Plastická operácia pŕs

Príspevok v téme: Plastická operácia pŕs
Soffia1

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o odporúčania na plastických chirurgov v KE čo sa týka zväčšovania poprsia. Uvažujem o súkromnej nemocnici Košice-Šaca no keďže všade sú lekári a lekári chcela by som si nechať poradiť na základe vaších skúseností. Vopred ďakujem za odpovede.

Danielkaa

Ahoj, musím říct, že mě tahle diskuze nakopla a dodala odvahu a sebevědomí. A už jsem si jistá, že do toho půjdu až se trochu zlepší současná situace. Nevím, jak u vás na Slovensku, ale mám pocit, že v Čechách se ruší jedna operace za druhou. I když je pravda, že jsem zatím nezkoušela zjišťovat, jak jsou na tom takovéhle nova-prsa.cz kliniky. Prosím nevěděla byste některá?

sonicka_sov

no práve preto, že som si doobjednala pumpičku, ktorá mi do rany uvolňovala presne látku proti bolesti, takže som to mala v podstate stále bez bolesti a mohla sa v pohode hýbať :-) bez infúzii a podobne

bianca.pp

Sonicka, ako je mozne ze ta nic nebolelo? Ved co vidam praveze, ze vsetky zeny ledva pohnu rukou po zvacseni prs. Niekto im musi pomahat len sa postavit z postele a podobne.

sonicka_sov

Ja som sa v pohode hýbala už takmer "hneď" po operácii... Samozrejme trošku mi ten pohyb ovplyvňovali nové prsia :) ale inak ma nebolelo skoro nič.

bianca.pp

Ahojte zeny, ako dlho ste sa zotavovali po operaci? Myslim kym sa rana dala do poriadku a mohli ste zase fungovat? Dakujem vam.

siruma

kajana veď aj ja som ich už skúsila nespočetné množstvo a nič mi to neprinieslo, vôbec výsledky, preto som už taká, že premýšľam aj nad inými možnosťami. Lebo neviem ako inak by som mohla môj problém vyriešiť.

AlGavend

Zaujímalo by ma či niekedy niekomu naozaj krémy, alebo prášky pomohli. Ja som ich vystriedala veľa a bez efektu. Preto som podstúpila plastickú operáciu na klinike yes visage kde mi urobili plastiku pŕs, a myslím si, že som na to mala ísť skôr. Nebolo na čo čakať. A väčšie prsia mi rozhodne dodali sebavedomie.