Ahojte nevie niekto o niečom naozaj účinnom na posilnenie imunity. Lebo z tých častých výroz ma už porazí. Ďakujem :)
Niečo účinné na imunitu
Omyl, imunita je záležitosťou tenkého čreva!
Dobrý večer, imunita je vnútorná záležitosť. 80% imunity sa pre naše telo tvorí v hrubom čreve, preto je potrebné ho vyčistiť. Imunita potom bude v poriadku. Pozrite si bylinné produkty OKG, ktoré mi s tým veľmi pomohli. Brala som antibiotiká každé 3 mesiace a teraz som v poriadku. www. zdravieinakokg.sk Prajem pekný večer Monika
Skuste uzivat trstinovu melasu spolu s vit.C( pripadne pit citr.stavu s melasou),
pit šipkovy caj a velmi dobre su zavarane cierne ribezle ...
najúčinnejšia je tu akupunktúra:
1,priamo nabudiť imunitu
2,alebo-preliečiť pľúca,
3,alebo iné orgány(tie ktoré vykazujú slabosť)
Zdravím Vás, ja som vždy nakupovala výrobky na imunitu na pilulka.sk, je tam široká škála rôznych vitamínových výrobkov o ktorých si môžem prečítať a zistiť, či mi budú vyhovovať alebo nie. Vždy som bola spokojná a pomohli mi aj na imunitu a navyše na -odkaz odstránený- som si vždy našla nejakú zľavu, ktorá urobila môj nákup ešte výhodnejším :)
Pokiaľ chcete máť imunitu, ktorá je silná a ochráni vás vždy, tak veľmi odporúčam PowerMatrix produkty. Ak chcete výsledky, určite ich odporúčam vyskúšať. Výsledky su v mnohých prípadoch vynikajúce. Viac info si môžete prečítať tu :
www.powermatrixslovensko.sk
preštudujte si celú stránku, prípadne si môžete stiahnuť celý katalóg :
www.powermatrixslovensko.sk
Vitamín C, wobemzym, výborné sú goci semienka.:) Treba len pohľadať, opýtať sa v lekárni. A najlepšie je samozrejme slnko :)
Pozri si staršie diskusne članky tam je všetko poísané od wobezenu po BLV vode a množstvo iných skusenosti.