Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?
Názory od žien na panica v neskoršom veku
problem zien je ten ze nevedia co chcu raz maju muza ktory chce deti ale zena nechce este dieta...chcu si uzivat tak si zacnu s chlapom z baru alebo nejakym sportovcom...lebo takyto vztach bude dobre vyzerat...take vztahy im pritom nevydrzia dlho...lebo tieto vztahy funguju na principe dovoleniek a kupovania si darcekov...a ked pride den kedy sa treba k vztahu postavit ako dospelak...vtedy sa to rozpadne...kazdy v tom vztahu len vyckava na nejaku zmenu lebo sami nevieme co chceme a myslime si ze nas druha osoba vytiahne z biedny a uda nam smer v zivote...co je chyba ak my sami nevieme co chceme ziaden partner pre nas nebude dost dobry...partner je tu preto aby nas miloval a nie aby si nas kupoval :) A ak niekto nemal zenu nic na tom nie je divne vela zien a muzov pozera na vyzor a na peniaze ked muz nema auto lebo ho nepotrebuje ale ma nanho len si ho nekupi tak to je nepochopytelne pre zenu...alebo ak muz nechce dom tak tiez je to katastrofa pre zenu...zena aj s mensim zarobkom nema ani na garsonku ale od chlapa by chcela tolko toho ze sa muz skor ci neskor vykasle na nu...a tak to ide dokolecka zeny len skusaju ktory chlap jej da to materialne na ktore si ona nikdy nezarobi :) A ked nema muz aspn dva metre a 100kg plus tetovanie tak koniec :) Povaha a charkter muza zenu nezaujmu v takej miere ako by sa patrilo...tolko zien sa stazuje na uchylov ako keby normalny chlapi neboli a hlaa panicov je plna prdel...ale uchyl a perverzak boduje...
sam_sebou, tak si najprv ujasni o co ti ide, bo vypisovat o "tej pravej", pricom sa stazovat na vsetky neprave, to znie dost nedoveryhodne. Ak sa chces len lutovat, tak sa lutuj, no klamat druhym a sam seba sa nevyplaca.
Vies Sam_sebou.. Tvoj problem nie je v tom ci si alebo nie si panic.. Ver mi ze to nie je dovod, pre ktory nemas babu. Vidiet to z tychto tvojich prispevkov, ako reagujes, aky si vyspely.. Povedala som ti niekedy ze si retardovany kvasimodo? Alebo ze odsudzujem tych co este nemali vztah? Povedala som ze ja by spozornela, nic viac.. Nevies pocuvat.. Napisala som ti svoj nazor, kedze v teme si sa pytal na nazory.. Ak si si chcel touto temou len najst ludi, ktori ta utvrdia v tom ze si nepochopene chudatko a zeny maju vo svojich tupych hlavickach ako si napisal nechutne nazory, to je tvoja vec.. Len sa necuduj ze si sam ak mas o zenach taketo nazory..
Viacero ludi ti tu ponuklo svoje konstruktivne nazory a pohlady na vec, ale ak je tvojim umyslom len sa postazovat a polutovat, sorry ale minimalne odo mna sa nedockas..
Vies, tymi svojimi recami o private si sa sam prezradil.. Hral si to tu na velku lasku a cakanie na tu pravu, ale si len maly zufalec, ktory si chcel vyventilovat svoju frustraciu z toho ze mu este ziadna nedala.. A dovod nie je ze si panic a zeny to odradi.. Dovod je ten, ako napisala Fantasyi.. Vies, zeny to, ze si niekto chce len zufalo zasunut, zanuchaju na sto honov a vyhnu sa ti ako cholere..
To ze nevycnieva povahou som myslela tak ze je mozno skor introvertejsia, v uzadi, nie je centrom pozornosti, nie to ze ma zlu povahu.
Urcite by mi nevadilo mat a zaucat panica, vsak kazdy bol kedysi panic a kazdy nejak zacal. A ty ako vobec nie si stary (na to ze si panic). Poznam zopar co boli panicmi ovela dlhsie. Ty niekde robis chybu, bud na baby moc tlacis a hned sa im henies do nohaviciek alebo si vyberas nespavne typy, napr. nejake NC nastajlovane barbiny ktore su proste zvyknute na ine. Skus si vsimnut aj nejaku sedu mysku ktora nevycnieva vyzorom ani povahou ale vo vnutri to moze byt dobre dievca a vobec nebude mat problem s tym ze si panic. Na privat ti neodporucam ist, to uz ked tak radsej najst si kamaratku v vyhodami. Skus si dat inzerat ze taku hladas mozno sa ti ozve aj nejaka starsia co ju bude bavit zaucat zajacika. Ale nezarucujem ti ze urcite najdes lebo chlapov co hladaju milenecky vztah je hrozne vela a takych zien ovela menej, tie hladaju skor normalny vztah a romantiku.
