Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale takto to dalej nejde....

Príspevok v téme: Milujem ju ale takto to dalej nejde....
menonepoviem

Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz

adus26

tie dve fotky co si sem dal su riadny extrem ta druha baba je vyslovene obezna a ta prva je ako kostra...to fakt az tak pribrala? lebo to je fakt hodne

Graff

Tá chudá baba na tej druhej fotke dole je ako z drôtu. Ostrá riť, skladacie chudé nohy. Takú by som nechcel. Ale je to o vkuse, každého sa páči niečo iné. Aj mľandravé sadlo a celulitída na mladej žene vyzerá odpudivo. Cvičenie je dobré na to, aby bol človek zdravý, pružný a vitálny. A zdravé jedlo tomu má tiež napomôcť. Prepchávať sa sladkosťami môže len zadepkovaná alebo lahostajná osoba. Trocha disciplíny ešte nikomu neuškodilo.Takže aby som to zhrnul tak určite sa každému viac páči pružné telo a keď sa partner o seba stará. A týka sa to oboch pohlaví.Teda žiadny extrém - ani anorektička, ani tučibomba. A hlavne zdravá a aktívna.

Marunka

Jaj, ja necitam vsetky komentare, zas tolko casu nemam :D
Tak ale toto by si mal zas chalan uvedomit, ze cele to jedenie/nejedenie dievcata bola jej obrovska chyba a hlupost. A ze ak sa teraz vyjedla, zrejme je takto stastna konecne. Ktozvie. To uz je na nich aby sa porozpravali o tom. A dievcatu by som dala takuuu prednasku o jedle a jej tele, ze by sa spamatala hadam. Neznasam slovo chudnutie, dieta, kalorie a podobne, lebo ludia co chcu zhodit nejake kilogramy, ako prve prestanu jest, obmedzuju sa, davaju si kardio jak blazni, pritom je to najvacsia blbost, co mozu urobit....Aj pri zhadzovani treba jest! Ale spravne jest.
Ja ako sportovo zalozena by som tiez nechcela pri sebe partnera, ktory ma okrem tisic dalsich dolezitych veci, fyzicky nepritahuje kvoli svojej prilis nizkej, ci prilis vysokej vahe...preto som radila chalanovi,aby babu motivoval k sportu. Ale pokial sa ona sama nenauci spravne jest, on nezmoze nic. A najma, ak je stastna taka, aka teraz je :)

Mesačný princ

Marunka - lenže on ju nechce dotlačiť k tomu, aby bola zdravá, ale chce ju dvíhať na rukách :D To, že v minulosti nejedla a mohla mať poruchy príjmu potravy len kvôli svojmu vzhľadu ho netrápilo.. Teraz keď konečne začala jesť plnohodnotnú stravu a dostala sa na svoju normálnu váhu je problém. Samozrejme, že to vidím inak. Najskôr som to tak nebral a ak by si čítala všetky komentáre, tak som svoj pohľad zmenil na základe vyjadrenia zakladateľa tejto témy. Pretože on je s ňou pre to, že bola ako ,,z katalógu,, a nie preto, že ju ľúbi.

Ale to by bolo nadlho. Cítim to jednoducho z tých príspevkom, no mýliť sa môžem vždy

efektivita

Mozno si len zacala mysliet ze ju fakt mas rad a nemusi sa tyrat. Lebo to co jedla je vyslovene tyranstvo. Namiesto toho aby si bol rad ze sa uz netyra ty chces aby sa tyrala hlavne nech je stihla. Evidentne ju nemas rad.

Marunka

Mesacny princ, sorry, ze mam zas otazku k tebe, ale si pre mna zaujimavy :D
Otazka - kde sa podela v tomto pripade tvoja tolerancia? Preco by mal byt chalan blb? V teme o typkovi, co strieda nalady ako zenska pri kramoch, si pisal, ze je to absolutne okej. A v tejto teme, kde sportovo zalozeny muz uvazuje ako priatelku posunut k zdravemu stylu, lebo sa rozkysla a bohuzial ho uz nepritahuje, ho povazujes za blba? :) preco? :) a pytam sa uplne normalne, bez nejakych podryvacnych a zhadzujucich tendencii :) Narozdiel od mnohych diskutujucich nemam potrebu si tu dobijat ego hadkami, aby bolo jasne :)

Bubliii

Tie fotky, čo si tam dal, tak to je predsa úplne normálna postava. Neviem, čo riešiš, podľa mňa hovadiny.. riešiť vzhľad je strašne povrchné, obezita vyzerá úplne ináč.