vysoký tlak

netreba

Ani u mňa to ešte nie je OK, čakám už od augusta na endokrinol. vyš., ale aspoň už mám termín. Najnovšie sa obvodnému nepáči moja srdcová činnosť, tlak ani tep, tak mám zatiaľ na tú dobu, kým sa nezistí príčina predpísané podobne ako Iren betablokátory.
Odvtedy mi však pribudli na krku ďalšie a väčšie nebolestivé uzliny, o tých zatiaľ nevie, počkám ako sa k tomu celému vyjadrí endokrinologička.

netreba

Iren, keby si bola z BA alebo okolia, tak ti viem jedného vraj dobrého endokrinológa poradiť, objedná ťa do 2 týždňov za 10€ poplatok.
Ako zatiaľ znášaš lieky na tlak? Necítiš sa po nich oťapená?

Kycera

Iren,
ahoj! Dlho som tu nebola, ale na Teba som nezabudla. U mňa je všetko v normále, len mám veľa práce a som unavená. Zdá sa, že tam hore máš neželanú protekciu, ak si takto skúšaná. Ty sa však nesmieť vzdávať. Mala by si zobrať svoje zdravie do svojich rúk a začať konať, lebo...
Mrzí ma, že Ti neviem nejako konkrétne pomôcť, tak Ti ODPORÚČAM, vrelo odporúčam aspoň nejaké alternatívy :

1. Mgr. Luba Albertová,
2. Alter Med - ambulancia takéhoto typu,
3. Centrum TČM MUDr. Borisa Subotiča,
4. Ajurvéda,
5. liečiteľka Laura,
6. ÚPKM Blava,
7. NEDÚ Ľubochňa

Potrebuješ poriadne preklepnúť svoj zdravotný stav a nájsť príčinu svojich ťažkostí. Poznám babu, kt. dlhé roky trpela psoriázou, nič jej nepomáhalo, až v ajurvédskom centre jej odporučili vyhýbať sa mliečnym výrobkom a po pár týždňov po psoriáze nebolo ani stopy. Tak Ti prajem veľa síl pri zdolávaní týchto skúšok a nech z nich vyjdeš ako víťaz. Som tu pre Teba a želám skoré uzdravenie. : )

Marosko-n

S tými diagnozami vyzeráte hrozne zanedbano.
Ľudia čo pijú BLV-GGW liečivú vodu pravidelne , také problémy nemajú. Vysoký tlak sa spraví ale si očistite Telo, zbavte sa otravy !

Iren1

Netreba súhlasím s tebou - chcelo by to dobrého endo. ale je vôbec taký na SK ? Skúsenosť mám takú, že laborka je v norme, teda podľa tabulky, tak sa viac nerieši a nič nie je zo š.ž. teda ani padanie vlasov , priberanie ,spánok, tlak a iné.
Zmenila mi lieky miesto euthyroxu na hormon, ktorý ale poisťovňa neprepláca a ani nikde ho nie je dostať a ani na objednávku.
Na tlak som dostala Bisoprolol,lebo okrem tlaku mám vysoký tep.

netreba

Iren, aké lieky ti boli predpísané na zvýšený TK? Niektoré totiž môžu zhoršovať psoriázu. Chcelo by to aj dobrého endokrinológa, ktorý sa zameria a myslí pri diagnostike aj na iné endokrinologické poruchy- Connov syndróm, feochromocytóm...

Iren1

Po dlhšej dobe sa ozývam.
Takže bola som na holter,tlak aj tep vysoký nasadené lieky.
K tomu,že cysty sa stratia neverím,nakoľko mi po piatich rokov mierne narástli ,teda nezmizli,ale naopak.
Ďalej bola mi diagnostikovaná psoriaza .
Kycera,ako sa ti darí?

vierka89

Ked myslíš že pestrec tak vyhod ho. Ale myslím že to veľké teplo posobí aj na tlak aj aj na tep-musíš piť,od 11-15-nie veľkom slnku, kup si vejár,alebo máteventilator doma.A pit kvoli teplu.Pečen sa regeneruje, cysty bývajú prechodné miznu, nič zvláštne taká štruktura.Vesele prazdniny-smiech pomáha

vierka89

Ked myslíš že pestrec tak vyhod ho. Ale myslím že to veľké teplo posobí aj na tlak aj aj na tep-musíš piť,od 11-15-nie veľkom slnku, kup si vejár,alebo máteventilator doma.A pit kvoli teplu.Pečen sa regeneruje, cysty bývajú prechodné miznu, nič zvláštne taká štruktura.Vesele prazdniny-smiech pomáha