Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?
Názory od žien na panica v neskoršom veku
asi radsej nie :-x
Eben_garden - je to uhoľ pohľadu, pre ženu najjednoduchšia vec na Svete, pre muža - panica zdolanie tej najťažšej hory jeho života s X neúspešnými pokusmi. Tlak spoločnosti je taký, že v mužoch vyvoláva pocit - buď taký a taký, maj to a to a potom ... bude vedľa Teba tá krásna kočena, konzumuj, utrácaj, zadlž sa. To, že v médiách vidíš nahotu na každom kroku ešte neznamená, že to isté je aj v reálnom živote. Realita je úplne iná, aspoň z pohľadu muža. Dnes tu máme neskorých panicov, množstvo singlov, alebo bigotné páry, ktoré majú sex len za účelom plodenia detí. Doba je nenormálnejšia ako pred 30timi rokmi. Na mužov je kladený enormný materiálny tlak, nečudujem sa, že slabšie zarábajúci flintu hádžu do žita.
"Mám pocit akoby všetky dobré dievčatá už boli zabraté :/ ...ja neviem ako si nájsť priateľku, keď ono to stále nechce prísť :/ ...som nezrelý na vzťah a preto ma nechcú???"
Hľadáš zle. Ja poznám veľa pekných a múdrych báb, čo nie sú zadané. Naopak, nepoznám peknú hlupanu, ktorá by bola nezadaná alebo nemala v posteli už stádo chlapov. Tak čím to je? Aký dopyt, taká ponuka.
Prestaň hľadať po kluboch a na diskotékach. Prečo si myslíš, že tam nejakú slušnú nájdeš?
Ja mám 20, tiež som ešte sex nemala a nie, nie som škaredá. Len sa odmietam podriadiť tlaku spoločnosti a rovesníkov. A určite nemienim spať s nejakým idiotom, kt. by ma mal len na jedno použitie alebo s prepáčením len na vyprázdnenie gulí. Môj najväčší zádrhel je v tom, že mám svoju hlavu a svoju hrdosť, čo sa o väčšine dnešných ženách, čo sa dokážu vyspať za 1 kávu, nedá povedať. "Ale ved robia to všetci" je ich argument. Proste ovce.
Na otázku podo mnou, že prečo sa dobré veci považujú za zlé a zlé za dobré. Môžu za to médiá, médiá, médiá. Hollywood a celebrity, kt. si títo chlapčekovia a dievčatká v tých prázdnych hlavičkách idealizujú. Tlak spoločnosti a rovesníkov. Tí nadstavili takéto hodnoty. Takže treba očeknúť majiteľov médií a najväčších korporátnych spoločností, kt. neveru a pod. veci znormalizovali. Tam je pes zakopaný.
18 rocna: najdi si teplosa, ktory od teba na oplatku nebude chciet sex, za to mu ty budes robit pred vsetkymi priatelku, aby neprisli na to, ze je teplos. Ina moznost neexistuje. Pekne rozhodnutie, ale rataj s tym, ze s nim zostanes sana. Chlapovi musis sem tam gulky poprehadzovat, aby sa vysemenil.
@18 rocna Nic neriesime. My to vieme. Si frigidna alebo mas penis naviac alebo ta trtkal otec. Ina moznost neexistuje.
Ja by som chcela priatela ktory sex nechce. Kde takeho hladat? A prosim nerieste preco sex nechcem, je to moje rozhodnutie :)
Cha: zatuchnute stare panny? By som sa spytal, aky ma psychicky problem a kde bola doteraz. Inak, dakujem, neprosim.