Strach z Ct

Kycera

Luciina,
čo robíš, dobre robíš!!! : ) Len toho strachu sa zbav, oslabuje Tvoje zdravie! Pravdu ohľadne dg. môže mať kľudne tá tibetská lekárka, aj onkologička. Na reči druhých nedaj, je to Tvoje zdravie, Tvoj život a Ty sa musíš aktívne tohto procesu zúčastňovať!

K tej bolesti : to, čo Ti povedala lekárka, k tomu sa nevyjadrím, lebo s tým nemám žiadnu skúsenosť, ani vedomosť. Ale pravdou je, že za bolesťami chrbtice málokedy stojí chrbtica sama!
Párovým orgánom pečeni je žlčník a jeho meridián prechádza tými miestami, kde Ti vyžaruje bolesť. Stačí, aby si ho mala v energetickej nerovnováhe a on sa fyzicky prejaví, napr. aj tým, že "občas mávaš silné bolesti pod pravou lopatkou"!!!

Neboj, všetko bude dobré! Všetko dopadne tak, ako má! Tak ako ten kontakt s Messje! ; )
Tak sa drž a ak uznáš za vhodné, daj o sebe vedieť, ako si dopadla.

Luciina

Kycera
uz som brala kuru z ostropestreca marianskeho, davala som si aj obklady zo svedskych kvapiek, caje. Momentalne uzivam byliny. Manzel ma vzal ku jednej lekarke z tibetu a ona mi to nasadila. Ona vsak vravi ze pecen mam v poriadku ze ten utvar je vedla pecene ale vraj je to len nejaka zrazenina. Vies na ct idem 30 maja tak ze som.si povedala ze dovtedy skusim hoc co co hy mohlo pomoct. Dokonca mi povedala jedna lekarka z onkologie ze ona sa za 30 rocnu prax nestretla s tym aby taky nalez ako je moj bol zhubny. Vraj tie rastu velmi rychlo. No je pravda ze teraz boli 2 roky co mi to objavili. Trochu ma to ukludnilo no i tak sa bojim preto ze obcas mavam silne bolesti pod pravou lopatkou. Je to ina bolest ako ked ma boli chrbat. Ta tibetska lekarka mi povedala ze ma to boli preto ze bolest ide von z tela. Ale ako vravim viem ze vela ludi to odsudzuje no ja vyskusam vsetko.

Kycera

Luciina,
čo sa astmy týka, tak dôvod na nepodanie kontrastnej látky nie je. Robili Ti aj bronchoprovokačné testy, ak skonštatovali, že ju máš na psychickom podklade? Ak určili správne dg. potom sa SNAŽ byť za každých okolností v kľude, aby si záchvat nedostala.

Čo sa týka vyhodnocovania ultrazvuku, tak aj na Slovensku sa môžeš stretnúť s takýmito rozličnými dg. Ono to záleží od jeho kvality a diagnostických skúseností samotného lekára. U nás a v Čechách sú dvaja lekári EXPERTI, kt. sonografiou tenkého čreva dokážu odhaliť celiakiu!!!

Takže sa zbytočne nestresuj, svoje alergie preber s kompetentným lekárom doma a bude dobre. Jedno by si však mohla pre svoje zdravie urobiť - začať si už teraz pečeň čistiť!