Co dalej?

grckagrc

Ja suhlasim s fanfare a Marunka tiez spravne postrehla, ze netreba naivne verit tomuto typkovi, lebo nieco taji. Ta zenska na chybe nebude. To je iba dosledok toho, co urobil a uz sa napravit neda.
Ku Kycere sa ani vyjadrovat nejdem, na tu mam svoj nazor a zas by tu zacala, len prskat a poucat.

Adr1a si rozumne dievca, tak sa neurazaj. Pravdou je, ze az moc drzis chlapom stranu. Muzi vedia byt vychcani a zmanipulovat mysle zien, ked chcu. To mi ver.
Neber to tak proti zenam, kazdy muz ma doma taku, aku si zasluzi a kazdy dovoli zene, len to, co dovolit chce. Niektorym to tak vyhovuje. Ked chlap pusti zenu za urcitu hranicu, robi to vedome. Netreba ist proti tym zenam. Jednoducho kazdy funguje inak.
Pochybujem, ze tutok typek by vydrzal tak dlho, keby nemal vycitky svedomia. Stve ho mozno to, ze ju to este nepreslo. Moze byt rad, ze sa s nim nerozviedla.
Mne by mohlo prist milion takych sms a moja by sa tomu smiala, lebo vie aky som. O tom to je. O tom cloveku a mozno aj reakcii na tu sms.
Mier v dusi vsetkym :)

a_dr1a

Marunka. Ja ju citat spätne nebudem. Ako clovek ma nezaujima. Citam tu nazory iba par ludi o ktorych viem, ze maju bud rozum alebo srdce, dusu. Pripadne bohate zivotne skusenosti od ktorych sa da aj niecomu mudremu priucit. Dotycna k nim nepatri.

Kycera. Zdravim a dakujem. Pekne sviatky ti prajem, ako aj celej tvojej rodine.
To iste zelam aj mesacnemu.

Marunka

Tak si precitaj zopar raz co pisete obe :) Vsetci sa tu tocime okolo toho iste - ze problem bol isto inde a nie v jednej sms, ze obaja maju za usami, ze tam musi byt viac ako len to, co citame.. Ibaze si ona vybrala z tvojho opisu to, co ju najviac podrazdilo a toho sa chytila :)

a_dr1a

Marunka. Kazda piseme o uplne inom))
Keby sme pisali o tom istom, tak dotycna nema dovod na mna vybehnut utocit urazat ma. Logicke.

Kycera

@ Adr1a, vynikajúci rozbor situácie. Vyznáš sa, dievča, klobúk dole!
Ak ja budem mať raz dáky problém, požiadam TEBA o radu!
Každá dobrá rada, ktorú Ti dá Adr1a!!!!!! : D

@ Fanfare,
tak sa nám zdôver! Povedz, čo "dôležité si zatajila" Ty? O Adr1u si Ty žiadne starosti nerob!

@ Majto,
čítala som Tvoj príbeh a rozmýšľala, čo Ti poradiť. Ešte mi prišlo na um, že tá Tvoja môže mať aj nejaký zdravotný problém... Ostatné už bolo povedané!

Marunka

Neviem preco jedna na druhu utocite, ked obe pisete to iste :) Len jedna z vas si z komentu tej druhej vybrala, co sa jej hodilo :)
Jasne, ze chlap ma riadne za usami, jasne, ze nie je na vine len zena, jasne, ze on sa vykreslil ako chudacisko, je jasne, ze v tom vztahu museli byt problemy uz pred tym, je evidentne, ze aj s nou nie je cosi v poriadku.....

a_dr1a

Fanfare))) pobavila si ma dievca, ideees :D No pod, este ukaz svoje mentalne rozumove IQ ai (NE)schopnosti ;) Alebo som sa dotkla tvojho osobneho "zivota" aky pri deckach a muzovi sama vedies? :D Iny dovod na ataky a stekot totiz nemas

fanfare

Ty ze tu furt oxidujes a to si uz odtialto aj odisiel a zasa si spat :D placko a teraz aky frajer ze co ma trapi :D