majto
Co dalej?
Adr1_a ty riadne trepes. Vidno ze si zufala bez chlapa ako utocis na zeny a lutujes chlapov. Ako vies ako to naozaj bolo? Co ked ju podviedol a stale podvadza a ocakava ze zena s nim bude tiez spavat ked to akurat nema s inou. Presne take naivne trupky ako ty chlapy chytaju na taketo kecy. Zena ma uz nemiluje nespava so mnou a pri tom ta zena ani netusi ze je nejaky problem normalne vsetko funguje len mlade sproste naivne a zufale ako ty tym oblbuju aby s nimi chrapali.
Ze si poslala sms sama :DDD tebe riadne drbe si si zabudla dat lieciky na paranoju rano? :D
Ak s nim nechce tak dlho spat tak ma starec za usami riadne a 1 sms to nebude. Napisal nam len co chcel a dolezite zatajil. Seba vykreslil ako chudacika a ju ako monstrum. To klamari a manipulatori robia. Kazemu normalnemu je jasne ze to pravda nie je ze tam cosi chyba.
a_dr1a, presne, to je aj moj nazor, ze az prilis rychlo a prilis jednoducho to ta zena usekla....presne na to narazam, ked pisem, ze tam "muselo byt nieco viac". Lebo jedna rozumna, inteligentna zena neusekne dlhorocny vztah kvoli jednej sms...
Ale pravdu sa uz nedozvieme, zakladatel temy sice odpisal, ale nic k veci. Len ako je na tom zle a to je vsetko...Preto si osobne myslim, ze ide o vymyslenu temu. Ale okej, ak nejde, tak chlape, od tejto zeny utekaaaj co sa da.
Mimo ineho, viem, ze reagovat nebudes, no co vlastne robis v Nemecku? Nechcem adresu firmy, len oblast v ktorej robis...dik
Ahoj Majto.
Ak sa mozem k celej situacii vyjadrit.
Ja z celeho opisu vasej situacie citim, ze tvoja zena ta prestala milovat uz pred tymi vyse 3r.
Vies.
Mne to pride tak - akoby tvoja zena cakala iba na najmensiu moznu prilezitost a moznost ta "oficialne" odmietat, nechciet trestat, vykaslat sa proste na teba.
Jej ta anonymna sms totiz privelmi zapasovala a prisla naramne vhod.
Dokonca ma napadlo ci si to aj sama sebe tu sms neposlala. Bola to predsa obycajna simka z tesca ktoru mala milion prilezitosti si sama kupit aktivovat a pouzit. Zrejme ta uz natolko dobre poznala, aky si typ cloveka: verny oddany, milujes ju ako pes, tuzis po nej chces ju, pracujes ako vol vsetky peniaze pre rodinu davas ai - vedela proste, ze tadeto cesta nevedie a chcela mat dovod ta kopnut do riti, ale aby to zaroven vyzeralo, ze ty si ten ZLY a dovod pricina podstata celeho konfliktu...
A poslat 1anonymnu sms dokaze aj dieta. A zrazu ten dovod ta odmietat nechciet trestat a hlavne, aby mala od teba svaty pokoj - tu uz bol.
Jej to prislo az naramne vhod.
Pamataj, za konanim kazdeho cloveka vzdy stoji a hladaj dovod / pricinu a prospech. Kto co tym ziska a co z toho ma.
Lebo je az absurdne nelogicke primitivne, aby uverila 1 jedinej sms - pred tebou jej muzom s ktorym dovtedy prezila zhruba 15-16r co spolu ste?? a s kym ma 2 deti, rodinu dom minulost zazitky hypo ai??
To, ze jej tato cela situacia vyhovuje tak ako to tie 3r medzi vami je - je vidiet na jej spravani :
Odmieta psychologa.
Odmieta manzelsku poradnu.
Odmieta detektor lzi.
Odmieta zistit toho jej byvaleho kolegu ktory VRAJ za tym celym stoji.
Odmieta teba.
Odmieta diskusie komunikaciu.
Odmieta vsetky moznosti riesenia.
Odmieta VSETKO.
A este ma z toho vsetkeho vyhody. Byva v baraku, ty si sa odpakoval do zahranicia a do mesiaca ta vidi maximalne 4dni-aj to sa iba prevadite, sex nehrozi ma od teba pokoj, hypo platis, peniaze jej davas a zije si spokojne ako kralovna :D Vsak co jej vlastne chyba? Nic. Lebo nic nemusi a len dostava ziskava a bez namahy vsetko MA. Rodinu deti barak peniaze a svaty pokoj od blbca co jej ten cely full servis poskytuje.
