Co dalej?

Mesačný princ

a_dr1a - ja s tebou nesúhlasím. Myslím si, že tuší, že jej ide o krk a silou mocou chce všetko zachrániť. Ak sa jej to nepodarí úplne, tak aspoň na tú dobu, aby získala čas. Takto rýchlo sa nezmení žiaden človek a už vôbec ťa nezačne milovať :D
Je to čistá vypočítavosť z jej strany podľa mňa.

Ak bude mať všetko v suchu, vybavených právnikov a po ruke nejakého zazobaného blbečka, tak len žmurkne a budeš na ulici a bez detí.

a_dr1a

Ahoj Majto) Som rada ze si v poriadku a OK. Ja nemusim prilis taketo verejne pisanie co cita kdekto, aj to sa cudujem, ze mi tu este nikto nanadava ako mi tu zvyknu obcas :D
Pozri Majto. Dovody, ktore viedli tvoju zenu k zmene jej spravania ohladne teba, neries. Chcel si predsa, aby sa zmenila, bola zas ako prv, mala o teba ako o muza zaujem a tuzila po tebe, chcela ta a milovala ta. To teraz vlastne mas. A ine neries..
Ak by si sa dal na tuto cestu, zblaznil by si sa nad vecnymi "hamletovskymi" otazkami pochybnostami, pohltilo by ta to celeho, utrapil by si sa. A ty si uz zasluzis mat konecne pokoj klud a pohodu.
Dolezite a hlavne je, ze sa zena zmenila. A chce ta. Chce udrzat vasu rodinku pokope. To je predsa hlavne a o to islo predsa aj tebe. Viem, ze ta trapia tie 3r ktore ste navzajom stratili, ale tak v manzelstve sa musi prejst vselicim, hlavne, ze to zle pominulo a zas svita na lepsie casy. Zas nevravim, ze mas trpiet anamnezou stratou pamate :D Mozno uz nebudes ako prv tak velkorysy "somar otras sa", naucis sa aj sebe viac dopriat dozicit, mozno si buduj tajnu rezervu ak by sa niekedy v buducnosti cosi podobne zopakovalo lebo ona moze robit to iste a teraz iba ziskava cas (no mna ber s rezervou, lebo ja som asi az prilis obklopena pravnikmi a ich prihodami pripadmi z praxe co obcas az neuveritelne znie coho vsetkeho su ludia schopni pre peniaze ai). No ako vravim - neries nepitvaj sa v tom a bud velkorysy.
Si fajn dobry chlap, tak sa nad to povznes a uzivaj si to, co sa ti podarilo. Ten spolocny wellness je fajn napad, urcite sa tam zblizite a zas najdete k sebe cestu.

majto

Tak uz pisem z nemecka. Je tu zima ako na sibiri. adr1a ja mam tusim doma neposkvrnenu princeznu ktora ma neskutocne miluje. Fakt neviem co si mam mysliet. Vsak ona je milsia ako ked sme spolu iba chodili. A vtedy bola naozaj anjelik. Myslim to uprimne.Ona bola neskutocny anjel aj pocas manzelstva . Prvych 10 rokov. A potom fertig. A to je nejaky ten rok dozadu. Takze mam pochybnosti ci to nie je strach o existenciu. Aj ked s jej postavou si najde znamost takmer okamzite. Aj ked mozno nie takeho debila ako som bol ja. Vsetko len pre nu a pre nu /auto dom dovolenky/a takto to dopadlo. Zlom nastal ked sa dozvedela ze papiere na rozvod su vypracovane. Adr1a pises ze sa rozhodla ked si zratala vyhody nevyhody plusy minusy. Ale ja to takto nechcem. Ja uz nechcem nic na silu. Stacilo. Ked som isiel na dovolenku z detmi tak som sa jej spytal: Ides s nami? Odpoved : Nie. Ok. Nejdes tak nejdes. Vybavene. Ja ju prehovarat nebudem na nic. Robil som to 3 roky a dokazal aj nemozne. Vydrzal som to. 3 roky a to je kurva dlha doba. Teraz pre zmenu prehovara ona mna. Ze kedy pridem domov z nemecka. Ze by sme mohli niekde ist na vikend. Len my dvaja. Dvojdnovy wellnnes a pod. Ja neverim co od nej citam a pocuvam. V piatok idem domov lebo su v nemecku sviatky a tusim aj na slovensku. Takze uvidim.

