Kupujete svojim drobcom ovocné kapsičky? Aké sú podľa vás najlepšie?
Ovocné kapsičky
Hej no, videla som už aj nejaké porovnávacie testy a tam boli medzi tými najlepšími, hlavne tie bio ale aj tie ostatné. Kedysi som aj ja od nich jedávali sem tam tie výživy s piškotámi ako maškrtu :D
no tie menšie detičky ešte nemajú moc na výber, nejaké pol ročné isto nenecháš len tak samé s kapsičkou v ruke ale rozumiem tomu :) niektoré deti tak zjedia aj oveľa viac ako keď musia pritom sedieť, lebo vtedy len rýchlo rýchlo aby sa mohli ísť zase hrať
Hej to bol aj u nas taky faktor, ktory rozhodol :D Dieta nebavi ked musi pri jedle sediet, toto je take, ze si to zoberie do ruky a moze lietat po celom dome, vonku, hocikde a nikde nic nevyleje, nezaspini takze to je na tom tiez dobre :)
Áno kupujem. Najskôr som robila sama ovocné pyré z plodov zo záhrady, len to mi dieťa nechcelo jesť. Páčilo sa jej , ak to mohla jesť z kapsičky. Preto som rozmýšľala aj nad kúpou univerzálnych kapsičiek (dajú sa kúpiť v tescu) a tam si dáš svoje vlastné pyré a môžeš použiť opakovane. Ale najmä na dlhé cesty, kde som nemohla použiť chladničku, brala som kupované ovocné kapsičky. Aj tie z Lidla, alebo v zhone, keď som nemala čas nakupovať, objednávala som si z netu.
vravím, že nevadí no :) mrzelo to potom aj mňa trochu lebo sa ku mne dostal starý leták a videla som, že ich mali za dobrú cenu ale tak nevadí. veď takéto veci mávajú v akcii každú chvíľku a bola som v tom tescu a tam som ich v pohode zohnala
Podla mna ano :) Ja ich akoze kupujem dost dlhu dobu, co sa tyka toho vyberu je to fakt dobre, ved tam mas fakt ovocne, zeleninove aj take co ti nahradia normalne jedlo, mas klasicke, mas bio, s cukrom bez cukru, co len chces :)
Bojim sa, ze ano. Mali ich tam totizto minuly tyzden, mozno este niekde maju nejake dopredaje ale za normalnych okolnosti ich tam nemaju bohuzial
nevidela som ich tam :( asi som to prepásla čo? mi máme lidl bližšie tak chodievam tam teraz ale zrovna minulý týždeň bol na nákupe muž a zabudla som mu povedať aby ich tam hľadal. tak nič, sa zajtra prejdem do toho tesca, dúfam, že bude ešte pekne lebo sa už vraj má aj ochladiť
Jáj jasné už viem, len som nevedela či presne na tie isté myslíme vieš :D Tak som sa potom dobre trafila :D A tie sú dobré hovoríš?
Nevies, ktore myslim? Uz som ich tu spominala, su to tie take ovocne tasticky ovko, oni ich maju tak viacero druhov, tieto bio mali minuly tyzden v akcii v lidli ako si ty pisala :) Ale mali tam od nich aj v skle vyzivy, tie maju tiez bio ak by si chcela :) Nemavaju ich tam ale moc casto, skor v tom tescu alebo v kauflande. V lidli sa mi celkovo zda, ze je ten vyber znaciek dost obmedzeny
Neviem teda či som pochopila, ktoré presne ty myslíš ale nemajú ich teraz náhodou aj v lidli tento týždeň?