vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore
co ma asi v hlave?
v partnerských vzťahoch majú ľudia rôzne hranice...je na každom aké si ich určia, a keď to vyhovuje obom je to ich vec...keď tým samozrejme neubližujú ďalším ľuďom...takže keď ju to baví a tebe sa to páči neviem čo si chcel počuť, robte si čo chcete...nakoniec vysvitlo, že si vlastne šťastný muž :)
No chlape ty davas...
Keby bola aspon hlupa...a aka je ked sa takto chova?
O com pises co si nezazil?To ty nemas vysoke poziadavky na zenu ak tym co si popisal o tych kvalitach mas na mysli sex
cize ano je to moje rozhodnutie a dovod je ze bohuzial som presvedceny o kvalite ktoru som doteraz nezazil a nerozhorcujem sa iba som sa stratil a neveril som ze nieco take v zivote zazijem a ze sa to deje preto som sa pytal ze wtf a k tomu, ze kurva tak bol som jediny aj ked mala niekoho prisiel som ja a bol som jediny, takze ma chyta paradox ze som jej vkrocil do zivota a nejak prevratil naruby :D
v prvom rade dakujem za odpovede necakal som taku horlivu diskusiu :D no a teraz k veci mal som uz viac vztahov a BOHUZIAL pri nej to ma zatial najvacssiu hlbku a veci co sme spolu robili mali proste dost velku kvalitu inak by som si ju hned vystrihol zo zivota s holkou co som bol 2 krat dlhsie mam menej vrytych zazitokov ako s nou z coho mam pocit ze je to ako zacarovany kruh jednoducho sa pytam preco ked to je take preco potom ked sa stretneme tak to ma velmi vysoky level v komunikacii alebo nejakeho spolunazivania
a uznavam ze asi si to zasluszim asi sa mi to fakt paci alebo netusim... no keby bola aspon hlupa alebo skareda :D ale na druhej strane nechapem ako si to nemoze vazit kedze som fakt presvedceny ze to ma velmi vysoku kvalitu
Tvoj nazor ma vobec nezaujima, ani to, ci sa niekomu moje prispevky pacia, alebo nie.
Ina, kde som v tejto teme zas akoze utocila na muzov? Tym, ze som otocila autorovu otazku som, len poukazala na to, ze je to jeho volba byt s takouto zenou, tak, co sa nad tym rozhorcuje aka je? V podobnom duchu tu napisali viaceri.
Pozri, ze ty mas problem a vzdy sa najdes v mojich prispevkoch znamena, len to, ze ty mas problem a ja som tvojim zrkadlom. Tak si svoje problemy laskavo vyries a prestan ma prenasledovat. Inak ty si o co lepsi? Ved ty tu zenam, nie iba mne, nadavas do p*č a ze maju drzat hubu, lebo tvoje uska nechcu pocut pravdu. Neviem v akej bubline ty zijes, ze ludia budu robit, hovorit, pisat, len to, co sa tebe paci :)) sa zobud prosim ta.
Inak ja mam muzov rada, ale muzov a nie zakomplexovanych slabochov. To, ze si druha skupina nie je moj problem, ale tvoj.
na tomto fore som si vsimla ze muzi co tu diskutuju si vsetko otacaju vo svoj prospech vzdy ale vobec sa na seba nevedia pozriet kritickym okom...
Som citlivý na ľudskú hlúposť Fantasyi. Ty si jej prototyp.
Nakopruj si,co chces. Nechci, aby som nakopirovala tvoje steky a urazky.
Strasne si na svoje muzstvo citlivucky, asi impotent, ze? :))
Fantasyi nakopírujem tu tvojich 20 posledných štekov a v 20tich bude útok na chlapov. Pi*a bež sa radšej hanbiť do kúta, lebo ty si chorá osoba. Tebe musel nejaký chlap poriadne poorať dušičku tak sa s tým už láskavo vyrovnaj a neútoč na všetkých mužov.
messje to napisala spravne je aj chyba pana autora ze za nou lozi ....takze chyba neni len v nej... ona to povedala otvorene aka ja....netaji sa tym