Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
Ja z toho robim vedu ako si pisala, lebo chcem pre svoje dieta fakt len to najlepsie, chcem aby malo dobru pestru stravu a hlavne zdravu. Aby sa normalne vyvijalo a malo na to dostatok zivin, na tom nevidim nic zle :)
Na vacsine tych kapsiciek to byva napisane, ze od akeho veku sa mozu tie konkretne davat tak si to staci tam precitat :) Ja som to tiez pred tym nevedela ale som tak zacala uz po takych veciach pokukovat. Ja som rozmyslala, ze by som sa aj s pediatrickou este poradila, spytala sa jej, ze co si o tom mysli. Nebude na mna pozerat ako na divnu? :/
ženy, a od koľkých rokov ste to svojím detičkám dávali ? môj ma čoskoro 2 a pol rôčkov a uvažujem o tom, že by som mu to skúsila dať, že či mi to spapá, len aby mu z toho nebolo zle :) inak normálne keď mu dám doma smoothie tak to zvládne a chutí mu to :)
ženy, a od koľkých rokov ste to svojím detičkám dávali ? môj ma čoskoro 2 a pol rôčkov a uvažujem o tom, že by som mu to skúsila dať, že či mi to spapá, len aby mu z toho nebolo zle :) inak normálne keď mu dám doma smoothie tak to zvládne a chutí mu to :)
Kazda matka ma na to vlastny nazor, ako si pisala proste niektore su za, niektore proti. Ide len o to ako sa ty rozhodnes. Samozrejme ano je to prakticke, hodis to do tasky ked idete von alebo co. Len niektore zeny sa velmi ohanaju tym, ze proste radsej nakrajaju ovocie alebo urobia domace pyre. Je to fakt na tebe pre co z toho sa nakoniec rozhodnes. Hlavne z toho netreba robit zbytocnu vedu ;)
Prosim vas, co vravite na tieto kapsicky? Ja by som to chcela zacat davat mojej malej ale niekde pisu, ze v pohode a niekde zase pisu, ze do toho davaju kadeco a neda sa na to spolahnut. Len ja si neviem predstavit, ze by som vsetky taketo veci musela chystat pred tym ako by sme sli niekam von alebo tak :/
Aj u nás to feedo.sk istí každý mesiac. Moji drobci si ukážu prštekom, ktoré kapsičky a kašičky od Sunaru chcú, tie si objednáme.
Aj ja tie Sunaroné objednávam z feeda. Malý ich totiž zjedia na jeden krát aj 2-3 a už ich odmietam naháňať po akciách v obchodoch.
Pri výbere kapsičiek vždy čítam zloženie. Preferujem značku Sunar a hlavne čisto ovocné, lebo sú bez pridaného cukru ako tu už bolo napísané. Zatiaľ je môj drobec malý, tak to môžem ovplyvniť čo mu do rúčky dám. Najčastejšie ich objednávam na feedo.sk, kde majú na ne super cenu.
môjmu synovi najviac chutia hipp kapsičky, ale zje aj tie od sunaru. Neobsahujú pridaný cukor, čo je super. Chutia mu broskyňové a aj jahodové.
Moji si v obchode už vyberajú aké im kúpim. Najčastejšie si odnesú čisto ovocné od Sunaru.