Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?
Názory od žien na panica v neskoršom veku
Skorej co je ICH po MNE, ked mi to musi este aj rodina hovorit, ako po mne skaredo pozeraju. Nuz zavist je zla vlastnost :D
Sasdq - nepochopili sme sa..ja netvrdim ze je lepsie ak niekto presulozi pol zivota ako si to nazvala, tiez toho nie som zastancom.. Ale jednoducho, podla mna by normalny chlap v tomto veku uz mal mat.min jeden vazny vztah za sebou, a v takom vztahu vzdy pride aj na sex.. Ja s to myslela tak, ze ak stretnem 30 chlapa panica, automaticky by som vyvodila ze ok, ten este poriadne so ziadnou nechodil a zdalo by sa to zvlastne ze kde je chyba.. Ako neviem ci je to spravne, ale proste napisala som svoj nazor, jednoducho mna by napadlo toto.. V ziadnom pripade som nepovedala ze je lepsi co ma neviem co za sebou..
Ale tiez si myslim ze argument ze makal, studoval a neviem co, nebol cas riesit baby.. Tomu velmi neverim.. Je to obdobie ktore prezivame vsetci rovnako, vzdy je cas na to sa zalubit a je to prirodzene.. Ak niekto povie ze v 25 neriesil opacne pohlavie, ako sorry tomu neverim.. Ak neriesil, tak preto ze bol problem inde.. Komplexy, nizke sebavedomie a xy dovodv, ale neverim ze by to bolo preto ze sa naplno oddal skole alebo praci a ine ho nezaujimalo..tot moj nazor.. :-)
Co by som ja dala za panica, aspon by po mne byvalky mojho chlapa nezazerali, nemal by kto :D
Sam_sebou - pre ženu je najjednoduchšie mať sex, mať vzťah, preto nikdy nevedia pochopiť panicov, v čom je ten ich problém, keď je to také ľahké.
Lexi29 - ono je to tak, čo je lepšie, chlap, čo celý svoj produktívny život doslova presúloží resp. je vo vzťahoch, ktoré samozrejme krachnú, prevegetí 1/2 produktívneho života, diskotéky, výlety atď. a na konci tohto obdobia má okrem spomienok s prepáčením veľké h*. Prečo mu asi tak stále vzťahy krachovali, nie je náhodou chyba v jeho prijímači?
Alebo taký panic 30,35+, čo celý život tvrdo makal, drel, šetril, odriekal, budoval, on už niečo za sebou má, taký sa dá nahovoriť aj typické ženské - dostaneš až po svadbe. Čo mu chýba? Že ženy neťahal za nos, že v posteli už nevie čo od rozkoše? Že je na rande spočiatku nervózny a hneď vás neomakáva?
No musim povedat ze by som zbystrila pozornost a tiez by mi to skor vadilo mat uplne neskuseneho chalana.. Nechap ma zle, mam 29 a mala som 3 partnerov, co nepovazujem za extrem, tiez odsudzujem dnesne skakanie z postele do postele, ja som mala vzdy vztahy.. Tiez by som nechcela niekoho kto ma xy zarezov na posteli, ale zaroven by som sa nerada hrala v posteli na ucitelku.. Myslim ze aj to je dovod preco zeny skor odmietaju panicov.. Mame proste radsej ked je ten chlap iniciativnejsi a takpovediac vie co robi.. Na druhej strane, chlapove ego miluje zase ten pocit ze on je ten prvy a bavi ich niekoho "zaucit" :-))
Dalsia vec je ta, ze ak by som stretla muza 25 az 30 v tejto situacii, mozno by ma ani tak neodradil ten fakt ze je panic, ale skor by som sa pytala ako je mozne ze v tomto veku uz nema za sebou nejaky normalnejsi dlhodobejsi vztah.. A skor by ma napadlo ze tam asi nieco nie je v poriadku.. Lebo ak by taky vztah mal, prislo by aj k tomuto.. Takze skor by som videla problem aj v tomto...
Sob rudolf - ani ja to nechápem prečo veľa žien nevníma panictvo ako výhodu, ale skôr ako niečo divné čo veľmi nechcú a je odpudivé ...Ja sa nikomu takému neposmievam, a to ani panne a ani panicovi, len ja neviem.. v tomto svete sa už dejú fakt divné veci, keď niekedy cenené veci sa považujú za ničotu až odpudivé ...ľudia sa už riadia stádom a to je chyba a potom sa sťažujú, že sú im neverní ...Tak áno, keď už si zvykli vyhľadávať sex inde v bare alebo na diskotéke ...Ja si vážim pannu, len či si ma ona tak bude vážiť, ak by som ju našiel, tak to si nemyslím a nejako neverím ...Aby som raz nezostal sklamaný z toho, aké nepodarené môžu byť ženy ...Nie každá je fajn
Eben_garden ....No tak podobne aj ja rozmýšľam, len akurát mám už svoj vek a myslím si, že si zaslúžim mať babu, lebo čakám už veľmi dlho a nie som ani tak zlý chalan, aby som ju nemohol mať, lenže ženy majú zjavne príšerné vysoké požiadavky a aj tak si vyberú najakého výkuka z rohu ulice, čo gémbli a fajčí marišku
Vikkii koľko máš rokov? ...Prečo by si nechcela radšej panica a v čom spočíva ten problém, že takého nechceš?