adr1a

Majto) Takze ja mam neskutocne zlozitu prezyvku? :D Pis mi meno kludne vkuse. Mne sa len nechce zakazdym prihlasovat, preto mam v nicku tu pomlcku
A pri pisani radeni je predsa jedno, kto ma kolko rokov. Ale tak asi som mladsia nez ty) no uz mam daaavno po 30tke :D
Som rada, ze ti dovolenka oddych s detmi ok dopadol. Super. Tesi ma to
Takze 28 sprav si dostal od polovicky?) Ta tvoja je riadne nazhavena) A ako sa k tebe spravala po navrate? Vsak mas vlastne to, co si chcel, zelal si si a po com si tuzil. Tak si to uzivaj vychutnavaj. Teraz budes mat aspon aj dost casu v nemecku si vsetko dalej premysliet. Je dobre, ze ona chce udrzat rodinu domov a teba. Zacnete akoby zas odznova. S cistym stitom. Pekne pomaly, ako na zaciatku vztahu. Vzajomne spoznavanie otukavanie, postupne zblizovanie blizkost a intimita.
Ja som mala inak sviatky v pohode. Bola som doma, potom aj s priatelmi, tiez sa trocha zrelaxovat vo wellness
Pekny vecer prajem vsetkym

majto

No a_dr1a ssi na tahu. Nie nechcem ta urazit. Myslim to srandy. Ale ty pises az neskorsie vecer. Kazdy ma svoj program. Aka bola Velka noc a dalsie dni.

majto

Kycera vdaka za uprimnost. Vazim si to. Asi mas bohate skusenosti so zivotom. Velmi rad si necham poradit. Vies tazko sa berie rada od 18 rocnej kocky ktora vie iba to ci jej bolo po diskoteke zle a nepamata si s kym tancovala. Aj ja som mal 18. Aj kazdy z nas. Aj ked viem ze casy sa menia aj aj tie diskoteky. Teraz su este horsie. Ale kazdy sa bavi ako chce a ako niekedy aj musi. Poznam vseliakych ludi. A myslim ze to je len dobre.

Kycera

Majto,
z mojej strany žiaden problém! : D Ja som stará ako Matuzalem : D, ale necitim sa tak! Mám po šesťdesiatke! : D
Adr1a je ešte mladá kočka, minimálne o 20 rokov mladšia odo mňa! :D
Možno ešte mladšia, ktohovie? : D

majto

Ahojte. a_dr1a aj Kycera. Vdaka ze ste napisali. Telefon uz mam novy. HUAWEI P9 lite. Zatial som spokojny. Predtym bol LG. Ale co uz. No vylet sa nam konci. Zial. Ale bola to najkrajsia dovolenka za posledne roky. Aj ked kratka. Vydrzal by som tu este nejaky tyzden. Ale ja musim do prace a deti do skoly. Aj ked teraz akoze marodia. Uz v stredu mali byt v skole. No a co? Sikovny su a tri dni navyse bez skoly je fajn. a_dr1a vies kolko sms a mailov mi prislo od manzelky. Za tych par dni 28. Vsetky boli pisane ako keby som mal druhu zenu ktora ma neskutocne miluje. Vsak ani sa mi nechce verit ze to pisala ona. Kycera vsak sa pripoj do debaty medzi mnou a a_dr1a. Samozrejme ze nie na silu. Iba ak by bol zaujem. a_dr1a mas neskutocne zlozitu prezyvku na fore. Zlozitu na pisanie. Baby kolko mate vlastne rokov? Mate velmi rozumne nazory. Moj vek poznate. Ja s tym nemam najmensi problem. Ale u chlapa je to ine. Ja viem. Aj ked nie je asi velmi taktne sa pytat zeny kolko ma rokov. Ze? Ale ja som uz taky. Vsetko na rovinu. Dufam ze som vas tym neurazil. To by som velmi nerad. Ok. Zachvilu odchadzame. Este jedna kavicka a jedno nealkoholicke pivo a dcerenka moze soferovat. Este nema 18 takze bezo mna alebo manzelky to zatial nejde. Zajtra sa ohlasim

Kycera

Majto,
mňa inde ako tu nenájdeš. V realite som dosť vyťažená a svoje súkromie si strážim. Ak budeš mať otázky, urobím si čas na odpovede. Ďalšiu komunikáciu prenechávam na Adr1u, tá si s tým poradí. : )
Prajem Ti, nech sa situácia vyvinie v Tvoj prospech. V prospech zachovania rodiny a Tvojho oprávneného postavenia v nej! Maj sa!