Urcite zene bude menej vadit to, ze si panic ako to, ze si chodil za cundrami. Myslis, ze ked pretiahnes cundru vsetko sa zmeni a zacnes ako magnet pritahovat zeny? Aby si si neposral cely zivot pre jednu noc s cundrou, ked od nej nieco chytis. Tupu hlavicku tu mas akurat ty. To akoze zenam rozpravas, ze si panic a oni ta odmietnu? Zenam nevadi to, ze si panic, ani to, ze by ta mali zaucat. Akoze pre koho sa chces zaucat, ked tvrdis, ze ta zeny nechcu? Zenam vadi to, ze ich vyhladavas, aby si uz konecne zasunul. Pouzil ich.
Lexi29 ...Uvedom si, že človeka nemôžeš odpísať, ak nemá v 25 stále vzťah ...Vieš, niekto nežije vzťahmi od 13 a zvlášť baby sú tak založené na tých vzťahoch, že začínajú skôr, lebo proste sú vyslovene viac romantičky a lietajú potom zo vzťahu do vzťahu ...Prosím nepodceňuj ma, ja nie som nejaký mentálne retardovaný chalan a nemám ani zohavenú tvár a výzor kvasimóda ...nepovažuj u chalana za zlé, že nemal vzťah, keď proste nenašiel tú pravú ...Vieš ja ani nemám chuť lietať zo vzťahu do vzťahu, mne stačí jedna no tá pravá na stálo a stále ju neviem nájsť :(
A ešte je tu druhá vec čo si myslím, že tie baby proste keď začínajú skôr vzťahovo žiť, tak ak majú troch nechcú zaúčať, čo ja ani nepotrebujem, lenže to je ten nechutný názor v ženských hlavičkách, že panic je okamžite na nic ako sa hovorí a to je veľmi zlé toto zmýšľanie ...Bodaj by raz baby dostali v tomto rozum a neuvažovali takto, lebo potom chudák chalan si aj chce založiť rodinu no nemá s kým, lebo proste či mladá, čo staršia ho kvôli tomuto berie ako že by ho mala zaúčať, ale to je len tupý ženský názor
Ja by som sa chcel hlavne báb spýtať, či by im vadilo, ak by od chlapa zistili, že mal kamarátku s výhodami alebo išiel na privát? ...Viete, lebo mne už sex dosť chýba a niekedy dosť veľa a sám neviem ako sa pohnúť z tohto začarovaného kruhu, kde som smutný a nešťastný :(
Niektori z toho robite strasnu vedu. Ja ani neviem ako som prisla o panenstvo. Bolo to uz davno, mam uz totiz dost rokov. Nebolo to nic vynimocne, ziaden super sex. V konecnom dosledku sme na tom dnes uplne rovnako ako tie, co si to strasne strazili a cenili. Dovolim si tvrdit, ze oni este horsie, lebo sa s tym spajala ista naivita a tak sa dost dlho spamatavali zo sklamania, ked ich ten vyvoleny odkopol.
Hmmm, chces byt rovnopravny. No ziadas chlapce nemozne. Rovnopravny mozes byt s tym, s kym mas rovnake moznosti. Teda ak najdes pannu.
Dovolim si tvrdit, ze je to cele zle. Mal by si sa na to jednoducho vykaslat, prestat to riesit, trapit sa tym, zameriavat sa na to. Tvoj nepomilovany vtak nie je stred vesmiru. Jednoducho si najdi babu, s ktorou ti bude dobre. Pride na prvy sex, sup na to. Vobec sa s tym nemusis priznat, prvykrat v akomkolvek vztahu to aj tak nie je nic moc, kym sa partneri nezladia. Vobec nemusi o tom ani tusit.
Ak si chces, len zasustat, tak si to urob sam. Aj v dlhorocnom vztahu si to budes casto musiet, ked budes mat chut a partnerka nie. Aj zeny si to musia casto robit same, lebo su muzi, ktori maju doma sexuchtivu dracicu, ale tyraju ju tym, ze jej nedaju, ale radsej trtosia inde.
Ziadny strasny rozdiel medzi tym nie je. Sam si to dokonca urobis este lepsie, castokrat.
Robis z toho strasne mega bublinu. Jednoducho sa uvolni a zi. Ziadna zena ta nebude chciey, ked budes takyto zakomplexovany a vyuzijes ju, len na to, aby si si konecne vrzol.
Sam_sebou, tak to si musis pockat na taku, ktora sa do teba zalubi prv, nez tento fakt o tebe zisti. Aj zeny, ktore cakaju na toho praveho to tak musia robit, inak budu bud za frigidne (ak su panny) alebo za stetky (ak mali viac, nez jedneho) u vacsiny ludskej populacie.
Takze cielene zoznamovanie by nemalo byt tvojou cestou ako najst tu pravu....ak si vsak uz mal toho dost a chces o panictvo silou mocou prist, nemusis klamat, ze si panic....podla mna je kopa stetiek, ktore ti v tomto aj zadarmo vyhoveju.