Ovocné kapsičky

mamita1

slivca áno, to máš pravdu. už to nie je ako kedysi, že sa všetko len doma muselo chystať dopredu, zavárať a podobne. teraz už môže človek aj do obchodu zbehnúť na rýchlo a má vystarané. teraz je oveľa jednoduchšie stravovať sa zdravo a aj svoje deti tak učiť odmalička

sachovanka

Petrina tak to ti verim. Ja som tiez mala taku doktorku ale moju obvodacku a to bola tiez taka doktorka uz len na oko. Bola uz iba do poctu, sestricka jej musela vsetko hovorit co ma robit, kam poslat na vysetrenia, co napisat do papierov, proste vsetko. Po pol roku som od nej odisla lebo to nebolo mozne co vystrajala. S jednou pnkou som sa musela trikrat kvoli nej otocit, lebo mi tam trikrat vypisala nieco zle. Hladaj asi radsej novu, lebo prikrm to este nie je taka katastrofa ale ked prehliadne nieco vaznejsie tak to bude problem

petrina

@sachovanka ano je pediatricka. aj ked neviem, ci by uz radsej nemala ist do dochodku :/ bola to chyba ist ku nej, uz riesim inu pediatricku lebo sa bojim toho ze vyvedie nieco co ohrozi zivot mojho dietata :/

slivca

-mamita1- ja si musim tiez zaklopat, ze ked necham drobca s tatom tak si dava pozor na to co mu dava jest. uz aj ked sa mu nechce nic pripravovat tak my mame teraz podla mna uplne ine moznosti ako mali kedysi nasi rodicia alebo prarodicia :)

sachovanka

Petrina to je dost zvlastny nazor na doktorku. Ona je pediatricka? Lebo normalna doktorka ti povie, ze s prikrmom sa zacina cca od pol roka a to v akom mnozstve zalezi od toho kolko mlieka este mas ak kojis

petrina

@sachovanka no co ti poviem, to su tie dnesne mamicky, ze si neuvedomuju to, ze tomu dietatu viac skodia ako pomahaju :) pytala som sa nasej pediatricky len ma zaujima nazor aj inej, lebo ta nasa tvrdi, ze to ma v prvom rade matka vycitit, ci to je pre jej dieta uz vhodne alebo nie :) ta tvoja co odporuca, od akeho veku zacat s prikrmom?

sachovanka

Petrina to nemyslis vazne vsak? A tom, zelene banany by sa nemali jest lebo to skodi nepocula? Myslim, ze to tomu dietatu urobilo viac zle ako trocha viac fruktozy v banane. Ach zase sa mi raz zstavil rozum. Ja taketo extremy vobec neuznavam. A preco si sa nepytala vasej pediatricky?

mamita1

lentilka4 sorry, že som na teba takto zabudla, včera som sa strašne ponáhľala, som prišla len na skok sem tak som prečítala len rýchlo čo bolo nové, odpísala na posledné a šla :D a áno ja sa tiež snažím nejesť hlúposti, máš pravdu v tom, že dieťa si berie veľký príklad z toho čo vidí robiť rodičov. pokiaľ nemá súrodencov napríklad starších tak proste čerpá tie prvé roky základné návyky od nich. ja si ale musím práveže zaklopať, že moja polovička sa tiež v tomto veľmi snaží aj čo sa týka drobca aj jeho samého. že mu nie je jedno čo dá jemu ale ani sebe. on to má tiež tak nejako odmalička v sebe :) ale neviem či nie je iba taká výnimka :D

Lentilka4

@Kiara6 Mne to pride tak, podla toho co pises, ze sa iba vyhovara, predsa pripravit ranajky netrva zasa az tak dlho :) Co si mu teda napisala na ten zoznam ?
@mamita1 Toto je ta chyba, ze my zeny si dame na takychto veciach viac zalezat ako chlapi :D :D U vas je to tiez tak ze tvojmu chlapovi na tych ranajkach az tak nezalezi lebo vecne nestiha ? :D

mamita1

prepáč ale nevšimla som si alebo si to ešte nepísala ale koľko rokov má tvoj malý? a inak čo konkrétne si napísala drahému na ten zoznam? vieš ale aký sú chlapi, všetko len rýchlo rýchlo, oni majú pocit, že nemajú čas na nič