Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?
Názory od žien na panica v neskoršom veku
nic si z toho nerob ja som bol do 31 :)
šak ona o tom nemus ívediet, to sa potom zladite, nikto nečaka na nejake vykony, ked ide o lasku., takto žen neuvažuje
ani o tom nemusiš
vediet čo bolo predtým.,ani ona o tebe.
Chcežena lasku, a niekoho kto bude pri nej stat, žiadne výkony.
Asi si ešte nestretol taku, vydrž, neboj pride ti do cesty, ten tvoj vek v dnešnych casoch, je dobrý mladý, neporovnávaj, ženia sa ludia neskor.
bud trpezlivy.
šak ona o tom nemus ívediet, to sa potom zladite, nikto nečaka na nejake vykony, ked ide o lasku., takto žen neuvažuje
ani o tom nemusiš
vediet čo bolo predtým.,ani ona o tebe.
Chcežena lasku, a niekoho kto bude pri nej stat, žiadne výkony.
Asi si ešte nestretol taku, vydrž, neboj pride ti do cesty, ten tvoj vek v dnešnych casoch, je dobrý mladý, neporovnávaj, ženia sa ludia neskor.
bud trpezlivy.
Mám pocit akoby všetky dobré dievčatá už boli zabraté :/ ...ja neviem ako si nájsť priateľku, keď ono to stále nechce prísť :/ ...som nezrelý na vzťah a preto ma nechcú???
A navyše keď vidím väčšinu mojich kamarátiek šťastne zadaných, vydatých a niektoré aj s deťmi, tak mám z toho len slzy pre plač, lebo ja som týmpádom odkázaný na deti 16, 17 ročné, ktoré ma vo väčšine prípadov môžu opäť sklamať a ja zas zostanem tam kde som bol a bez nejakej šance si založiť šťastnú rodinu ...v mojom veku už to nemám ľahké nájsť ešte voľnú a so zdravým uvažovaním o živote, nie poplašenú a konečne takú, čo by ma ľúbila, nie len naoko..
No vieš kralovnicka, všetko čo píšeš je síce pekné a bol by to optimálny scenár, len treba si uvedomiť, že v mojom veku by som musel veľmi usilovne hľadať, aby som takú ženu našiel, čo by predomnou nemala nikoho a najskorej by som ju asi nenašiel ...nikto nečaká tak dlho na tú pravú ako ja a väčšina báb si aspoň odžila vzťahy a aj sex, no ja nie, ja idem takpovediac od nuly v tomto, čiže tá moja budúca baba musí mať pre mňa určité pochopenie, ak by som vo vzťahu nebol ohrabaný
...neviem prečo som nemal vzťah, sám tomu nechápem, veď škaredý nie som, som pozorný a milý k babám, no zas beriem, že nemám veľmi času na hľadanie takej, lebo ja nestíham všetko aj školu, aj prácu aj vzťah do toho a flámovať po kluboch ...možno je to na moju škodu, lebo ona mi do náručia nemôže sama prísť a ja len trpím bez nej
Matyo: Neviem či so sebadôverou, no asi aj áno ...len ja sa skôr bojím, aby ma nenechala, ak by som zo začiatku jej nepredviedol suverénne číslo a niečo sa nevydarilo, že by nebola spokojná v sexe ...ja ak by som videl, že je pekná a skúsená, tak by som sa jej to bál povedať ...nechcem u nej zlyhať a zas nechcem, aby ma ona nechala
No BJ ja som už dostal kopačky, keď sa mi črtal celkom pekný vzťah zo začiatku, no potom po čase sa prestala pretvarovať a šlo to dolu vodou a som jej bol ukradnutý ...bol som dlhšie sklamaný a smutný z toho, ale čo už nerobím.. ...zle som zaľúbil, do nesprávnej baby, mal som smolu vtedy :(
tiez som myslela ze ide o muza cez cca 37,rokov
Ako sa volas. To je super, to by si bol len pre tu ženu, ktorú stretneš a budeš ľubiť, Spolu to možte rozbehnut rozpravka.
Ty sa za to hambíš, to je vyhoda, nove spoznávanie, len ty a ona nič predtým.