klik: trochu mě zlobí, ale zároveň mě to i pobavilo, když "Ipsik" napsal toto: Ipsik 14.03.2017 11:15:45 -www.zdravie.sk.
Chápu to, že začíná podezírání, ale z mé strany je to čisté, to co píšu je pravda, nic jsem si nevymyslel, a nikoho zde neznám. Kdo je Johanson, Isheal nevím? A je mi to vlastně i jedno, stejně bych jen spekuloval, že se na mě zde útočilo, a nejsem jediný se ví. Takže ty spekulace nechme být, jsem gay, cítím tak, líbí se mi muži. Teď už to píšu otevřeně proto, protože se stala v mém myšlení a cítění ta změna, trvalo to dlouho, já si pamatuji že jsem jednou, a je to už více let řekl na adresu jistého muže (měl jsme něco více vypito) lichotku, on se usmál, asi si myslel své, a nechal to tak. Takže to pro ty, co by o mě pochybovali.
Jsem citlivější, umělecky více založený, ale vystupuji jako normální muž, a už "celebrita facebookova" se zde divila, jak může takto moudře a citlivě psát muž, ona to nevěděla, ale možná je to i proto, že jsem gay.
Náboženství má své plus, a mínus, něco dává, něco bere, a "Starozákonní bůh" v Bibli prostě mnoho věcí neodpouští, takže tomuto se já nedivím. Otázka je, kdo to bere vážně? pro mě je Bible metafora, množství metafor, ne zjevená pravda. Ale mohu ti říci, že jistou dobu jsme určité výčitky měl, už jen kvůli předkům a rodině, ale už je to pryč, já se už nebudu trýznit. Dnes už o tom otevřeně začínám mluvit, a to, že jsem to řekl dvěma kamarádů a rodině je veliký posun. Proto nemám důvod pociťovat jako jiní nějakou nenávist k tomu, kdo mě odsuzuje, prostě ho v tom nechám, buď to pochopí, nebo ne. Vždyť vůbec nevíme kdo to ten můj kritik vlastně je, jestli je opravdu takový fanatik, nebo jen tradicionalista, nebo manipulátor apod? Já nevím, já mám svědomí čité, to co píši je pravda, věř mi. Náboženství už asi bude více a více vlažnější, alespoň zde, v jiných zemích asi ne.