majto
Co dalej?
Majto, ona moze mat zdravotne problemy, lenze ty asi o nicom nevies....
Pisem neskorsie.a_dr1a pekne si to napisala. Konecne mi niekto otvara oci. Vsak to je neunosne. Napadlo mi to samemu ci ta sms nebola zenina robota. Vsak to dnes nie je problem. Kupis sim aktivujes zavolas a zahodis. Vybavene. V nemecku robim zvaraca 80 km zapadne od Mnichova. Ktora slovenka ktora nema manzela za nic a on je prec by nebola spokojna. Zamestnanec v Nemecku. Kazdy mesiac 4000 eur na ucte ubytovanie zaplatene firmene auto. Takmer ziadne naklady okrem stravy nemam. Skoro vsetko zostava na ucte. A debil je prec. Ale je koniec. Ked odmieta vsetky moje navrhy ako vyriesit problem /znamy na policii a nasledne zistenie majitela toho cisla, manzelsku poradnu, detektor lzi - co je dnes celkom normalne. a stoji to okolo 500 eur, ale s tym nemam najmensi problem/ tak som dnes volal znamemu pravnikovi. Nebudem zistovat cisla a sms. Dal som mu pripravit rozvodove papiere. V lete mi konci zmluva v nemecku. Automaticky sa obnovuje. Staci je len v juni podpisat. Vysoky zarobok = vysoke alimenty. Este neviem ci to podpisem. Ale som tam spokojny. Nemecky hovorim plynulo. Nemam tam ziadny problem. Ten je doma. A mimochodom za usami nemam nic. Okrem tramalu. Ale to bolo davno. A som 2 roky cisty. Ani ibalgin som nemal. A v nemecku nepretahujem nikoho. Asi si nevidel ako vyzera 90% mladych nemiek v Bavorsku. A ked zbadas fakt peknu babu tak je to ceska alebo slovenka, polka, ukrajinka. 100kg,mastne vlasy, hnus, smrad, oblecenie ako bezdomovec ale vozia sa na audinach. A to je co? To je normalna mlada pekna a cista baba. Kto by chcel taku babu. Pokial nie je uchylny na audiny. Takze problem sa riesi a hotovo. Uz nebudem zo seba robit idiota. Mam jej plny zuby.
A ako vies, ze sa hram? :)
Tie Vianoce nemali chybu, princ) Inak ja mam od decembra este stale vianocny stromcek :D zatial nikomu nezavadzia))
Fuk.... Pokial viem, aj na slobodnu tu dost utocili, urazali a zhadzovali jej nazory prispevky. Ale tak slovaci))
A zas si neprotirec. Na 1str pises inym nech sa ludia nekafraju do odbornosti remesla istych odbornikov a na 2str sa sama hras s diagnostikovanim a anamnezou na psychiatricku? :D
Za seba mozem povedat a porovnat, ze kazda VS/univerzity ci tu, alebo vonku v zahranici, daju cloveku vela. Zalezi vzdy od konkretneho jedinca
A aby som este nezabudla)
grckagrc. Pekne velkonocne sviatky aj tebe prajem)
Ja si myslim, ze roky rokuce toto forum funguje tak, ze ludia sa tu chodia "mlatit" za svoju pravdu :) Ze vyuzivaju anonymne forum na urazky, na zhadzovanie druheho cloveka, len preto, ze jeho nazor je iny.
Niektori ludia ani len nepresli okolo psychologie, ale pasuju sa za psychologov, lebo oni vedia :D Keby kazdy napisal "myslim si toto a toto" a nezhadzoval nazor niekoho ineho, jednak by si aj zakladatel temy lahsie vybral, co sa mu hodi a nemusel by sa preluskat najprv urazkami a podobne :)
Jedina odbornicka tu bola Slobodna, lebo mala sirokospektralny zaber v odbore. Na Slovensku sa zameriava vacsinou iba na 1 hlavny odbor. Je nemozne, ak ste nestudovali odbor ako Slobodna, v zahranici, aby ste boli odbornicky na vsetko. Je dobre sa drzat svojho odboru, byt v tom majster a nekafrat do inych odborov. Pokial nebudete dodrziavat odbornost, moze sa vam stat, ze sa aj do vasho odboru zacnu kafrat ini.
Na Slovensku to robia pravnicky, lebo ich je ako zbytocnych hadov, tak sa napchaju vsade, kde nemaju, co robit. Aj vy dve ste, vsak? :)
Dufam, ze eticku komisiu pre sudcov obsadia odbornikmi na etiku a nie pravnikmi. Pchaju sa do ekonomie, uctovnictva, proste vsade.
* a to narcisticka porucha. Dufam, ze sa liecite.
Kycera a co ak ste trnom v oku prave kvoli tomu, ze sa vyjadrujete k oblastiam, ku ktorym nemate vedomosti? Chodi sem aj vela odbornikov a ti hned zistia, ze tliachate do vetra a hrate sa na odbornicky.
Aky dopyt? Ked tu je kazdyodbornik a nepotrebuje k tomu diplom? Treba si ale uvedomit, ze tym mozete aj ublizit.
Mas pravdu, tato vasa hra na super odbornicky vo vsetkom je tiez psychiatricka diagnoza a to na
@ Ad1ra,
ďakujem krásne! : ) Aj ja Ti prajem veselú Veľkú noc prežitú v kruhu tých, kt. miluješ a kt. milujú Teba!!! : )
Musím sa Ti priznať, že mi svojimi príspevkami robíš RADOSŤ!!! Si inteligentná, vzdelaná, máš vedomosti z viacerých odborov, kt. tu odovzdávaš, preto si začni zvykať, že budeš tŕňom v oku mnohým. Ale Ty to ustojíš, o tom nemám žiadnych pochýb!!!
Vieš, v poslednom čase sa nám tu roztrhlo vrece s ľuďmi, kt. majú duševné poruchy, psychiatrické diagnózy, aj vážne....
Zdá sa, že bude veľký dopyt po psychológov a psychiatrov.
@ Mesačný princ,
aj Tebe prajem krásne sviatky! ; ) Mohol by si sa nám potom pochváliť, či si šibal! Alebo to necháš na našu "bujnú fantáziu"?! : D
@ VŠETKÝM pekné veľkonočné sviatky! : )