Názory od žien na panica v neskoršom veku

Príspevok v téme: Názory od žien na panica v neskoršom veku
Sam_sebou

Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?

0vecka

sasdq ma v podstate pravu akurat nesuhlasim ze normalna zenska nema Problem si niekoho najst. Lebo toto plati tak do 30tky (jasne ze ta hranica nieje takto pevna ale +- 30) potom je to zu ovela tazsie.

podla mna by sa ale zakladatel mal povzniest nad to ze nejaka mala 10tich. Ono je to aj o Tom ze bohvie kolko by ich mal zakladatel ak by cojaviem bol viac pri peniazoch popripade ho rodicia sebavedomejsie vychovali. Vztahy imho niesu o inych ludoch ale o tych dvoch. A fakt nechapem preco by som nemal chciet nejaku zenu lebo mala 10 partnerov. ak by robila slapku na kriznej tak nepoviem ale toto fakt Problem neni

sasdq

Kamarát, píšem o bežných ženách, ktoré žijú aktívne. Hm, 10 by Ti vadilo a keby mala jedného, ktorého mala 10 rokov, pritom v podstate je to isté. Pravdu Ti aj tak žiadna žena nepovie, ale o tých posledných budeš od nej počúvať neustále. Potom sa priprav, že raz nájdeš fotoalbum, tam bude mať pofotených 4, 6, 10 exov, zatiaľ čo si sa Ty trápil sám, na foto bude šťastná. Pozrieš na dátumy fotiek a aha! Ten posledný magor na ktorého stále nadávala, ten ju tam po pár mesiacoch vzťahu drží v takom objatí, že Ty si sa k niečomu takému vlastnou nešikovnosťou dopracoval po roku. A to Ťa bude fest sr*ť.
Nuž, ak muž čaká, že sa fajn žena niekedy v jeho živote sama objavi, tak čaká v drvivej väčšine prípadov márne. Ženu, myslím tým vzhľadovo priemernú ženu si vždy niekto nájde a vyhliadne, tá jeden vzťah ukončí a už je v druhom vzťahu. Ak chceš vzťah, tak nerieš, že si panic, to nie je podstatné. Ženy sú iné ako muži, inak rozmýšľajú atď. Skús sa najprv naučiť s nimi komunikovať, chodievaj na ženské fóra, najprv si ich čítaj - ich vzťahy, čo očakávali, čo ich sklamalo atď. a zapájaj sa do debát a sleduj reakcie. Na nete máš plno pdf literatúry o balení, ako na babu zapôsobiť, fóra, atď. Nemáš skúsenosti, toto Ti v mnohom pomôže, naučíš sa niečo málo o vzťahoch, budeš si viac sebou istý.
A potom choď na zoznamku, v Tvojej situácii najlepšia možnosť. Kľudne daj nezáväzné rande aj s babami, s ktorými by si inak nešiel. Naučíš sa, veľká skúsenosť, potom to už bude ľahšie s tou pravou. Na nete si pozrieš videá, články a bozkávaní, no a vyskúšaš to pomaly v reáli. Atak ďalej. Inak Ti neviem poradiť.
Ale zvládneš to. A vzťahy Ti budú trvať dlhšie ako mesiac. Si introvert, rád si sám, nájdi si podobnú, takú čo ťa nebude ťahať do hlučnej spoločnosti, ale pôjdete niekde na hory.

Sam_sebou

Ahoj 0vecka
No problém v komunikácii ani nevidím, som dosť zhovorčivý, niekedy až veľmi :D, len skôr si sa trafil do toho druhého problému, že ak mám vzťah (čo som mal ja len mesiac), tak som sa už vtedy cítil potom po čase taký dosť obmedzovaný a veľmi ťažko sa mi naň navykalo ...už som aj mal dni, kedy mi opäť chýbala moja samota, lebo je to to už strašne dlhý čas čo som takto žil a zas niečo také ako vzťah bolo niečo pre mňa nové a ťažko sa mi naň navykalo ...tam ja vidím problém, no ako sa ho zbaviť fakt netuším, keď som bol zvyknutý na svoj stereotyp ...nemal som vzťah, tam je problém, neprešiel som si tým, že už to tak neberú tí čo sú zadaní

