Strach z Ct

Luciina

Messje
a keby si skusila ísť sem do Bruselu? Mne lekárka vravela že tu sa neobjednávaš tu proste prídeš a maximum čakáš hodinu a si vybavená.

Messje

Biela Kobra dakujem
Luciina
Prepac,ze sa pytam na svoj problem v tvojej teme,ale...zakladat temu nechcem
Kycera
Prave som sa vratila od lekara a som zmatena
Ja som bola v tom,ze tie "litre" krvy co mi zobrali a tak isto z likvoru im ukaze vsetko,aj ked to CT hlavy ma este len caka.zmysla som,ze z toho vsetkeho im vyhodi ci mam.nieco v hlave.Doktorka mi povedala,ze vsetky vysledky su v norme,ale ak by sim mala v hlave tumor,to im ani krv ani likvor neukaze.Takze ci chcem potlacit to CT hlavy skor,nech viem na com som.Lebo to ma caka az koncom jula.Tak teraz neviem.Mam jej zavolat ak sa rozhodnem.Problem je,ze neurologicka co ma objednala na lumbalki,aj tie CTcka mi nasadila infuzie s tym,ze bola v tom,ze je zapaleny nerv.Tie ale nezabrali ale ona o tom nevie,ze mi nepomohli.Cakat do konca aprila na CT,alebo zavolat mojej doktorke nech mi to spravia skor nech ma objedna?
Rozumies sa do toho prosim ta?

Biela Kobra

Messje, si si dačo preskákala a ešte si zrejme preskáčeš... Držím ti palce a nech je to čím skôr za tebou.

Messje

Luciina
Z nicoho nic som zo dna na den prestala vidiet na jedno oko.Vidim,ale ako cez zaclonu.Robili mi desiatky vysetreni,preto aj ta lumbalka.Este ma caka CT hlavy a chrbta.Nic sa nezmenilo ani po infuziach co som dostala,lebo mali podozrenie na zapal nervu v hlave,ktory je spojeny s okom.Teraz po lumbalke stale citim hlavu aj chrbat,ale da sa to vydrzat.
Kycera
Idem doktorovi za chvilku.Normalne by som mala ist uz zajtra do prace tak uvidim co mi povie

Kycera

@ Messje,
rozmýšľala som nad Tebou, prečo máš ešte bolesti. Aj napriek atramautickej ihle si musela schytať postpunkčný syndróm, ak máš ešte bolesti. Zišli by sa Ti infúzky, aby si sa zbavila bolesti. Tie nemáš, tak pi veľa vody a lež na rovnom!!! Drž sa!!!

@ Luciina,
ozvem sa Ti, hneď ako sa uvoľním.