Ovocné kapsičky

mamita1

čo ti ja viem, asi do skla to dávajú nie? nevidela som ešte asi ani u jednej, že by mali nejaké špeciálne nádoby na to, ktoré by neboli sklenené a dali by sa ešte raz použiť, teda ak myslíš aby to bolo v takom mäkkom obale ako sú tie z obchodu. väčšinou si to dávajú do tých umelých zatvárateľných pohárikov

vevala

Ja neviem či také niečo existuje ale myslela som si, že by mohli také niečo robiť keď vidím koľko mamičiek si vyrába tieto ovocné pyré doma. V čom to potom nosia?

mamita1

hej, je to také strašne zavádzajúce, že keď človek vidí, že je niečo pre deti a malo by to obsahovať iba ovocie tak by si myslel, že to automaticky bude zdravé a hlavne tam nebude pridaný cukor ale niekedy to môže klamať. treba si hlavne tie obaly čítať lebo keby to kúpim už a prídem domov a potom si to všimnem tak ma asi porazí. lebo to už môžem potom rovno kúpiť nejakú čokoládu alebo čo

Lentilka4

@mamita1 No tak je to aj u mna, ze velakrat sa mi sem nepodari prist dlhsi cas. V tejto uponahlanej dobe je tazke vsetko stihat. Obcas by som bola rada keby mal den aspon 28 hodín. Inak co sa tyka tych kapsiciek, tak este som zatial nheladala take, v ktorych nieje pridany cukor, teraz ho davaju skoro vsade.

petrina

@mamita1 vobec by ma nenapadlo, ze by taketo kapsicky mohli obsahovat pridany cukor. ked som videla ze je to z ovocia, automaticky som si myslela ze su iba z cisteho ovocia a nie este s cukrom navyse. predsa je to pre deti, tak preto som si to myslela, ze tam ten cukor nedaju.

mamita1

ach no veď už sa mi sem ani nedarí toľko chodiť ako by som chcela a koľko som chodila kedysi, teraz riešim úplne iné veci, koľko krát aj po mesiaci sa sem dostanem ale teraz si dávam na tom záležať aby som sa sem dostala aj keď na tých 5 minút iba. to si inak aj ja hovorím keď čítam aj to čo tu vy píšete, že sa v tomto nemôžete na chlapov spoľahnúť, ja som za to vďačná. aj vlastne tieto ovocné kapsičky by som bola najradšej keby dávame bez pridaného cukru napríklad. lebo som minule len tak namatkovo chytila do ruky a hneď mi padli na to oči, že pridaný cukor neviem koľko percent tak som to už aj do poličky vrátila

petrina

@sachovanka tak vies, keby je to moja obvodna, tak to este nejak prezijem, ale ked ide o moje dieta, nechcem to nechat len tak
@vevalatak palec hore ze chces nieco take vyrabat doma, mne zavaranie a podobne veci moc nejdu a ani ma to nejak nebavi, nemam na to nervy :)

Lentilka4

@mamita1 Nevadi, to je v poriadku. Aj mne sa obcas stane ze ked sa ponahlam vela veci prehliadnem :D Tak to mas velku vyhodu ze mas pri sebe takehoto chlapa, vela zien ti ho podla mna teraz zavidi :D :D :D
@vevala Tiez som este nepocula o tom, ze by taketo obaly predavali :O :O To je nejaka novinka?

mamita1

myslíš takéto kapsičky? neviem o tom, že by také niečo predávali. keď si chceš doma urobiť tak jedine do skla a to nie je moc praktické :/ videla som, že niektoré baby si to dávali do nejakých silikónových obalov ale ja by som sa bála, že sa mi to vyleje do tašky alebo čo

vevala

Dievčatá prosím vás aj niektorá vyrábate takéto niečo doma? Kde by som zohnala také obaly, ktoré by sa dali zobrať hocikam von a dali by sa aj opakovane použiť?