Názory od žien na panica v neskoršom veku

Príspevok v téme: Názory od žien na panica v neskoršom veku
Sam_sebou

Táto otázka je skôr zameraná pre dievčatá a ženy.
Takže milé ženy.. :) ...chcel by som sa spýtať, ako by ste zobrali chalana, keď by bol v 25 rokoch ešte panic, no rozumeli by ste si s ním, no nevedeli by ste o tom ...vadilo by vám to, keby sa vám neskôr sám s tým priznal? ...odmietli by ste ho kvôli tomu?

Liliane

Skorej co je ICH po MNE, ked mi to musi este aj rodina hovorit, ako po mne skaredo pozeraju. Nuz zavist je zla vlastnost :D

Lexi29

Sasdq - nepochopili sme sa..ja netvrdim ze je lepsie ak niekto presulozi pol zivota ako si to nazvala, tiez toho nie som zastancom.. Ale jednoducho, podla mna by normalny chlap v tomto veku uz mal mat.min jeden vazny vztah za sebou, a v takom vztahu vzdy pride aj na sex.. Ja s to myslela tak, ze ak stretnem 30 chlapa panica, automaticky by som vyvodila ze ok, ten este poriadne so ziadnou nechodil a zdalo by sa to zvlastne ze kde je chyba.. Ako neviem ci je to spravne, ale proste napisala som svoj nazor, jednoducho mna by napadlo toto.. V ziadnom pripade som nepovedala ze je lepsi co ma neviem co za sebou..
Ale tiez si myslim ze argument ze makal, studoval a neviem co, nebol cas riesit baby.. Tomu velmi neverim.. Je to obdobie ktore prezivame vsetci rovnako, vzdy je cas na to sa zalubit a je to prirodzene.. Ak niekto povie ze v 25 neriesil opacne pohlavie, ako sorry tomu neverim.. Ak neriesil, tak preto ze bol problem inde.. Komplexy, nizke sebavedomie a xy dovodv, ale neverim ze by to bolo preto ze sa naplno oddal skole alebo praci a ine ho nezaujimalo..tot moj nazor.. :-)

sasdq

Sam_sebou - pre ženu je najjednoduchšie mať sex, mať vzťah, preto nikdy nevedia pochopiť panicov, v čom je ten ich problém, keď je to také ľahké.
Lexi29 - ono je to tak, čo je lepšie, chlap, čo celý svoj produktívny život doslova presúloží resp. je vo vzťahoch, ktoré samozrejme krachnú, prevegetí 1/2 produktívneho života, diskotéky, výlety atď. a na konci tohto obdobia má okrem spomienok s prepáčením veľké h*. Prečo mu asi tak stále vzťahy krachovali, nie je náhodou chyba v jeho prijímači?
Alebo taký panic 30,35+, čo celý život tvrdo makal, drel, šetril, odriekal, budoval, on už niečo za sebou má, taký sa dá nahovoriť aj typické ženské - dostaneš až po svadbe. Čo mu chýba? Že ženy neťahal za nos, že v posteli už nevie čo od rozkoše? Že je na rande spočiatku nervózny a hneď vás neomakáva?

Lexi29

No musim povedat ze by som zbystrila pozornost a tiez by mi to skor vadilo mat uplne neskuseneho chalana.. Nechap ma zle, mam 29 a mala som 3 partnerov, co nepovazujem za extrem, tiez odsudzujem dnesne skakanie z postele do postele, ja som mala vzdy vztahy.. Tiez by som nechcela niekoho kto ma xy zarezov na posteli, ale zaroven by som sa nerada hrala v posteli na ucitelku.. Myslim ze aj to je dovod preco zeny skor odmietaju panicov.. Mame proste radsej ked je ten chlap iniciativnejsi a takpovediac vie co robi.. Na druhej strane, chlapove ego miluje zase ten pocit ze on je ten prvy a bavi ich niekoho "zaucit" :-))
Dalsia vec je ta, ze ak by som stretla muza 25 az 30 v tejto situacii, mozno by ma ani tak neodradil ten fakt ze je panic, ale skor by som sa pytala ako je mozne ze v tomto veku uz nema za sebou nejaky normalnejsi dlhodobejsi vztah.. A skor by ma napadlo ze tam asi nieco nie je v poriadku.. Lebo ak by taky vztah mal, prislo by aj k tomuto.. Takze skor by som videla problem aj v tomto...

Sam_sebou

Sob rudolf - ani ja to nechápem prečo veľa žien nevníma panictvo ako výhodu, ale skôr ako niečo divné čo veľmi nechcú a je odpudivé ...Ja sa nikomu takému neposmievam, a to ani panne a ani panicovi, len ja neviem.. v tomto svete sa už dejú fakt divné veci, keď niekedy cenené veci sa považujú za ničotu až odpudivé ...ľudia sa už riadia stádom a to je chyba a potom sa sťažujú, že sú im neverní ...Tak áno, keď už si zvykli vyhľadávať sex inde v bare alebo na diskotéke ...Ja si vážim pannu, len či si ma ona tak bude vážiť, ak by som ju našiel, tak to si nemyslím a nejako neverím ...Aby som raz nezostal sklamaný z toho, aké nepodarené môžu byť ženy ...Nie každá je fajn

Sam_sebou

Eben_garden ....No tak podobne aj ja rozmýšľam, len akurát mám už svoj vek a myslím si, že si zaslúžim mať babu, lebo čakám už veľmi dlho a nie som ani tak zlý chalan, aby som ju nemohol mať, lenže ženy majú zjavne príšerné vysoké požiadavky a aj tak si vyberú najakého výkuka z rohu ulice, čo gémbli a fajčí marišku

Sam_sebou

Vikkii koľko máš rokov? ...Prečo by si nechcela radšej panica a v čom spočíva ten problém, že takého nechceš?

sob rudolf

sasdq, pre ženu najjednoduchšia vec na svete... najjednoduchšia v čom? Aj na ženy sú v dnešnej dobe kladené čoraz vyššie nároky.