Sam_sebou

*žily
Ja nie som veľmi extrovert :D ...ja sa cítim príjemnejšie, keď nie som dennodenne s priateľmi, lebo mne to vadí alebo mám pocit akoby som bol obmedzovaný ...stačí mi pár priateľov, nemusím ich mať tisíce, ale zato chcem mať milujúcu partnerku, ktorú budem mať rád, lebo taká mi už chýba :(

Sam_sebou

A prečo som nemal vzťah? ...tak do 20-tich som ani nehľadal a nechýbal mi vzťah ...sám sa považujem za dosť divného v tomto, keď už 13 ročné deti sa vláčia s niekym po nákupných centrách ...ja som to takto nebral a som čakal čo príde a snáď samo, no neprišlo, lebo ja sám aj pomenej, len sporadicky chodím von a väčšinu času pracujem alebo sa venujem svojim koníčkom mimo okruh ľudí, ktorých by som mohol spoznávať ...väčšinu života som aj prežil samotárskym životom a nejako to ani neľutujem, lebo ja už som si na taký spôsob života dosť navykol ...nelipol som kedysi tak na vzťahoch, ako to vidím u dnešných deciek, že keď nikoho nemajú, tak si režú žili, že ich nikto nechce :D ...ja beriem život voľne a žijem realitou

Sam_sebou

sasdq: No ale zas keby mala 10 chalanov predomnou, tak by ma to dosť sralo, to ja viem isto a to hovorím úprimne teraz, lebo ja tu čakám na tú pravú a ja môžem byť len ďalší v poradí a navyše od nej môžem chytiť nejakú pliagu, čo kade-tade po diskách dávala barskomu ...sorry, ale taká baba ma nepriťahuje

Sam_sebou

sasdq: No až by ich striedala ako na bežiacom páse, tak by mi to určite vadilo, ale až menej, tak nehovorím, že by mi to nevadilo, ale keby by ma mala skutočne rada, tak by som sa pokúsil cez to nejako prekusnúť ...ale zas musím podotknúť, že ja našťastie zatiaľ nepriťahujem baby, čo žijú rozhýreným životom, čo som aj rád, lebo s takými si moc nemám čo povedať :)

0vecka

som chlap ale tiez si nemyslim ze by ta nejaka nechala len preto ze si Panic (samozrejme na prvom rande by som o Tom nezacinal), ale skor ide o to ako jednas so zenami. Ak si neisty a nedas so seba ani 2 suvisle vety tak to mas tazke ak nemas Problem komunikovat tak dalsi Problem moze byt ze si nebudes vediet zvyknut na zivot vo vztahu. To su podla mna ovela vecsie prekazky ako to ci si to zu robil alebo nerobil...

sasdq

Ja dám otázku na Teba. Budem optimistický a predpokladajme, že panicom zostaneš do 30, poťažmo do 35. Je to celkom reálna možnosť a u muža nič neobvyklé. Teraz otázka. Budúca partnerka bude mať búrlivé dospievanie, stále vo vzťahu z Tvojho pohľadu s nesprávnymi kret*nmi, z jej pohľadu skúsenosť. U ženy tiež nič výnimočné, skôr bežné. Ako to budeš brať Ty? Žil ako askét - mních, nemal si vzťah ona si mala plno, život užívala plnými dúškami, Ty si biedil a putoval životom sám, ona zažila kopec zážitkov, Ty nič. Bude Ti vadiť patnerkina minulosť, bude to prekážkou? Takýmto otázkam, sa budeš musieť postaviť už teraz.
P.S. Ženám nevadí, že si panic, nemusíš to verejne roztrubovať, nerobí to z Teba lepšieho človeka. Ženám bude vadiť skôr to ostatné, prečo doteraz nemal vzťah, kde je chyba?