vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore
co ma asi v hlave?
mam pocit ze si to asi spravne vystihol
Ty si tu uz mal temu vsak? O tom ako si spolu rozumiete v sexe, ale nic viac. Problem je, ze chlap ak si dobre zasusti, chce tu zenu vlastnit a mat, len pre seba. Ona je slobodna a nesputana. Bud ju chces vlastnit a tym znicis celu jej osobnost, alebo ju budes milovat taku aka je, ved preto ju milujes, ze je taka nesputana. Prave preto, ze citi, ze ju sputavas, od teba uteka. Ak chces nieco pevne, zial budes si musiet najst iny typ zeny.
k tej vynimocnosti mam pocit ze som vynimocny kebyze niesom nerozjide sa sama bez toho aby som to ziadal s 2 chlapmi ( toto ked si precitam tak mi to pride totalne prijebane :D ) kvoli mne a predtym bola este horsia ja som jej dost podal pomocnu ruku a ukazal jej vela veci ale konkretne za toto od nej nemusim dostat to uznanie o to mi neslo. Preco stale ked sa nieco medzi nami akoze zle stalo a sme sa nebavili preco to sakra stale skoncilo v tom istom kolobehu? ved ja som sa ani nejak nesnazil. Tak to co je ked som povedal okey cau uz sa neuvidime mi za 3 minuty zvoni telefon so stylom pockaj ma idem za tebu podme niekde co ked si dam dokopy s recami aj ty mi budes chybat ale neozvem sa ti vo mne vyvolava asi este horsi pocit ako keby mi pre nic za nic ponadavala a poslala do teplych krajin :D
"ahoj idem ja prec uz sa neuvidime ale budes mi chybat a dostal som odpoved no budes mi aj ty chybat"
Akú odpoveď si očakával od nej? Nie od nás.
A nemusí mať ten istý názor, čo sa týka strávených spoločných chvíľ. Pre teba je to úžasné a dokonalé, pre ňu možno nie.
Či k tebe niečo cíti? Zaiste. Len či je to, čo si predstavuješ.
Ak je slečna pekná a sexy a veselá a s akým, takým prehľadom o tom, čo sa druhým, a najmä mužom, páči, naozaj nemá dôvod zostávať s tebou. Len preto, že tebe je s ňou dobre, nemusí to platiť aj naopak...skôr má ona v sebe dar cítiť sa dobre s každým druhým. Aby zostala s tebou..čo si pôvodne tvrdil, že nechceš, musel by si pre ňu byť výnimočný. Zmier sa s tým, že nie si..si len jeden z mnohých..takže hľadaj inde. pri nej ti možno hrozí v lepšom prípade ešte nejaký ten sex a príjemný pokec..ale ona tvojou, s vysokou mierou pravdepodobnosti, nikdy nebude. Lebo keby áno..už ju vedieš pred oltár a nevypisuješ sem. :o)
Lenze ked sa dokazete smiat a komunikovat ako pises,tak jak to,ze ona zrazu prepne ako na semafore a ide s inym?To tak potom sa vie bavit aj s tym a vlastne si uziva pestry zivot
ocakaval som odpoved typu to sa ti zda ze si rozumiete ona to tak nevidi alebo ze ona ta len skusa alebo ze hlada nieco ine alebo vyvsetlenie tohoto ocividne a to viem urcite nieco ku mne citi ale zaroven nedokaze odolat? alebo co preco :D a je to jeden z tych typov dievcat co dostava attacky doslova kazdy jeden den co je vlastne paradox krasna ale vecne nestastna?
hej ja viem.. a co mam robit ked to tak je proste som dopleteny inak by som tu nepisal a vpodstate som si nepytal radu ja som chcel vediet co moze mat v hlave pretoze mam pocit ze aj ked vztahy su zlozita a zvlastna zalezitost toto sa vymyka normalu a je to chore
Fascinujúce sledovať ako, na jednej strane tvrdíš, že sa nechceš zmieriť s tým, že sa máš vykašľať na babu, s ktorou si rozumieš. No jedným dychom ju taktiež nazveš kurvou.
A akú odpoveď si očakával?
messje myslel som tym to ze po roku dokazeme spolu nazivo komunikovat vkuse vkuse ze sa nam nezatvoria usta, ze dokazeme sa zobrat a ist hocikde hocikedy a je to fajn pretoze neni frajerina spolu komunikovat s niekym koho poznas 2 mesiace ale je frajerina s niekym komunikovat po takej dobe kazdy den a tak aby tie debaty aj za nieco staly preto som toto tu napisal pretoze tam vidim tu kvalitu a nie v posteli kde je samozrejme tiez ... bohuzial
a nie niesom stastny lebo som dospel do momentu ze okey asi by som to chcel skusit normalne no doslo mi ze ona taka asi nie je na co som povedal okey ahoj idem ja prec uz sa neuvidime ale budes mi chybat a dostal som odpoved no budes mi aj ty chybat ale neozvem sa ti ja pretoze by som si tym nasrala do huby tak co kurva ja vas chapem vsetkym ale nepride mi fer ze sa mam zmierit s tym ze sa mam vykaslat na holku s ktorou si rozumiem + po tom co sa takto vyjadrila kebyze mi povie ze som enschopny kokot a nemam ju kontaktovat okey ale takto mi to nepride fer