Byt tebou, uz len kvoli tym 3r a mat pokoj na dusi, by som si zistila komu ta simka vlastne patrila. Lebo nech si ju uz ktokolvek aktivoval a nepouzil pritom kradnutu identitu ineho cloveka - obciansky, tak musel pri aktivovani pouzit udaje bez ktorych by tu simku nemohol proste aktivovat. Meno priezvisko rodne cislo a ine....
Preboha. Vsak kazdy ma dake kontakty na policii ci znameho policajta. Tak si mu to mal dat uz hned vtedy podla cisla zistit majitela toho telefonu.
Ak by vtedy pouzil aj ine udaje - da sa dopatrat k vlastnikovi. Lebo kto uz len disponuje dovernymi udajmi ineho cloveka?? Len ten kto ma k nim pristup. Zvacsa su to rodinni prislusnici priatelia ai.
Aj tu vedla je tema, kde jedna pisala ze prv sexovala jedna radost ale ze teraz nechce nebavi ju to, odmieta muza, zije s nim tiez len ako kamoska a ma vyhody z toho, tam len na naliehanie muza zatne zuby a 1x do mesiaca si ich milovanie odtrpi))
Ci toto nebol tiez mozny dovod aj tej tvojej a takto ma "pricinu" ta odmietat trestat.
A zas je aj mlada atraktivna, ci za tym aj niekto iny nie je....
Najcastejsie totiz chytte zlodeja kricia samotni zlodeji. Vacsinou ziarlia ti co sami podvadzali podvadzaju ako na pase.
Takze ci aj ona si toto cele sama nezrealizovala a preto teraz odmieta vsetky formy sposoby VYriesenia celej situacie.
- Proste zisti si od dakeho policajta spätne majitela tej simky (ak nemas kontakty ci niekto tvoj znamy, zaplat sukromnemu ocku a ten ti to zisti. Zvacsa su to vsetko byvali policajti pravnici a maju stale kontakty komexie a zistia ti to na 100%).
- Potom uz celu vec lahko doriesis.
Ak to bude ktokolvek iny a nie tvoja zena - zoberies zenu seba a pojdete za dotycnym clovekom a priamo vsetci traja si to raz a navzdy cele vyriesite z oci do oci.
Nasledne potom zene povies ze poradna alebo rozvod. Ze takto dalej zit odmietas.
- postav ju pred hotove veci a kroky. Ty si taky mandrak ze ani z pece ani na pec. Chlap musi byt rozhodny a razny. Tam u vas gate skor nosi ta tvoja podarena potvora nez ty. Uz si konecne urob doma poriadok. Vsak s tebou zamata ako s handrou. Buchni do stola a povedz ako to odteraz dalej bude. Lebo 3r si iba zobral prosikal, mal snahy s nou komunikovat tutuli-mutuli ako s deckom.
Uz stacilo.
- predaj barak a vyrovnajte sa majetkovo. Nech si za tie peniaze kupi kde pojde aj s deckami a ty si tiez svoje vlastne byvanie pories. Dcera ma takmer 18r mozno pojde aj k tebe byvat.
A uz zacni konecne zit a nevyplakavaj ako baba
Neverim, ze v Nemecku nejake nepretahujes
Mrzi ma ked si myslite ze tema je fake. Ja som na konci so silami a naozaj neviem ako dalej. Dnes som prisiel z nemecka na velku noc. Neviem ci sa nieco udeje ale asi som naivny idiot ktory zabuda na seba. Mam na vyber asi len jeden smer. Ist vlastnou cestou. Detektor lzi som hodil do placu. Odpoved: Aby som nevymyslal kraviny. Uvidim a rozhodnem sa.
Mrzi ma ked si myslite ze to nie je pravdivy pribeh alebo fake tema. Ja som na konci so silami. Dnes som prisiel z nemecka na velku noc. V utorok odchadzam naspat. Uvidim ci sa za tychto par dni nieco neudeje. Aj ked som asi naivny blazon. Vsetko si este raz premyslim a rozhodnem sa co spravim. Ale mam na vyber asi iba jeden smer. Zacat novy zivot. Takto zit nemozem. Proste sa to neda.
bohuzial mam pocit, ze tu inej cesty niet...len ist si po svojom