majto
Co dalej?
Mesacny princ, toto nie je o tom, ci je to zena alebo muz. Toto je naozaj cudne, ak je to pravdivy pribeh. Nezahodis predsa manzelstvo kvoli jednej sms, ktora sa da vysvetlit :D Bud je v tom aj nieco ine, alebo je to fake tema :)
Je to fakto ako pribeh z telenovely. No ak je pravdivy asi by som zo vztahu odisla. Podla mna takto nema vyznam. Ona ta uz asi nechce a ty sa zbytocne trapis.
Prosim ta a to preco ste okamzite neriesili tu sms, ze od koho prisla? Respektive, nepises nic o tom. Kebyze mi v noci pride sprava z neznameho cisla, priatel si ju precita a je z toho pruser, okamzite volam na to cislo a spytam sa, ci sa nahodou clovek nepomylil. Lebo sa mi ani len nechce uverit, ze dosla sms, manzelka povedala nedotykaj sa ma, presli tri roky a ste tam kde ste :D To je predsa absurdne :)
Dalsia vec na zamyslenie je, ake sebavedomie ma tvoja zena. Pokial milujem cloveka vedla seba, urcite by som z takej spravy bola vykolajena, ale ako nahle by som od muza dostala telefonne vypisy a riadne vysvetlenie, nebol by dovod sa takto strasne nahnevat...Musel si jej bud urobit nieco este pred touto sms, alebo ma tak nizke sebavedomie, ze sa citi ponizena a ohrdnuta, ani coby mala cierne na bielom vsetky dokazy skrz tvoju nevinu...
Naozaj mi to pride pritiahnute za vlasy. Ked ju prenasledoval kolega, ci kto, ako sa dostal k tvojmu cislu? A na tu sms povedala len "nedotykaj sa ma" a nic viac? Nerozpravali ste sa viac?
preco by mali byt na ulici? aj tak sa bude musiet urobit majetkove vyrovnanie, t.j. dom sa asi bude musiet predat. kupia byt. nikto ti nekaze prestat sa starat o deti, ale vy so zenou spolu aj tak nie ste, netvorite par, to ze ste manzelia na papieri je irelevantne. nemyslim si, ze je cesty spat, kedze ona to nechce. nikoho nedonutis aby ta lubil a treba to prijat.
Ano sme od seba 3 roky. Ale byvame v nasom dome. Platime ucty spolocne. Ale to je asi tak vsetko. Milion krat som sa snazil. Nepomohlo nic. Nic. Nevievie ako dalej. To mam naozaj vsetko zahodit a ist si svojou cestou. V momente su na ulici. Neuplati hypoteku a dalsie veci. To detom nemozem spravit. Fakt som v prdeli. Neviem normalne uvazovat.
Keď ti záležì na človeku vedla seba ani nezaspíš ak by si nemal vyriešenè nezhody.O to skôr ked màte spolu deti a prežili ste niekolko rokov.Toto čo si tu napísal ze 3roky sye od seba to to sa nedá zožrať nedá.Za tri roky čo ti šije (chcel som povedať horšie) každý ste sa naučili žiť posvojom hlavne manželka si od teba odvykla takže je koniec.Črepiny z rozbytej vázy musíš hned pozliepať dokopy lebo ak to hneď neurobìš,malè kùsky sa potratia a už nikdy nebudù tvoriť celok !
Mas ruky, tak si ho hon. Zradil si doveru a ta sa naprava tazko. A mozno jej to takto aj vyhovuje. Miesto sexu by si mal riesit doveru. Zeny sa casto spamataju a zabojuju, ked sa citia ohrozene inou zenou.
Alebo navrhni a zaplat detektor lzi, kde dokazes, ze si nikdy neverny nebol, len, ci by aj ona bola ochotna ho podstupit :-)
Do manzelskej poradne ist manzelka nechce. Ze vraj by ju psycholog aj tak nepochopil. Navrhol som manzelsku poradnu. Ae co tam mam ist sam?
No ja som ten vypis dal spravit. Bolo to cislo tesco mobile ktore uz neexistuje. Tesco mobile patri pod O2. Teda patrilo. Neviem ci ie sto stale tak. Ale z toho nebolo nic. Som normalny ze som to tolko vydrzal bez baby ktoru nesmierne milujem. Ved aj ja som chlap co ma svoje fyzicke potreby. Kazdy asi vie na co myslim. Ale umelu zenu v posteli nechcem. Nasilu nie. Prirodu neoklame nikto. Vsetko predat? Naozaj neviem ci je to dobre riesenie. Ja by som mal kde byvat. Ale ved som sa na tom dome narobil ako otrok. A deti co? V momente ked sa rozvedieme tak su vsetci traja pod mostom. Pretoze ja som v podstate stale prec. A na druhej strane preco by som mal platit uver ked v tom dome nebudem byvat? Alebo drzat manzelstvo na papieri kvoli uverom a detom. Ved nemaju 2 roky. Vidia co sa deje.A velmi ich to ubija. Ale nechcem spravit vhybny krok. To naozaj nechcem.