Názory od žien na panica v neskoršom veku

Príspevok v téme: Názory od žien na panica v neskoršom veku
Sam_sebou

Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?

Lexi29

Sam_sebou.. Prepac, nie nechapem.. 25 rokov, je podla mna uplne prirodzene ze mas za sebou jeden rocny vztah za sebou. A v takom vztahu nedojde na sex? No neviem. Nikto ti nevravi ze mas omakat pol mesta. Ak mas problem s tym ze chces cakat na tu pravu, tak je to na inu temu.. Nestazuj sa ze baby ta nechcu za to ze si panic.. Tak potom to babe nepovedz a neries.. Mas po probleme.. Ale mozno si aj ty narocnejsi ked cakas lrn na jednu.. Nehovorim ze to nie je v poriadku.. Ale potom nevycitaj babam ze je to pre ne problem.. Nehadz svoje vnutorne nazory potom na zeny, ze je ich vina ze im nevyhovuje tvoj svetonazor... Tak hladaj taku co to vnima rovnako ako ty a neodsudzuj druhych ze to vnimaju inak.. Na fore kazdy povie svoj nazor.. Pytal si sa ako to vnimaju zeny, ja som ti odpovedala ako to vidim ja... Netvrdim ze moj nazor je lepsi, ani to ze tvoj je horsi.. Nerobme z fora sutaz kto prebije druheho argumentami a obrati na svoj obraz...

neviem111111

totalna kravina, zenam nevadi, ze si panic, naopak si myslim ze vacsina by to skor vitala, ale zacne im blikat kontrolka skor preto, ze si v tvojom veku este nemal vztah.

Sam_sebou

Mesačný princ ...Áno, proste ovce -_- ...A presne aj toto tak ženy chápu, že sex musíš mať od 15 do max. 20, Lebo keď nemáš, tak ťa chápu ako idiota ...Proste celý svet v čudu, ľudia sa riadia stádom jak blbí a nepoužívajú vlastný rozum ...Toto ma štve, že ten panic, čiže aj ja nie je zaostalý, len oni ho považujú za neschopáka, keď im povie, že je panic :( ...Toto ma štve :(
Žiaľ ja už som si to prešiel hlavou a budem musieť robiť čo som ani nechcel robiť a to ženám v tomto klamať, lebo inak na teba serú -_-

sasdq

Sam_sebou - pre ženy je panic vždy neschopný chudák, z ich pohľadu prísť o to je strašne jednoduché, takže toto u muža nedokážu nikdy pochopiť. Rovnako mať vzťah napríklad do 30tky, nič jednoduchšie na Svete. Z ich strany iniciatíva 0 a chodia zo vzťahu do vzťahu. Rovnako nepochopia aj to, že niekto môže mať vzťah a nemať sex, keď chcú tak sex majú, keď nechcú tak nie je ani v dlhoročnom vzťahu. Také jednoduché, vo vzťahu to robí viacero žien, aby si sa viac namotal, možný náboženský motív atď. aj v takomto prípade, keď vo vzťahu nebude sex budeš za slabocha. Je to pekné a fandím Ti v tom, že si to nechávaš pre tú pravú. Maj však na pamäti to, že tá "pravá" bude mať oproti Tebe za sebou toho oveľa viac.

Mesačný princ

Sam_sebou - Celkom dobrá téma :)

Je to celkom smutné, že je to tak, no pravda je taká, že väčšina žien panica nechce a ak má nebodaj viac rokov, tak ho začnú považovať za čudáka. Ale toto tu bolo vždy a vždy aj bude. Inakosť nebýva pochopená.

Ľudia sú v podstate veľmi ovplyvniteľní a blbí. Niekto im povie, aby deti neočkovali a prestanú. Hneď nato vidia v TV, ako osýpky dokážu dieťa zabiť a vystoja dlhý rad, len aby dali deti očkovať...omg

Sam_sebou

Ja len chcem, aby baby brali takéto chalana zrovnoprávnene a neodsudzovali ho za panictvo ...Každý jeden tu z nás bol panic a je len na jeho slobodnom rozhodnutí, kedy oňho príde a s kým ...Nie každý chalan *ebe každú vagínu

Sam_sebou

ILily ...Ja som vôbec nepovedal, že ja som panic, pretože čakám do svadby ...Ja som ten sex už dávno mohol mať, lenže stále čakám na priateľku, ktorá má aj v tomto pochopí ...sex bez lásky ma neláka, takže sa mi nečudujte a nepokladá hre mi za zlé, že som panic ...ja len vravím, že by mohli mať pochopenie pre takých a nebrať ich ako spodinu, to je celé

Sam_sebou

Lexi29 ...Čomu neveríš? ...Proste nie každému sa darilo vo vzťahu, tak to pochop že v takom človeku nemusí byť vada, lenže kvôli takýmto babám podobní chalani ako ja trpia, čo čakajú na svoju pravú a nakoniec ich zotre žena, že kvôli tomu že je panic ho nechce??? ...Je to snáď choroba?? ...Náhodou by ste mohli byť radi, že vás taký panic nenakazí, lebo nepreťahuje každú druhú radodajku na diske, lenže vy to nechápete a nedokážete pochopiť pravé hodnoty a to že chlap proste vzťah nechcel alebo proste venoval sa štúdiu, pracoval alebo proste sa mu nedarí v láske alebo mal krutý osud ...Proste nie každý je taký, že chodí do baru a naháňa baby, aby s ním išli do vzťahu ...Trochu pochopenia zo strany žien by vážne nevadilo, lebo vy si môžte vyberať aj skúseného aj keď ste panny, no chalan až tak nie, takže tak :/

lLily

neviem ako toto cele tvoje panictvo suvisi so svadbou, ozaj nie....ale ked si chces stazovat na zeny, tak tu najdes kopu ohrdnutych, ktore ti v tom budu sekundovat ci oponovat

Sam_sebou

Zdravím, to som zase ja zakladateľ tohto príspevku
...som tu opäť, lebo stále ma serie ako mi pomaly každá žena hovorí, že chce skúseného :( ...Ja už neviem čo si mám o tomto fakt myslieť?
...To fakt chcete, aby chlap vytrtkal polku mesta, lebo inak ho nechcete? ...Ako si ja mám nájsť priateľku, keď pomaly každá mi povie, že chce skúseného??? :( ...Ja by som tiež rád vedel u báb či oni tiež nezačínali, keď sú tak hrozne výberavé? ...Je toto normálne??
Žiaľ svet je v sračkách, panica si nijaká neváži a mal som ísť asi dávno ku kurve, lebo baby sú baby :( ...Vedia len sklamať :(