa mozem postavit na stranu tych, co ti radia, ako ju dotlacit do chudnutia.

Marunka

Si aktivny sportovec? Ak ano, tak ju k tomu inspiruj! Zaujimalo by ma, ci si sa s nou o tom rozpraval. Ak este nie, urcite to urob ale velmi jemne a naozaj taktne. Mozno jej ani netreba hovorit, aby so sebou zacala cosi robit. Staci, ak vymyslis kopec spolocnych aktivit, ako je plavanie, bicykel, dlheeee prechadzky, turistika...alebo spolocenske tance, moznosti je milion. K tomu uvar nieco zdrave, spytaj sa, ci by ste mohli obaja prejst na zdravsiu stravu atd atd. Nezabudni jej hovorit aka je krasna a jedinecna, nech vyzera ako kolvek a uvidis, ze aj tvoje napady prijme skor, ako jej skaredo vynadat do tucnych a ukazovat obrazky "dokonalych" ludi...

fanfare

Ten obrazok je trapny co mas 15? No a co tak to bude naopak zodvihne ona teba :D chcela by som vidiet tie tvoje akoze pekne svaly :D zrejme si spatos a pri nej si sa ukazoval a schovaval za jej krasne telo a teraz vidno aky si spatos. Ze svaly :D