Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?
Názory od žien na panica v neskoršom veku
0vecka - ja si myslím, že dnes je takých "čudákov" viac a viac, zavretý doma za PC, hry, turistika, posilka, silní introverti, robia v IT - väčšinou mužský kolektív, alebo robia z domu, nikde nechodia, deprestisti, sociofobici, hanblivci, Aspergerov syndróm v pokročilom štádiu, neveria si kvôli výške, váhe, vlasom, ... proste najlepší z najlepších:) Život majú fajn, sú spokojní, z pohľadu muža luxusný život, roky utekajú, po 30tke ešte rýchlejšie, zrazu sa "zaktivujú" a začnú objavovať pre nich doteraz nepoznaný svet.
sasdq jj akoze hej chlap ktory mal jednu tak bude riesit ci mala nejaka 10tich ale cojaviem chlap ktory ich mal 5 tak tomu to bude imho jedno. Jedine ze by sa nehala vytrtkat celou diskotekou a podobne tak to by mu zu vadilo.
inak nemyslim ze by pocet tychto chlapov stupal. Taki boli vzdy a budu.
0vecka - veľa závisí od konkrétneho človeka. A panicov, resp. málovzťahových mužov je dnes pomerne dosť a budú to brať presne takto. Nikto z nich si nepovie - pre moju neschopnosť a hlúpe mindráky som si v živote viac neužil, moja chyba. Časom tieto problémy vyplávajú na povrch.
sasdq podla mna ne.. toto riesia mozno panici ale ak mal aj chlap nieco za sebou tak neriesi ze aj zenska mala nieco za sebou. Akoze este mi ziadny kamarat alebo znamy nehovoril ze by mu to nejak vadilo.
vy ste študenti, že ste doma, su prazdniny.
bude ako nebolo vydrž
figaborova - z mužského pohľadu je to tak, nevidím na tom nič smiešne. Ak mala nejaká žena vzťah 10+ rokov, ktorý skončil, tak o takej žene si každý muž pomyslí len jedno - veľmi naivná a veľmi hlúpa. Vulgárne povedané, muži chcú vždy pannu, alebo blízko tohoto stavu a ženy chcú skúseného, sebavedomého. Preto muži berú citlivejšie stav, kedy má žena pestrú(v dnešnej dobe normálnu) minulosť a zatiaľ čo on sekal latinu. Ona si užívala, chodila so zmr*mi, s alfasamcami a toho dobrého, citlivého si začne všímať, až keď on niečo vybudoval, našetril a niekde sa posunul. Takto sa na to pozerajú muži, bohužiaľ, niekedy je to na psychológa a dokáže to vzniesť do vzťahu veľa zlého. Ženám nezostáva nič iné, len o svojej minulosti tajiť a zahmlievať. Nedajboh po rokoch pred takým ako je zadávateľ témy spomenúť, čo všetko ona už v se*e zažila a on sa pri nej dopracoval len k misionárovi:)
Ja by som chcela IBA panica. Iny by u mna sancu nemal ;) tak bud rád ze nepatris medzi tych co trtkajú v 15
denisaf takze neni to o veku ale ty si mala vzdy starsich? akoze ja to viem z pohladu chlapa ze cim som starsi tym viac maju zenske zaujem. Ked som mal 17 tak o mna ziadna ani nezakopla a lamat sa to zacalo az po 20tke. podla mna je to uplne normalne vekom u muza atraktivita Stupa a u zeny klesa. (Ked sa bavime tak o veku 20-35) samozrejme su aj vynimky toto ej len taka hruba linia
napriklad ja osobne som vzdy mala frajerov po 30tke... prisli mi ovela sebavedomejsi zrelsi... nikdy som nemala rovnako stareho ani mladsieho partnera ani som nechcela ...
sam sebou to neni o veku...ale o sebavedomi o tom ci sa vies predat... mozes mat aj 20 ale ked si uprdnuty chlap bez sebavedomia tak ver tomu ze ta zena si skor vybere 30+ ktory ma sebavedomie .....na vek netreba az tak pozerat to je len slovensky nazor zauzivany 150 rokov