Niečo účinné na imunitu

martinka090

Kamcika tak to sa ani necudujem, lebo to je taka vec, ze si myslis, ze ved to musi byt v pohode, co na tom moze byt zle.
Taka ista som bola, viem presne o com pises :D :D :D

kamcika

Vitamíny nie sú zlé, tie sú tiež fajn, ale zase treba si uvedomiť aj to, že tie liečiť nedokážu, to je proste fakt.
Ja keď som mala zdravotné problémy, mne na začiatku ani len nenapadlo, že by problémom mohla byť imunita. A hold bolo to tak.

martinka090

No u nas doma velmi fajn na imunitu padol Wobenzym, s tym mam dobru skusenost, lebo je to liek, ktory je na liecbu urceny, ze to nie su nejake vitaminy alebo nieco, ale je to ozaj liek, ktory dokaze pri mnohych problemoch pomoct. Ale teda fakt je, ze je dobre ho dlhodobo uzivat.

lilinida

..martinka je to fakt, ze enzymy maju taku silu o ktorej ani mnoho ludi nema potuchy, ze nemaju ani len sajnu, tiez som to dlho nevedela, no uz mam v tom jasno:)

martinka090

Adela nie, to nie su vitaminy, to je liek, ktory obsahuje enzymy, ktory maju protizapalovy ucinok a su vhodne pri budovani imunity :)

lilinida

..maswa mne zase na imunitu Wobenzym pomohol. Ale pri takychto veciach ma zmysel najma ked sa to uziva dlhodobo aby to malo taky efekt ako ocakavame, ako chceme. Proste je potrebne aby sme boli v takychto veciach disciplinovany ;)

maswa

Mne ozaj pomohla liečebná kúra od imunológa tablety na cmúľanie Damvax. Môžem odporučiť na časté ochorenia.

ellania

No a teraz je slovicko imunita teda sklonovane ovela viacej ako kedysi a to aj v suvislosti s touto pandemiou, co momentalne nam zneprijemnuje zivot. A teda myslim, ze je to celkom na mieste o tom premyslat ;)