Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokazem to vyriesit sama v sebe

Príspevok v téme: Nedokazem to vyriesit sama v sebe
AndreaTN

Prosim vas o vyjadrenie k tejto veci. Mam znameho, viac rokov k nemu prechovavam city, on o tom nevie, mozno si nieco vsimol ALE je tu problem, pre mna neprekonatelny aj ked nie sme spolu, nikdy medzi nami nebol ziaden fyz. kontakt aj ked sa o to pokusal odmietla som to aj ked ja po tom strasne tuzim...no on je bisexual, dost casto strieda sex. partnerov/partnerky. Trva to uz 7-8 rokov a ja sa neviem citovo odputat co mi brani mat vztah a cokolvek hlbsie s inym muzom. Nevysmievajte sa mi a neurazajte ma prosim, myslim to vazne, mam uz psychicke problemy, neviem sa na nic sustredit trpim nespavostou a stale musim mysliet na neho. Je nejaka cesta ako sa s tym vyrovnat, zabudnut, alebo sa s nim mam rovno vyspat a potom sa to zmeni? Aky postoj mam k tomu zaujat, nejak sa zmierit s tym ze sanca neexistuje, uzavriet to a dalej si zit svoj zivot, lebo stojim na mieste a neviem sa pohnut. Stale ma to taha len jednym smerom-za nim. Poradte prosim.

vaha

pises, ze uz mas z toho psychicke problemy. urcite z toho? chodis k nejakemu odbornikovi alebo beries lieky?
ten vztah by bol nanic, najlepsie by bolo prerusit vsetky kontakty a dufat ze zide z oci zide z mysle. ale to musis velmi chciet a byt presvedcena o tom.

AndreaTN

Vobec neviem ci uprednostnuje zeny alebo muzov viac, ale podla mna ma tych sexualnych uletov s muzmi viac, ako so zenami.
Tym padom takyto chlap uz ani nevie co je to vztah zena-muz, ani nehlada seriozny vztah so zenou... Neviem co by bolo aj z toho len mileneckeho vztahu. Asi len jednorazovka, a to teda nechcem. Su to vsak stale len moje domnienky. Jedine on by mi dokazal odpovedat. A az tak sa nebavime, aby som sa ho narovinu na toto pytala.

lLily

dost zavisi od tvojich priorit, bo tie aj urcuju jak svoje city a telesne ptoreby uspokojis a akym sposobom sa od neho odputas

Vadi ti, ze strieda parnterky a pdla vsetkeho ani k tebe neprechovava ziaden vacsi seriozny zaujem. Si s nim podla mna (celkom zbytocne) v kontakte. Takze prehodnot priority a bud s nim skusis ten milenecky vztah alebo ho pustis celkom k vode.

Ipsik

Keď k nemu prechovávaš tak hlboké city, tak by si sa s ním mala dať dokopy. Len neviem, či niekoho aktuálne má alebo nemá. Či počkáš, či ako? Neviem síce, ako sa vyrovnáš s jeho promiskuitnou povahou, možno nejako, možno potom nechá aj teba. Však uvidíš, či to bude galimatijáš alebo normál:-)