Prosim vas o vyjadrenie k tejto veci. Mam znameho, viac rokov k nemu prechovavam city, on o tom nevie, mozno si nieco vsimol ALE je tu problem, pre mna neprekonatelny aj ked nie sme spolu, nikdy medzi nami nebol ziaden fyz. kontakt aj ked sa o to pokusal odmietla som to aj ked ja po tom strasne tuzim...no on je bisexual, dost casto strieda sex. partnerov/partnerky. Trva to uz 7-8 rokov a ja sa neviem citovo odputat co mi brani mat vztah a cokolvek hlbsie s inym muzom. Nevysmievajte sa mi a neurazajte ma prosim, myslim to vazne, mam uz psychicke problemy, neviem sa na nic sustredit trpim nespavostou a stale musim mysliet na neho. Je nejaka cesta ako sa s tym vyrovnat, zabudnut, alebo sa s nim mam rovno vyspat a potom sa to zmeni? Aky postoj mam k tomu zaujat, nejak sa zmierit s tym ze sanca neexistuje, uzavriet to a dalej si zit svoj zivot, lebo stojim na mieste a neviem sa pohnut. Stale ma to taha len jednym smerom-za nim. Poradte prosim.
Nedokazem to vyriesit sama v sebe
tak pred nim zacni utekat kedykolvek ho uvidis, ak sa mu neni mozne vyhnut....ak uz chces ozaj radu jak sa zacat odputavat
Andrea, a ako si sa skúšala už od neho odpútať? Teda, že čo si už vyskúšala a nefungovalo.
A čo ťa tak na ňom priťahuje? V čom ti imponuje? Ako sa on správa k tebe? Flirtuje? Dáva ti svojim správaním niečo čo ti chýbalo?
Ja by som ti rada nejak pomôcť, ale potrebujem to najprv pochopiť aspoň približne. Ak sa viac nechceš rozpisovať tu môžme aj mailom.
A ja som to s tou chorobou nemyslela nejak prehnane. Kto silno žiarli to tiež nie je normálne a treba tam nájsť koreň a niečo s tým robiť. Keď je niekto výbušný alebo sa veľmi rýchlo nahnevá, ani to nie je normálne... Takto som to myslela. Psychiater mi ani nenapadol, myslela som jednoducho psychológa. Podľa mňa dobrý psychológ by vedel nájsť príčinu. Tá príčina nemusí byť choroba, ale proste dôvod to určite má nejaký, pertože to nie je v poriadku. Nie je v poriadku, že ste ani spolu neboli a ty nevieš začať iný vzťah, ani spávať nemôžeš... Ubližuje ti to a treba to vyriešiť. Nevzdávaj to.
vaha, ja s tebou suhlasim, preto mam na situaciu nazor aky mam. ale ked ona patri k tym, ktori sa nevedia poucit z chyb inych, tak nech tu chybu urobi a potom mozno zmudrie. ale ked som napisala "sama sa rozhodnut podla toho ako som si najlepsie myslela a ako som to citila" tak som nemyslela vrhat sa po hlave do debilin, lebo napr. minimalne moj rozhodovaci proces nekonci takymi vysledkami :D to uz je ale na kazdom. ked ju to osem rokov takto chorobne zoziera, asi by to mala pustit von a povedat mu to, nech dostane tu facku od reality a nech sa vie pohnut dalej.
ale tu je daké orákulum, môzes skusit ;-D
www.vestirna.com
ak si nemala problem zajst za psychologom ani psychiatrom, tak chod k nim naspat to riesit, tu nie je nikto jasnovidec..
mesacny princ a ten citat nemusis tak pitvat, ber ho s nadsazkou ;) :)
mesacny princ, pytas sa na dovod, vsak v pokracovani tej vety je dovod
Ale uz si myslim nieco celkom ine, takze uz sa nebudem vyjadrovat. Hodia sa k sebe ukazkovo, bude z nich idealny, suzvucny par.
vaha - s vetou ,,ze mudry sa uci na chybach druhych, hlupy na svojich,, celkom nesúhlasím, pretože mám na to trošku iný pohľad ale keďže by to bolo na dlhú debatu, tak sem nemá veľmi zmysel písať viac :)
,,tu je to evidentne, ze to nevyjde,, - dôvod tohoto tvrdenia?
Na svete je možné všetko. Som do istej miery fatalista, ale toto by som si nedovolil tvrdiť. Každý človek je iný, každá situácia je iná a to, čo sa stalo pred tebou všetkým ľuďom sa zákonite nemusí stať tebe.
A co teraz? Ty si vazne na hlavu.
Ja som len hadala vek, kedze si mu neodpovedala, co sa tu zduvas. Daj sa liecit.
Radu mi tu dalo par ludi bez vnucovania mi ich nazorov, vsade videnim chorob a unahlenych predpovedi, ako co sa skonci... A prenicky, co si sem prisli schvalit vlastne prispevky... Vekom si sa sekla, obaja mame 28 a v bare sme sa nikdy nestretli takze dost mimo...