Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokazem to vyriesit sama v sebe

Príspevok v téme: Nedokazem to vyriesit sama v sebe
AndreaTN

Prosim vas o vyjadrenie k tejto veci. Mam znameho, viac rokov k nemu prechovavam city, on o tom nevie, mozno si nieco vsimol ALE je tu problem, pre mna neprekonatelny aj ked nie sme spolu, nikdy medzi nami nebol ziaden fyz. kontakt aj ked sa o to pokusal odmietla som to aj ked ja po tom strasne tuzim...no on je bisexual, dost casto strieda sex. partnerov/partnerky. Trva to uz 7-8 rokov a ja sa neviem citovo odputat co mi brani mat vztah a cokolvek hlbsie s inym muzom. Nevysmievajte sa mi a neurazajte ma prosim, myslim to vazne, mam uz psychicke problemy, neviem sa na nic sustredit trpim nespavostou a stale musim mysliet na neho. Je nejaka cesta ako sa s tym vyrovnat, zabudnut, alebo sa s nim mam rovno vyspat a potom sa to zmeni? Aky postoj mam k tomu zaujat, nejak sa zmierit s tym ze sanca neexistuje, uzavriet to a dalej si zit svoj zivot, lebo stojim na mieste a neviem sa pohnut. Stale ma to taha len jednym smerom-za nim. Poradte prosim.

neviem111111

kycera ma dobry postreh, moze to byt kludne aj takato provokacia. si si ista, ze je to naozaj laska a nie len obrovska fyzicka pritazlivost? co na nom vlastne tak velmi milujes? lebo zatial som tu ziadne jeho kladne vlastnosti nezaznamenala.

Kycera

Andrejka,
"Tiez mi to napadlo, ze to robi naschval aby ma od seba odohnal, ale nemusel."
S tým, že Ti to robí naschvál súhlasím, lenže... Lenže si myslím, že Ťa tým dráždi, provokuje, chce, aby si žiarlila a podľahla mu.

Sonnenschein

Andrea, je milión spôsobov ako ľudia zakrývajú svoje komplexy. A úprimne, skoro neverím vlastným očiam, že podľa teba sú vyrovnanými osobami. Vyrovnaný človek nepotrebuje zneužívať druhých a dokazovať si niečo, a tiež so sebou nenechá narábať ako s handrou, ako to robia tie ženy. Ak to nevidíš, tak je toho určite veľa, čo nevidíš ani u seba samej. Ale to je v tvojich rukách, ak sa nechceš zamyslieť nad tým, čo som ti písala, je to tvoje slobodné rozhodnutie. Ja ti úprimne prajem, aby si sa dokázala otvoriť pravde a mohla konečne žiť v slobode.

Sonnenschein

To som ťa správne pochopila, že ty si myslíš, že tie ženy, ktoré odkopne a oni zas prilezú, majú sebavedomie v poriadku? Osobne o tom silno pochybujem. Môžu mať postavenie aké chcú, to vôbec nič nehovorí o niečiom sebavedomí.

AndreaTN

Sonnenschein ja pisem uplne nieco ine, ale ty si pises svoje, sorry ale tiez uplne ine a mna sa dost netykajuce, pretoze ja vazne NEMAM znizenu sebauctu ani sebavedomie. Mal a ma milenecke vztahy s vydatymi a vysokopostavenymi zenami, aj tie maju znizenu sebauctu a sebavedomie ked za nim lezu a daju sa vytrtkat a odkopnut a pridu za nim same znovu? Nemyslim...

AndreaTN

Tiez mi to napadlo, ze to robi naschval aby ma od seba odohnal, ale nemusel. Nikdy som nechcela byt jedna z tych bab co vytrtka a posle do prdele... Pisala som ze vztah ani milenecky vztah mi nenavrhoval. Sex neraz.

Sonnenschein

Andrea, a nad možnosťou zmeniť zamestnanie si uvažovala? Prichádza to aspoň trocha v úvahu? Aspoň teda skúsiť...

@Lary, no možno som naivná, ale som názoru, že ak niekto chce s niečim niečo robiť, tak to nie je zbytočné. Možno aj taká 18tka by sa našla, ktorú by to nenechalo chladnou, že prečo ju vlastne taký chlap priťahuje. Ale mne teraz ozaj nejde ani tak o to, prečo ju práve tento človek tak priťahuje, aj keď v tom možno je tiež nejaký súvis, ako skôr o to, že ju vôbec niekto tak nezdravo priťahuje. Nezdravo v tom, že to bez neho nejde... Mne to príde ako silná emočná nevyrovnanosť. A je aj ohromujúce pre mňa, že mozog nie je vôbec schopný získať akú takú prevahu nad emóciou. To je ako keď sa niekto nevie odpútať od násilníka. Sú také ženy. On ich mláti a ona je zamilovaná... Tento chlap má očividne nechutnú morálku, ktorú vníma aj autorka a tiež jej to neimponuje. Napriek tomu je bezhlavo zaľúbená, necháva sa ním ponižovať a manipulovať. Ja neviem, ale mne to príde ako silný komplex, ktorý má. Veď pud sebazáchovy u emočne zdravého človeka by už dávno zasiahol... Je u nej zrejme extrémne znížené sebavedomie, chýba aká taká úcta k sebe samej..
Ak niekto chce zotrvať v takej neslobode, tak áno, ani hodinové rozhovory nepomôžu. Ale ak sa niekto rozhodne, že chce žiť v slobode, tak šanca je tu vždy. Vidieť a prijať pravdu o sebe je niekedy oveľa nepríjemnejšie než samotný následok. U mňa to niekedy trvá mesiace kým to prijmem ;) Ale až keď pravdu o sebe prijmem, tak môžem začať riešiť konkrétny problém. Niekedy sa cesta ukáže aj sama zrazu.
Ak to autorka číta, ja ťa ozaj nechcem uraziť ani nič, len proste ma strašne mrzí, že más takto zničených niekoľko rokov života... Neverím, že to nemá príčinu, s ktorou sa nedá nič robiť...