vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore
co ma asi v hlave?
Mesacny. U nej alkohol nie je primarny problem. Mozno sekundarny no nie primarny
Mesacny princ
A odpoviem ti na otazku,prepac,zabudla som...
Neda sa byt kamarát v takom vztahu,ked jeden z tych dvoch citi nieco viac ako len kamararstvo.Je to podla mna len o obete ako byt s tym clovekom.Byt zalubeny,nieco citit,a akceptovat len kamaratstvo je o obetovani sa,ale aj trapeni.
ono zalezi aj co jej stalo (ak sa jej stalo) a do akej mieru ju to zasiahlo. ale aj ako dlho trva taketo spravanie. chapes do akej miery je to prehlbene. to sa neda takto. hovno vieme o nich :-)
:-) no nie. ono to bola z mojej strany len taka poznamka pre lepsiu orientaciu. ale v zasade ten priklad nie je celkom dobry lebo ak sa bavime uz o alkoholizme tak tam je aj ta zavislost organizmu, respektive uz prevazuje zavislost organizmu neskor uz uplne. zavislost tela ktore si vyzaduje alkohol, inak mu je zle (mimochodom videl si uz alkoholicky abstak ?).
ano povedzme ze za jej spravanim moze byt akasi zavislost. ale nemusi. vhodne pomenovania by mohli byt aj "tápanie", hladanie, zmätok. podla popisu aky dava autor.
Nebudem nikdy zle ospravedlnovat,da sa to,pokial tomu cloveku naozaj nema kto pomoct.Tu ale uz bolo vysvetlene ze zakladatel pri nej stal ,snazil sa...ona pokracuje dalej.
To sa dam radsej na ten alkohol,akoby som mala prist raz s niekym,do restauracie na veceru,s clovekom,ktory vedie pekny slusny zivot a proste ma pozve,chce so mnou stravit pekny vecer a...ten,co nam donesie jedlo ma pozna,lebo ma mal,aj ten,co mi zobral kabat na vesiak,aj ten co mi to jedlo uvaril,aj ten,co sedi s kamaratom pri stole a nevie,ze aj jeho kamarat...Mozno som to trosku zvelicila,ale...radsej budem pit ten alkohol
vankus - mám otázku...čo ak je ten môj príklad s alkoholizmom správny? Si teraz predstav, že sa jej vrátia spomienky, nejaké zlé pocity...musí si dopriať ďalšiu dávku endorfínov, aby zabudla... A rieši to cez svoju sexualitu.
Myslíš si, že zakladateľ môže byť s danou osobou kamarát? Že by niekto bol vôbec toho schopný?
ad alkoholici. ten priklad s alkoholizmom by som na tvojom mieste mozno vynechal. totiz neskor ked uz je organizmus na alkohole zavisly tak alkoholik pije tak ako fetak fetuje pretoze mu je velmi zle ked nema svoju davku :-) on uz vtedy ani nezaha nejake dusevne trapenie, on uz v podstate "musi", jeho telo musi inak mu je sakra zle.
to uz je stadium zavislosti organizmu. ale to co by mohla prezivat ta baba to je trosku ine, ina zavislost. nieco ako ked mas v sebe dieru ktoru chces zaplnit ale nevies ako, respektive hladas vypln kdesi vonku. v skutocnosti si ju musis zaplnit sam. to je ta sebaakceptacia, sebalaska, sebaprijatie uzko späté so sebauctou. v tomto je ta podobnost so zavislostou. plus je v tom falosna utecha, útek pred realitou. cize = nech si tam da falosnu vylpn aku chce, alebo nejaku narychlo pozliepanu tvariacu sa realne, ta diera jej tam ostava = cize trpi. a tento mechanizmus si zrejme neuvedomuje, ako to uz u tychto ludi byva. to je to co nevie.
ale stale musim opakovat ze kto vie ako to je. mozme teoretizovat ked uz sme sa zacyklili v tejto diskusii, napokon drzime sa temy, ale opakujem, kto vie... :-)
no stale o nej uvazujeme len v hypotetickej rovine :-)
mozno sa "len" zabava alebo co ja viem co.
ale keby... tak ona vie ze trpi len nevie ze to nenapravi tym ako sa chova. to je to co nevie. nevie co s tym vsetkym, nevie ani asi preco to tak je. aj to je mozne. ze nevidi tu suvislost, alebo nie tak uplne jasne.
jasne nemala sa to ako naucit. cize ano ked ju vypustis do "normalneho" sveta vztahov tak ona v nich nevie fungovat. no chcela by nejaky mat, nevie a prave preto trpí. mozno neplace kazdy den do vankusa, ale rozhodne ju to nenaplna a neuspokojuje. je to len falosna nahrada, falosna hra, chore divadielko pred sebou samou. nieco ako ked si ten so zlomenou nohou povie ze hura konecne chodi. no nechodi, len sa pokusa chodit.