vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore
co ma asi v hlave?
preto som bol ochotny zostat pretoze poznam ju az velmi dobre a viem co prezila nebolo to presne to co je napisane nizsie ale je to rovnako hrozne preto som chapal niektore ciny, dokonca som jej ukazal normlanu spolocnost a zivot a musel ju to doslova naucit pretoze sa v takej spolocnosti vobec nevyskytovala aaaa vyriesil som to tak ze som jej povedal ako ju mam rad a pustil ju a nechal tak pretoze ja taky niesom a tieto veci mi pridu chore
Lubi ta len si o nu malo zabojoval :D Nevzdavaj to. Potom napis co jako
Uz mu to napisala Fantasy Adra tak tu neopakuj nemudruj a nemachruj
Nevzdávaj sa.
Myslim si, ze si do nej zalubeny namotany, aj preto, ze ju nemozes mat, ze nie je tvoja, "nepatri" ti. A tato neistota v tebe vyvolava stale tie"nove" pocity neistoty, vzrusenia, trapenie sa pre lasku. Ver. Keby ti bola zrazu verna, neriesila by inych, nebola aj s inymi ai, casom by ta omrzela. Takto sa ti stale vyplavuju endorfiny, vzrusivost vzrusenie. Cize mozog ma stale chem. reakcie stimuly podnety impulzy
Je strasne detinske to co pises, ze s nou sa dokazes bavit a super sa rozpravat aj po 1r :D sorry. Poznam takych co toto dokazu aj po 10r 15r 20r 30r ai....
Musis pochadzat zrejme z malo podnetneho rodinneho zazemia, tvoje vztahy doteraz neboli ani vztahmi. Ty sa vlastne stale este len hladas. Aj ona. Mam pri vas pocit, ze sa stretli dve rovnako premocene duse)
Pozri. Ty na nu nemas vplyv a dosah. Ona je ako neriadena strela. Nikdy ti ani patrit nebude a mozno aj to ta vzrusuje a láka. Ludia chcu a tuzia potom, co nemozu mat
Myslim si, ze sa v tomto motat budes dovtedy, kym nepotiahnes ty sam rucnu paku brzdu sebazachovy alebo kym ona nenajde to, co hlada. Ver. Ty nie si pre nu nicim vynimocny. Ani ti ostatni muzi nie su. Keby si bol a oni boli, priebeh a zaver by boli ine.
Jej je s vami proste dobre. Zabava sa, nenudi. Dostava a berie. Akoby mala stale hlad. Ked ma pocit ze niekoho z vas uz straca, zacne hovorit co chcete pocut, chvilu sa sprava ako "dobre dievcatko". Povoli uzdu a zas pritiahne. Predpokladam, ze bola v minulosti sex.zneuzivana, ci tam bolo fyz.psych. nasilie ai. Ona ti to vesat na nos nebude. No odpovedz. Poznas jej rodinu a jej zazemie? Minulost? Vztahy ake tam funguju? Rodina priatelia ai?
Vy ste obaja dost poznaceni minulostou a dost prazdni. Ako som uz predtym pisala, vrana k vrane sada. Myslim, ze to budes ty, co to ako prvy raz casom ukonci. Lebo ty si z vas dvoch ten namotany, co citi a lubi. Cize tym padom aj vacsmi trpis. Ona nie)
A raz to utpenie zufalstvo beznadej budu vacsie hlbsie silnejsie ako toto sucasne vzrusenie a potesenie z toho co akoze mas, aj ked to vlastne nemas
Ja neviem, ale toto je nad moje chápanie....že spĺňa všetky veci, na ktorých si zakladáš okrem tej jednej..to si fakt taký blbý alebo taký mladý..veď snáď toto, že môj partner/partnerka nebude spať s každým koho stretne je to, prvé, na čom si zakladám
Ona je kurwa a autor temy kkot :)
Uzite si to!
Nevzdávaj sa - ako píše tuto anjelik * a súhlasím s tým :) Ona je taká, aká je a je jej dobre s každým, spáva s každým a je jej úplne ukradnuté čo si niekto ako ty o tom myslí :D
Ako sa tu píše, nie si pre ňu výnimočný! Ale chcel by si byť? Chcel by si byť výnimočný pre niekoho takéhoto? To naozaj? :O Ak áno, tak sa snaž, alebo rešpektuj to, aká je. Ja osobne by som si radšej zahryzol do jazyka, ako keby som sa mal snažiť dokazovať takejto osobe niečo, o čom nie som sám presvedčený. Ja by som sa s ňou určite nezaoberal :) To len môj pohľad. Ja by som si počkal, aby ti ona dokázala to, o čo sa snažíš naopak ty. Ak ti dokáže, že je pre teba výnimočná, tak ok, ale inak by som neriešil :) Snáď nechceš to, čo je bežné, opozerané a môžu to mať všetci..Ak áno, tak sa ďalej snaž. veľa šťastia
ja som mal normlane vztahy dokonca aj dlhorocny, ano mas pravdu, bohuzial tie veci ktore na ktorich si ja zakladam a su po dlhsej dobe pre mna zasadne a podstatne splna nas vztah az na tu JEDNU ja viem mal by som sa na to asi vyklasat ja som len chcel vediet preco niekto takto funguje co ma v hlave
Chybu robis aj ty ze take dievca vobec riesis lebo keby si bol normalny nezakladal by si o nej ani len tuto temu tu na zdravi nestracal by si cas myslienkami nanu ale hladal by si si normalnu babu ktora za nieco stoji. Ver ze take existuju len mozno niesu take hviezdy ako ta tvoja stetka. Ale si zrejme velmi mlady v zivote to pochopis co je spravne a co nie.