Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem ju ale takto to dalej nejde....

Príspevok v téme: Milujem ju ale takto to dalej nejde....
menonepoviem

Mám frajerku a uz sme spolu dva roky aj par mesiacov. Ked som ju zpoznal bola krasna stihlucka a teraz? Pribrala na zadku, stehnách aj bruchu. Prsia jej tiež nabrali trošku väčšie rozmery ale najmä spodná časť tela. Začína mi to vadiť. Nechcem mať tučnú frajerku. Pri milovaní to tiež pociťujem že keď je na mne tak cítim tlak a dlho takto nevydržím a to niesom tintítko lebo svaly mám ako bežný športovec nie zase že svalnač nejaký ale normálne svaly. Takže mi to vadí ak chce byť ona hore a ja skôr trpím než si to užívam. Potom aj keby som chcel ju vziať do náručia len tak zo špásu ju vystískať a tak poláskať sa s ňou už to nieje ono. Tento obrázok mi jedine napadá a mám sto chuti jej ho dať pred oči nech so sebou niečo robí!
media.loupak.cz

1mates

kazdemu cloveku zalezi na tom ako vyzera jeho partnerka ci partner ci je pre neho atraktivna/atraktivny a kto povie ze nie to je podla mna fakt cisty pokrytec. Necudujem sa ze autorovi temy vadi ze frajerka sa vypapapala do stucnelej podoby. Vam by sa tiez urcite nepacilo keby vas frajer ci frajerka pribere a nic nechce zo sebou robit a schudnut.

Mesačný princ

Alebo ju požiadaj o ruku :) Určite sa bude chcieť zmestiť do svadobných šiat :)

Neskutočné ako z takejto banality vnikne tak ,,vážny,, problém :D

Mesačný princ

:D

Ja problém nevidím, ten si vyrobil len ty. Ona je s takýmto vegetatívnym stavom spokojná a vyrovnaná a žerie to len teba. Takže buď so sebou niečo sprav, alebo ju ber takú, aká je. Možno je konečne naozaj sama sebou a konečne si môže povedať, že žije :)

mojnazor

a ako dlho už chodíte? ked je povieš že nech schudne aby ste mohli mat sex tak to asi nezaberie, skôr jej skus naznačiť nenapadne že tebe nevadí že je tučna ale že kamarati sa smeju aka je tučna a tak

julia222

No moji zlaty je to bohuzial tak ze vacsina ludi ma priemernu postavu a mensina co to ma aj dedicne su stihly od prirody a mozu zjest cokolvek. Aj tie krasne herecky ci spevacky v tv ako tu uz bolo spominane niesu stihle od prirody makaju vo fitkach, nejedia a chodia na odsatie tuku a liposukcie. Oni sa len tvaria a vsade vytrubuju ake su od prirody dokonale ale v skutocnosti su kazdu chvilu v rukach chirurgov... Tvoja baba ocividne spohodlnela zacala sa prejedat tak uz logicky nieje taka stihla.. sice ju nepoznam neviem ako vyzerala predtym a ako vyzera teraz ale ak je to take vazne ako vravis tak by mala uz len pre seba zacat nieco robit zo sebou a mala by zacat aj sportovat... nechapem preco to odmieta tym nic nevyriesi.. ja tiez strasne lahko priberiem jeden cas som mala fakt strasnu vahu radsej ju sem ani nepisem ale spamatala som sa vcas a zdravu stravu beriem ako sucast kazdodenneho zivota. Tu pomoze len to ked jej to otvorene ale citlivo povies co ta trapi.

Matus30

smutné je to že babenka sa týrala dietou, nejedla a šporovala kým si niekoho neulapila a teraz keď už jedného má tak na všetko sa doslova vysrala. To čo za klamanie telom? Veď to je hotová klamárka, chalan ju volá na obed, ona si objedná len zeleninku lebo iné nechce a teraz žere všetko lebo čo? Tak buď mala jesť normálne už vtedy a neklamať okolie aká vie byť štíhla keď si do brucha nič poriadné nedá to vie každý takto byť štíhly alebo mu mala hneď povedať prepáč zlatko ale ja len teraz nejem ale potom už budem a priprav sa že budem mať veľkú riť aj stehná.
To ako keby ja som si dal na rande do rozkroku uhorku a keď by šlo už do milovania tak by som ju vybral a frajerke povedal drahá sorráč ale ja ho mám malého ale aj tak má miluješ že? Odteraz keď ideme sa milovať bude vždy malý

Debil sprosty

Tak ja suhlasim so zakladatelom uz len preto ze ju vola von na bajk a kade vsade este a ona povie ze sa jej nechce? Tak ja si neviem predstavit ze by som mala vztah a partner len doma rozvaleny s ofucanym nosom a "nechce sa mi". A zase kazdemu sa pacia ine, niekomu vychrtliny a niekomu baculky atd. Najlepsie na tom je ze s postavou sa da nieco robit. Horsie je to ked ma clovek velky nos alebo co. Ked bude takato leniva aj naozaj tak bude mat nadvahu a velke problemy. Nie je to sranda. Mozno by si si mal najst inu a ju teda prenechat takemu co ma podobnú postavu alebo tak..