Ahojte
prosim Vas mam ist na Ct a velmi sa bojim tej kontrastnej latky. moja kamaratka na chvilu z toho oslepla. Lekar povedal ze to sa obcas stava. Potom pila vela vody a preslo to. Ale aj tak sa velmi bojim. A dalsia vec ze jej velmi horelo cele telo.
Strach z Ct
Ahoj Kycera
Lezim cele dni lebo ma stale hlava aj chrbat bolí
A dnes si cely den prehravam Vierku.Najkrajsi hlas Cesko-Slovenska odletel :'-(
Messje,
si už v poriadku? Mám pre Teba smutnú správu, Vierka nám odišla do speváckeho neba :
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
Messje
ano na sk si platime poistovne. Tu sme len docasne vyslani. Dnes som sa objednala na Ct na Sk. 30 maja. Nakoniec pojdeme v maji na 2 tyzdne domov. A co sa tyka nervov...no rozmyslam kazdy den nad tym ale ja som to mala absolvovat uz 2 roky dozadu. Tunajsi lekar povedal ze to je maly narast ze to neni nic nebezpecne tak to ma upokojilo.
A tebe co vlastne robili?
z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že strach je zbytočný
Kdyz jsem byl jeste maly matka mi rikala ze se nemam divat primo do slunce. Kdyz mi bylo sest, udelal jsem to. Lekari netusili jestli se moje oci uzdravi. byl jsem vydeseny, sam v temnote. Denni svetlo se ale pomali zacalo prodirat skrz obvazi a ja prohlednul. Ale neco jineho uvnitr mne se zmienilo.
Prezila,vpich bolel,som myslela,ze si prsty odhryznem :-)
Ale potom nic.Vecer prisla neunosna bolest do chrbta,nic som nenaspala a chrbat boli stale a dost.Ale to sa da zvladnut...
Milota
Co vtipne som napisala?Nerozumiem :-/
*Lumbálku* si takto prežila? Tak paráda.
Messje ty si take vtipne ziena :)
Luciina
Ja mam len tie najlepsie skusenosti.Ako aj zo vcera,dalsia.
Robili mi tu lumbalku,kym sa mi pripravovali za chrbtom,o vsetkom co robia ma informovali.Dokonca doktorka hovori...teraz sa nezľaknite zvuku,ideme si navliect rukavice :-)
Ako mu kycera radila pytat si tu ihlu,tu to robia automaticky uz len tou ihlou,takze som si 2hodky polezala,zakryli ma dekou,kazdu chvilku chodili pozerat ci nieco nepotrebujem,doniesli mi colu,kavu so slamkou,,,no úžas.
Ja neviem ci by som uz len kvoli tym nervom dokazala cakat do jula.
A potom...ty si stale platis poistovnu na Slovensku ked chces tam ist?
netreba sa zbytočne stresovať bude to dobre :)