Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ma asi v hlave?

Príspevok v téme: co ma asi v hlave?
Nevzdávaj sa

vysetlite mi niekto asi najlepsie zena :D co ma dievca v hlave v 23 rokoch, s ktorym uz asi rok mam velmi blizky vztah ktory obnasal to ze mala priatelia podviedla ho dala sa do vztahu so mnou, rozisla sa mala priatelia podviedla ho dala do vztahu so mnou uz na cca pol rok aj ked nie taky uplne ten oficialny vztah potom povie ze konec 3 dni na to ide s niekym inym niekde na druhy den sa stretnes ze co kurva :D stravite spolu cely den ukoneceny sexom na druhy den oznami ze ona chce byt vlastne s nim :D :D :D neziadam radu ako ju ziskat alebo co pytam sa co kurva moze mat v hlave :D pretoze vztahy su zlozite ale toto mi pride chore

Mesačný princ

emera222 - veľmi pekne si to napísala, len vieš, ak sa človek zamiluje, tak má obyčajne klapky na očiach pokiaľ sa niečo neudeje. Dopadlo by to na 98% tak, ako píšeš, ale ten človek to v danom okamihu nevidí. Musí si to prežiť, inak nepochopí.

emera222

a to už nehovorím, že mať s ňou deti a spoľahnúť sa na ňu...no neviem...namiesto užívania si spoločného času, radosti a spokojnosti ju možno bude navštevovať v liečebnom ústave a stiahne so sebou aj jeho, ale keď by sa chcel hrať na samaritána...a možno som dnes len trochu negatívna :)

emera222

Podľa môjho skromného názoru si začať vážnejší vzťah s babou, ktorá drogovala, pila, je promiskuitná a pravdepodobne aj psychicky labilná je fakt riziko. Nehovorím, že nemôže človek začať piť počas vzťahu a trebárs hrať na automatoch, drogovať, ale tu je určite väčšie riziko, že by sa v nejakej zložitejšej stresovej situácii k tomu znova vrátila...

Mesačný princ

vankus - opäť súhlasím s tým čo si napísal. A strach som myslím spomínal v niektorom príspevku. Keďže nepíšem len tak do vetra, tak ti môžem s kľudným svedomím napísať aj to, že určite premýšľa a rozhodne by sa okamžite vrátil :)

Len bude musieť popremýšľať...je to celkom zložité a tak jednoduché. Pre niekoho kto neprežil nepochopiteľné.

hej, treba popremýšľať v prvom rade čo je dobré pre zakladateľa. Až keď bude v poriadku on, tak sa môže pokúsiť niekomu pomôcť. Ak pristane na jej hru, a nemá dostatok síl, tak sa ocitne v tom spomínanom ,,bahne,, ktoré ho môže pohltiť. A tu už bolo napísané, tak jeho bolesť z toho ako mu tá osoba ublíži nakoniec aktivuje pud sebazáchova a ukončí to sám.

Veď ktorý človek si nechá vedome ubližovať?

vankus

pre zakladatela temy.
neviem ci to tu bolo spomenute ale slovo strach som tu tusim nepostrehol. no kazdopadne strach zo vztahov. laska a blizkost su velkym rizikom, clovek riskuje neistotu, zranitelnost. laska a blizkost alebo zaujem o druheho vyzaduju totiz od cloveka uprimnost, spontannost, doveru, zodpovednost, akceptovanie seba a i druheho, ale aj ochotu podstupit bolest a odmietnutie, aspon ako potencialne riziko. ona moze mat strach. kto vie preco fetovala. vies to ty ?

ja na tvojom mieste by som si s takou ani nezacal ale ak by ma to k nej lakalo tak by som popremyslal co chcem a ci mi to za to stoji. nie vazne lebo mam pocit ze este stale vahas. myslim ze za priaznivych okolnosti by si ta vedela zas opantat.

Nevzdávaj sa

v minulosti to boli drogy, z ktorych sa dostala vlastnou volou, ale ja sam si niesom isty ci to je tak hlboko v nej zasiate ale asi to s tym ma nieco spolocne a ked to namiesas s kokteilom krasy a pozitivizmu tak z toho je asi presne toto :D