Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma asi v hlave?

Príspevok v téme: co ma asi v hlave?
Nevzdávaj sa

vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore

Mesačný princ

Poznal som takú ženu a bol som presne ako ty. No zistil som, že jej hra sa hrá ťažko a že ja ju nechcem hrať. Nejako sa mi nepáčila.
Mala vtedy už jedno dieťa, začala spávať so ženatým a čo sa nestalo. Momentálne je tehotná a ženáčik sa vrátil späť k manželke.

Každý si ide svojou cestou.

Mesačný princ

Ako ti tu napísala Andelíček * :)

Ty hráš jej hru a preto si môžeš len sám sypať popol na hlavu.

Ty si sa rozhodol. Stavím sa, že keby teraz za tebou prišla, tak budeš hrať opäť. Je to ako droga.

No jedno ti napíšem bez ohľadu na to či hráš, alebo nie. Zahral si tú hru zle a prehral si. Vieš prečo? Aj keby sa už s nikým nevyspala a bola by do konca života s tebou, tak si ťa nikdy nebude môcť vážiť. Pretože si sa zachoval ako ktokoľvek iný v jej živote, ako tie zástupy chlapov, ktoré ona manipulovala.

ale tak, uvidíš

a_dr1a

Chlapce chlapce)) Vsak sme ti to tu temer vsetci dokola pisali. Varovali ta co bude nasledovat. Ona nesklamala :D Ty hej

Ale tak mozno potrebujes pri nej donekonecna padat na hubu. Maj sa vacsmi rad a vaz si sam seba

Nevzdávaj sa

no ze sme sa vlastne ako keby dali dokopy spat dokonca naplanovali aj nejake veci aaa potom sa akoze zrazu rozisla a par dni na to si poriesila mojho kamosa (nie nejakeho extra dobreho) vyspala sa s nim ja s nou ten isty den aj ked som o tom vedel - som sam zo seba znechuteny - no aaa vlastneee nejaka odmlka potom stretko ona hotova zo mna na prvy pohlad hned aa potom to ze ma nechce uz vlastne vidiet a ze konecne nasla to co chcela (jeho) wtf :D jak som si to teraz spatne cital som totalny kkt a toto uz vzivote nemozem dopustit a nechcem zazit

Messje

Maj hrdost chlape a nedaj sa zneuzivat a hrat s tvojimi citmi.Ved taketo nieco sa tu pise vacsinou zenam.
Stoj si za svojim.Ked chce spolocnost na volne chvile,sex,kavicky,nech ide tam,kam isla ked odchádzala od teba naposledy.
Ani chlap by nemal stratit hrdost.
Prajem ti vsetko dobre.Rozhliadni sa okolo seba a uvidis,ze nie je jedina zijuca zena na svete.

Nevzdávaj sa

no takze zase sme sa strelti 2 dni po sebe kolobeh to bol klasicky ako stale doslo ako keby sme spolu chodili :D s tym ze dnes povedala ze ma vecer program na co som uz fakt povedal ze konec a uz je teda definitnvy mam normlane strach z toho sa s nou este niekedy stretnut kedze tieto veci su mimo mojho chapania ta otazka ohladom rodiny rodina je vpohode nechcem ist do veci mimo chcem dodrzat iste sukromie a samozrejme dakujem necakal som taku horlivu diskusiu som z toho celkovo totalne dojebany co uz

Kycera

Aká vybraná spoločnosť sa tu zišla!!! : ) Takto nejako si predstavujem diskusiu. Dá sa to, ak sa zídu ľudia na úrovni, pohodoví, inteligentní, slušní, tolerantní,... Snažiac sa o vzájomné pochopenie a rešpekt. Tak nech vám to píše takto aj naďalej, dobre sa to číta!!! : )