vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore
co ma asi v hlave?
prepáč, neprečítala som si tvoj ďalší príspevok...priebežne som si čítala túto diskusiu, v podstate to bolo o tom, že viem čo by som mal urobiť, ale neviem či chcem...no zrejme ju má naozaj rád, snaží sa ju pochopiť, ale už asi prišiel na to, že nie je pre neho...niekedy nie je ľahké sa odstrihnúť
Ale v konecnom dosledku na pricinach jej spravania aj tak nezalezi.
Messje - kľudne môže byť zneužívaná a aj utrápená a týmto všetkým to maskuje, pretože jej to prináša pocit šťastia a uspokojenia a popri tom si to všetko užíva tak, ako sa dá a tak dlho, ako sa dá, len aby jej spomienky opäť tento radostný stav neprerušili na ten, ktorý sa snaží už nikdy nepocítiť.
Messje tiez si nechavam otvorene dvierka. jedna vec je ze mozno bola zneuzivana a autor o tom vediet nemusi. druha vec je ze proste sa zahrava. vela ludi sa zahrava. autor sice pise ze nieco zle prezila, no nie take ako pise adria. ale otazka je co on povazuje za "zle". kazdy to hodnoti subjektivne. ovsem chapem podozrenie adrii pretoze to ako sa ta baba sprava moze naznacovat aj nizku sebauctu, respektive aky vztah ma k sebe taky ma k druhym, cize pekne rozdrbany. ale kto vie.. mozno este zainteresovany k tomu cosi napise.
Ja som to pochopila ze jej dal slobodu ze si moze robit co chce a s kym chce,ale...ked za nim pride,ozve sa,tak bude cely rad a zas skoncia pri intimnostiach.Aj ked...tu by som to skor nazvala inak.
Neverím ze bola zneuzivana,proste si to len užíva lebo si je vedoma ako ju vsetci chcu.
emera ak to bolo mne tak hej ale aj v tejto diskusii este pouzil vyrazy ako mal by som. okrem toho samotna myslienka temy ze "co ma v hlave" mne zas naznacuje ze je tam nejake spekulovanie, este nie je pevne rozhodnuty. hoci to aj povie alebo napise este vzdy sa k nej moze skusit niekedy vratit. tie emocie mozu kolisat, dnes tak zajtra uz inak. takze niekedy je dobre cloveku pripomenut ze nerob to. len niekedy sa to da robit aj opacne, ze sarkazmom.
Ja som to pochopila tak, že jej povedal, že ju má rád a dal jej slobodu, lebo on nie je na také veci ...
Otazka pre Adr1u
Samozrejme som sarkasticky voci autorovi temy a suhlasim s tym co pises. Ale zaujimalo by ma preco si myslis ze ta baba netrpi ? To je mozno kvazi off topic otazka ale pisala si ze sa zabava a ze netrpi hoci popritom pises ze mozno prezila tazke traumy. Podla autora temy asi aj hej. Len ma tak napadlo preco si myslis ze ona sama nie je vlastne utrapena. To len tak medzi nami dievcatami...
:)
pokracuj v jej zachranovani nech ta to stoji cokolvek, cas energiu peniaze nervy.
Pytal si sa...co ma asi v hlave
Odpovede mas,ale pride mi velmi detinske ze ju zastavas nech cokolvek ona robi.Pride mi ze si velmi naivný az zaslepeny a ona to zneužíva.