Prosim vas o vyjadrenie k tejto veci. Mam znameho, viac rokov k nemu prechovavam city, on o tom nevie, mozno si nieco vsimol ALE je tu problem, pre mna neprekonatelny aj ked nie sme spolu, nikdy medzi nami nebol ziaden fyz. kontakt aj ked sa o to pokusal odmietla som to aj ked ja po tom strasne tuzim...no on je bisexual, dost casto strieda sex. partnerov/partnerky. Trva to uz 7-8 rokov a ja sa neviem citovo odputat co mi brani mat vztah a cokolvek hlbsie s inym muzom. Nevysmievajte sa mi a neurazajte ma prosim, myslim to vazne, mam uz psychicke problemy, neviem sa na nic sustredit trpim nespavostou a stale musim mysliet na neho. Je nejaka cesta ako sa s tym vyrovnat, zabudnut, alebo sa s nim mam rovno vyspat a potom sa to zmeni? Aky postoj mam k tomu zaujat, nejak sa zmierit s tym ze sanca neexistuje, uzavriet to a dalej si zit svoj zivot, lebo stojim na mieste a neviem sa pohnut. Stale ma to taha len jednym smerom-za nim. Poradte prosim.
Nedokazem to vyriesit sama v sebe
tgkw, ja viem, ale dobre sa to cita a pocuva z ust niekoho ineho. :) ja by som nechcela ani ten prvy pripad, taky sa tiez nikdy nezmeni, ked tak, tak len na chvilu. ten druhy pripad je uplna hroza. A byvaju aj vselijake kombinacie.
podla mna, ak ide o kurewnika neni to stratene. vzdy je sanca ze sa zmeni. ale buzna? tazko,
tam zmena neexistuje...ak fajci chlap kokoty kadetade a lubi ho mat v prdely narvaneho tak vazne necakaj od takeho plnohodnotny vztah > hetero muz+zena
tgkw, myslim si presne to iste co ty. Tento moj nie je az taky, i ked ta druha cast vety by aj sedela, ale tiez je cudny a uplne nevhodny na akykolvek vztah. Je to iracionalne. Ten autorkin je katastrofa, ale nemozem sa cudovat, ked mne sa paci tiez divny.
a tie pohlavne prenosne choroby ktore taky clovek moze mat....
toto nieje cudak ale obyčajny kurewnik...a asi aj buze*ant
To je neuveritelne, tiez som uz velmi dlho platonicky zamilovana do cudaka.
Asi to chce viac času
Je to vcelku jednoduché - človek sa takto dokáže cítiť v zamilovanosti, keď vám chemka trepe na mozog. Fyziologicky je to však nemožné, aby táto iracionálna zamilovanosť trvala dlhšie než dajme tomu rok. Vtedy prichádza láska, ktorá chce s daným človekom byť, milovať ho a zároveň akceptovať jeho zlé stránky. Alebo, ak to nejde, tak rozchod.
Zo situácie vyplýva, že nemôže ísť o zamilovanosť, ale ani o lásku, ale závislosť a tá by sa mala liečiť, inak človeka skôr či neskôr zničí.
Nie, iba na sliepky a este chlapov. Ti to tiez tak maju, ze vyspi sa so zenou, iny mu zavidi a pretiahne ju tiez.
ktory normalny chlap by zvolil taktiku ze vyspim sa s jednou, druha jej bude zavidiet a bude chciet tiez :D toto vazne funguje na zeny ?