vysoký tlak

netreba

Už si pripadám ako hypochonder, na infekčnom všetko OK, žiadne akútne ani prekonané infekcie...mierne odchylky len v diferenciáli a v pečeňových testoch. Obvodný sa k tomu vyjadril, že to nemusí ešte nič znamenať, a že mi ostáva už len pouvažovať nad zmenou životosprávy (ma normálne urazil :))...neviem ako som sa zatvárila, lebo hneď potom mi odporúčal skúsiť aj alternatívu, s ktorou má dobré skúsenosti. Inak nakoniec u endokrinologičky som mala vysoký kortizol, tak pojdem ešte na ďalšie vyš.. Dúfam, že už to bude len lepšie.

netreba

Kýčera, myslím, že to nebude treba, stalo sa mi totiž niečo, čo sa racionálne nedá vysvetliť. Je to už len otázkou času a bude aj diagnóza. Potom napíšem viac.

ywet

na znizenie tlaku je dobry prasok yacon, treba brat dlhodobo ale zabera dostat kupit v zdravich obchodoch alebo na nete

Kycera

Netreba,
ahoj! Už dlhšie beháš po lekároch bez výsledku, čo keby si vyskúšala dať sa diagnostikovať v nejakom alternatívnom centre? Potom by si mohla naviesť lekára na dg.

netreba

Vysledky z infekčného budem mať budúci týždeň, tak dúfam, že to všetko je následok len nejakej infekcie. Videla som na pár sekúnd priebežné výsledky a v nich som mala opäť zvýšené neutrofily, ale Dr.sa k tomu nechcela ešte nijako vyjadriť.