Názory od žien na panica v neskoršom veku

Príspevok v téme: Názory od žien na panica v neskoršom veku
Sam_sebou

Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?

udhd

Sam_sebou: Ak ju aj odradíš, to nevadí, lebo zistíš, že to nebola tá pravá a nestrácaš s ňou čas. A získaš skúsenosti. Ja som tiež nechcel tú prvú odradiť, ale stalo sa a dnes, keď si na to spomeniem, len sa smejem :D

Sam_sebou

udhd: No aj ja sa bojím ako to bude u budúcej, lebo nerád by som ju odradil, ak by to nevyšlo náhodou ako má :|

udhd

To dopredu nemôžeš vedieť, ako žena zareaguje.

Ja som bol panic do 28. Moja prvá bola skúsenejšia, taká milá, zlatá introvertka, bol som si istý, že s ňou ten prvý sex pôjde hladko. A ako k tomu prišlo, začal som byť nervózny a ani som sa neurobil, ona začala byť tiež nervózna, akú som ju predtým nikdy nevidel, pohádali sme sa a viac ma nechcela ani vidieť :D Nikdy som jej nepovedal, že som to vtedy robil prvýkrát.

Toto ma na istý čas dosť psychicky poznačilo, ale prišla druhá. Táto už nebola taká tichá zlatučká milučká, bavila sa so mnou normálne, občas vyjadrila nesúhlas, až som mal pochybnosti, či ma chce. Keď prišlo k sexu, opäť to z mojej strany nebolo ono, až sa ma počas toho opýtala, či som ešte nikdy nemal sex :D Ale bolo to takým pohodovým hláskom s úsmevom. Ja som sa len zasmial a pokračovali sme :D Ona bola po celý čas perfektná a aj celý akt sa vydaril :D A po sexe sa na mňa ešte viac namotala. Tretíkrát to už bolo úplne v pohode.

Čiže treba vyskúšať a uvidíš, ako to dopadne. Dopredu nemôžeš vedieť.

Sam_sebou

Ja som relatívne skromný, no aj tak nemám šťastie na ženy ...čakám čo bude ak bude a keď by to neprišlo, tak si nájdem robotu a budem si zarábať a bývať v dome sám

Sam_sebou

Ženy sú v tomto zvýhodnené ako aj denisaf povedala, že mala vždy len 30+ mužov ...ja napríklad a teda chlap si takto nemôže vyberať lebo keby som mal staršiu, že napríklad 35 ročnú by to bolo veľmi divné a nevedel by som si taký život s takou staršou ženou predstaviť, veď by som sa cítil akoby bola moja mama :D
takže chlap musí skôr sklopiť uši a nemôže si toľko vyberať, ja teda za seba jedine mladšie, prípadne seberovné a zas seberovné ako aj u kamarátok vidím, tak tiež majú záujem viaceré o 30+, takže v mojom veku si asi ťažko vybrať, čo by nechcela len 30+ :/ ...jediná možnosť mi zostáva len mladšie, ale tie nemusia byť verné ...ženy to majú vo vzťahu ľahšie, ja musím takpovediac len čakať kto ma bude chcieť :(

Sam_sebou

no sasdq je to rozdiel podľa mňa či mala 1 alebo 10 partnerov za život a to dosť podstatný rozdiel podľa mňa, lebo inak sa správa žena čo mala jedného partnera a inak čo 10 ...tá čo mala 10 partnerov si podľa mňa neváži tak muža ako tá čo mala jedného prípadne dvoch ...našťastie sa mi do života taká nepriplietla ešte

sasdq

sasdq - ja ich vidím aj na živo a to s poctivosťou dotiahli pomaly až na 40tku:), ale veľa snaženia ich to nestálo:) Dnes sa od muža očakáva veľmi veľa, preto si myslím, že oproti minulosti je štatisticky viac takýchto neúspešných mužov. Pred 100 rokmi bol Kubo oženení, rodičia sa dohodili, on sa postaral, na statku vždy drel a po rokoch prišla aj láska. Pred 50 rokmi sme všetci mali rovnako, Kubo prišiel z vojenskej služby, ktorá ho ako tak naučila mužnosti a ani nevedel ako a už bol oženení:) a v 30 mal Kubo dom, alebo dostal byt. Dnes Kubo sedí doma za počítačom a je mu dobre:)

0vecka

sasdq nema zmysel sa hadat, pochybujem ze najdeme statistiku. Ale skor si myslim ze volakedy boli takyto outsideri a drzali hubu a krok takze ich nebolo vidno. Teraz mame net a je ich vidno.