co ma asi v hlave?

Príspevok v téme: co ma asi v hlave?
Nevzdávaj sa

vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore

Mesačný princ

vankus - hej je to v podstate závislosť.

Ale ono je to ako s niekým, kto je dlho vo väzení. Ak ho pustia tak nemá veľmi na výber...Videl si Vykúpenie z väznice Shawshank aj tam prepustili väzňa, ktorý bol vo väzení dlhodobo a nezvládol žiť iný život...

je to niečo podobné.

Prečo sa alkoholici tak ťažko vzdávajú alkoholu?

Ono je to presne také, ako keby si sa mal dobre a odrazu ťa niekto z toho prostredia vezme a dá do nehostinného, kde je ti zle. Hej ,,ona trpí,, ale neuvedomuje si, že trpí!

Mesačný princ

vankus - nikdy nepíšem k téme o ktorej by som niečo nevedel. nezvyknem radiť ak danú situáciu nepoznám alebo som ju sám neprežil :)

vankus

Mesacny v pohode chapem ta. ale AK je to tak ako sa dohadujeme tak jej naozaj nie je lepsie. to je to iste ako keby si pvoedal ze kto zahana utrpenie alkoholom a postupne si na neho vytvara návyk tak je mu lepsie. lepsie v tom alkoholickom opojeni. no nie je. to je zmatenost, utek z reality, ale predovsetkym sebaklam. je to ako povedat ze ten kto ma zlomenu nohu a nejak volajak chodi, pokusa sa chodit je mu dobre kedze dokaze chodit respektive sa nejak presuvat po vlastnych. no nie je mu dobre on len skusa chodit ale je to nemotorne, bolestive, skodlive, az nebezpecne. on potrebuje vyliecit nohu aby normalne chodil.

Mesačný princ

vankus - nepochopil si, ale najskôr som to zle napísal. Tak sa ospravedlňujem.

Jasné, že trpí ale je jej lepšie tam kde je a kde to pozná. Kde si môže navodiť príjemné pocity, privolať eufóriu a navodiť zdanlivý pocit šťastia, ako niekde, kde to možné nie je a nevie to v tom svete.

vankus

Mesacny 27.02.2017 18:42:54

prepac ale s tymto suhlasit nemozem. ak mas s tym nejake podobne skusenosti mylis sa. a ak nemas skusenosti, co je ten lepsi pripad, tak vyslovene teoretizujes. ver tomu ze AK je pricinou jej spravania povedzme nieco podobne ako to co opisala adria tak to co nazyvas stastim je zasterka, útek, prejavy nevyrovnanosti, nizkej sebaucty, neschopnost mat normalny vztah. cize v preklade trpí.

Mesačný princ

vankus - pre ňu nie je ten pocit zdanlivý, pre ňu je to ,,jej život,, Ona tým všetkým žije. Je to ako keby si pil celý život kávu bez mlieka a bez cukru a teraz si dáš s mliekom a cukrom.

Mesačný princ

Messje naozaj si myslíš, že človek dokáže byť s niekým podobným kamarát?

Tobôž ak ide o ženu...hm..

Inak dobre si to napísala, mala by si zvoliť svoju cestu, ale čo sa stane ak ostane kamarátom napriek tomu, že ju ľúbi a nedokáže sa odstrihnúť?

Videla oba svety...aj ten jej a aj ten jeho. Ale človek, ktorý si na niečo zvykol, niečo pozná a ktorý nepozná nič iné sa toho nového bojí. preto si myslím, že bude napriek všetkému voliť tú cestu a ten život, ktorý pozná. Ľudia neradi riskujú a zo všetkého nového či odlišného majú strach.

Niektorým ľuďom človek pomôcť nedokáže ak pomoc odmietajú. pre nich to pomoc totiž nie je. Pre nich je to niečo neznáme z čoho majú strach a necítia sa vo svojej koži. Boli by blbí ak by si vedome ubližovali a zotrvávali v niečom takom, ako je ten ,,jeho,, svet.

Ona môže mať každý deň aj 2 - 3 sexuálnych partnerov, môže piť, brať drogy a stále to bude jej svet. jej svet v ktorom je doma, ktorý jej pomáha a ten v ktorom je kráľovnou. Vonku je len jeden človek, ktorý ju čaká a ukazuje jej svet neovládateľných pocitov, v ktorom je nikým...

Ja si myslím, že to je nejak takto...

Mal by jej dať možnosť výberu, ale vybrať si musí sama. No nikdy si nezvolí možnosť odísť z jej sveta, pretože jej ten svet prináša šťastie a dáva moc.

Radil by som ti na ňu zabudnúť. No daj jej na výber.

Kamarátstvo je záväzok a mala by aj v ňom existovať dôvera, porozumenie, pochopenie či tolerancia...
podľa mňa to nie je možné

vankus

Mesacny pises "jej to prináša pocit šťastia a uspokojenia"

Uz len kvoli tomu aby autor nebol este zmatenejsi z jej spravania by bolo dobre uviest na pravu mieru ze keby teoreticky boli za jej spravanim nejake zle zazitky tak "jej taketo spravanie prinasa LEN ZDANLIVY pocit stastia a uspokojenia". Preto som sa aj adrii pytal ze co tym mysli ze ta baba netrpi ked predpoklada ze si presla niecim zlym. Niekde ti adria pisala ze ma s tymto nejake skusenosti, ci priame ci sprostredkovane, neviem to je fuk, mozno ma. Ja mam tiez mozno nie presne take ale vselijake osobne aj sprostredkovane a preto som prekvapeny z tych zaverov :-) lebo viem ze taki ludia v podstate trpia hoci sa to tak druhym javit nemusi. V podstate maju rozdrbanu psychiku a toto su len symptomy.

Messje

Vankus
Ano,mate pravdu,ale...ked sa ju snazil priviest na tu lepsiu cestu,zobral ju prec odtial,kde bola,dal jej pomocnu ruku ako to nazval...Mal by ju teda nechat a neriesit s nou este aj sex.Ved na jednej strane ju odtial vyvedie a na druhej ju v tom podporuje a udrziava lebo skoci ked sa ozve.Tak ako ti ostatni muzi.Ked jej chce pomoct,nemal by to robit.Mal by jej povedat ci naznacit,ak chces zit takyto zivot a striedat to,ok,ale nie so mnou.My budeme kamaráti ale o tvojich skokoch mi hovorit nemusis.
To je ako ked ti poviem,ze ten chlieb je plesnivy,nemala by si ho jest,ale ked mi ho nakrajas,tak ho s tebou budem jest.