co ma asi v hlave?

Príspevok v téme: co ma asi v hlave?
Nevzdávaj sa

vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore

mersia

Tak tato dievcina si len tak poriadny vztah nenajde, lebo kazdy ju bude brat tak ako do teraz, ze je prelietava a ma rada viac muzov. Nie je to vobec pekne, to sa nepatri aby sa zena takto spraval a uz duplom nie 23-rocna. Kazdy z nas bol v puberte alebo v nizsom veku prelietavy ale casom sa skludnil. No mne to nepride normalne na jej vek. Ale tak ked jej to takto vyhovuje, nech sa tak chova aj nadalej ale dobre nedopadne. Aby sa jej to raz nevratilo, ze ked sa ona poriadne zalubi, tak aby ju nenechal chlap kvoli inej. Alebo ju nikto nebude chciet, lebo ju kazdy odskusal

terestian

...spamataj sa chlape a zabudni na nu...mal som nieco podobne...znici ta taky typ stetky...su to nesebavedome truby co si chcu len cez kundu dokazovat nieco...s takou stastny nebudes nikdy...pocujes ...nikdy! vyberaj srdcom nie ocami...a nieze sa budes kurvit tiez...nacuvaj zenam pri dialogu...intuicia ti napovie....ak sa s nou spustis...padnes na dno...

kafe

nuž, dievča si užíva, baví ju to a nerieši. Furt sa má s kým "zabávať". Keď ju takýto druh zábavy omrzí, bude sa baviť inak. Možno v dlhšom vzťahu, možno s deculom čo sa prihodí a možno ju to neomrzí do konca života. Veď ty sa koniec koncov "bavíš" rovnako a je ti jedno s kým.

Messje

Ahoj Mesacny princ
No ja neviem,ale mne osobne by vadilo,keby som vedela,ze predo mnou bola ina ,potom ja a po mne ina a zase ja.
Pokiaľ tam nie su city a ide doslova len o ten sex,tak potom mmm,ale aj tak by mi to vadilo.Lebo aj ked ide len o ten sex,da sa to robit len s tym istym clovekom.

anjelik *

No predpokladám, že správna odpoveď na tvoju otázku by mala byť, že nič. :o) Tým sám seba uistíš, že ona je štetka a ty si lietadlo, so zmyslom pre správne činy a skutky.
Čo má v hlave? Túžbu sa zabávať a prejavovať dominantne cez sexualitu, pohrávať sa s druhými a neriešiť, či to niekoho raní alebo nie. Ale ty si pristúpil na jej hru, tak ty posledný máš dôvod sa pýtať. Pretože, ak by ti to nevyhovovalo, nepriťahovalo ťa to, tá zdanlivá bezstarostnosť v nej, tak sa k nej ani len nepriblížiš a nie že s ňou prášiš hlava nehlava. :o)

Mesačný princ

a_dr1a a Messje - naozaj si toto myslíte? :O

Tak potom by som si to mal aj ja rovno hodiť a nemám v hlave ani tú 60tku :D

Messje

Ja ti odpoviem otázkou
Co ma v hlave muz,ktoremu to nevadi co ta zena robi,skoci na nu hned po tom ako na nu lahol iny,dalsi a dalsi,,, a potom sa pyta,co ma ona v hlave?