Nedokazem to vyriesit sama v sebe

Príspevok v téme: Nedokazem to vyriesit sama v sebe
AndreaTN

Prosim vas o vyjadrenie k tejto veci. Mam znameho, viac rokov k nemu prechovavam city, on o tom nevie, mozno si nieco vsimol ALE je tu problem, pre mna neprekonatelny aj ked nie sme spolu, nikdy medzi nami nebol ziaden fyz. kontakt aj ked sa o to pokusal odmietla som to aj ked ja po tom strasne tuzim...no on je bisexual, dost casto strieda sex. partnerov/partnerky. Trva to uz 7-8 rokov a ja sa neviem citovo odputat co mi brani mat vztah a cokolvek hlbsie s inym muzom. Nevysmievajte sa mi a neurazajte ma prosim, myslim to vazne, mam uz psychicke problemy, neviem sa na nic sustredit trpim nespavostou a stale musim mysliet na neho. Je nejaka cesta ako sa s tym vyrovnat, zabudnut, alebo sa s nim mam rovno vyspat a potom sa to zmeni? Aky postoj mam k tomu zaujat, nejak sa zmierit s tym ze sanca neexistuje, uzavriet to a dalej si zit svoj zivot, lebo stojim na mieste a neviem sa pohnut. Stale ma to taha len jednym smerom-za nim. Poradte prosim.

menstruacia

ja ti poviem aky mas "psychicky" problem. si blba alebo si pubertacka. alebo oboje. a to aj ked je tato vymyslena.

AndreaTN

Nie nemam vtierave myslienky, ak mi je to sudene sa kvoly nemu trapit do smrti a byt sama, tak to bude asi karma a nic s tym nenarobim...

Kycera

Andrejka,
pripútala si sa k nemu. Silno. Ak si s ním začneš milenecký vzťah, bude to pre TEBA ešte horšie. Tak si poriadne zváž svoje nasledujúce kroky.

vaha

a pises, ze kto nezazil nepochopi, tak coby nie, prave ze sme zazili a neprajeme to nikomu. nechces sa trapit do konca zivota, vsak.

vaha

podla mna mas vtierave myslienky, nagging thoughts

takze ked mi ti radime nemysliet nanho, lebo nikam to nevedie, nic ti to neda, naozaj nic, tak v tebe vyvolavame opacne pocity? tak co ti mame pisat, ze urcite ta zacne milovat, bude to osudova laska, nikoho ineho uz nebude chciet vidiet a ani ziadneho chlapa, len teba?

AndreaTN

Ziadny milenecky vztah mi nenavrhoval. On ma okolo seba tolko bab a chodia za nim same, takze... 8 rokov stracam cas, ani sme nikdy spolu nic nemali. Za ten cas som s inym chlapom ani poriadne nebola, len nejake pokusy zo zufalosti, ked som ho s niekym/nejakou videla atd.

milotaa

nevidim v tom nic nenormalne ked sa babe paci chalan alebo naopak aj roky (pocula som aj o takom co spoluziacke na stretku po 35 rokoch povedal, ze tam este stale nieco je) horsie je to ked sa tym trapi a je nestastny, ked si mysli, ze je to uz OK a zrazu po stretnuti zase bum...a nevie si s tým poradit...v tvojom pripade to podľa mna nema zmysel, ked on o teba nejavi zaujem a ked tak len o vztah milenecky, nemas o com uvazovat...pacit sa nam mozu aj viaceri ludia, urcite najdes zmysluplnejsi a menej komplikovany vztah a co sa tyka kontaktu - niekedy sa neda vsetky kontakty prerusit, v tom pripade je lepsie si na seba povedzme zvyknut, ved nikdy nevies koho kde stretnes...a ked si ty ta zvedava a nechces sa len domnievat tak sa opytaj...mozno ti odpovie a mozno nie...

AndreaTN

Ake psychicke problemy myslite vy? Podobne vasim? Nie. Ja myslim take, kedy je cloveku proste zle, ked nemoze byt s niekym, koho miluje. Ano aj taky ludia su, co striedaju. Aj zenati muzi s deckami a ich hiv nikto neriesi. Ja s nim nespavam, taka blba niesom, ze to neviem a pisem, su to moje domnienky, moze to byt aj inak. Kto nezazil, ten to nepochopi nikdy. Ale beriem vsetky, aj negativne reakciae. Tym viac mam chut to skusit.

prezyvka222

prepac dievca ale si strasne sprosta... totalne si nemozes vazit samu seba ked tolke roky chces niekoho kto strieda muzov a zeny preboha! Ked vedie takyto zivot urcite je aj hiv pozitivny o com vobec nemusi vedet!!! Zobud sa ty sprosta lebo jedine co s nim ziskas je dozivotne branie liekov a pokazeny zivot. Viem o com hovorim.

menstruacia

ak tato tema nie je vymyslena tak dovod preco ta pritahuje taky problemovy clovek je sposobeny tvojimi psychickymi problemami a nie naopak, ze kvoli nemu ich mas. tak tam zacni, sebou a svojimi psychickymi problemami. alebo si zi ako chces a nepytaj sa na rady.

mas na vyber